hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2015. május 29. péntek   04:41
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Egy hónap múlva érkezik a TOTO – akár személyesen is találkozhatunk a zenészekkel


  Alig egy hónap múlva ér Budapestre a TOTO világ körüli turnéja. A június 26-ára készülők VIP csomaggal is kiegészíthetik a belépőjüket, akár a jegyvásárlás után is. A csomag tulajdonosai már a beállás alatt a helyszínen időzhetnek, majd ezt követően a zenekar tagjaival is személyesen találkozhatnak, és közös fotót is készíthetnek. Ajándékként pedig többek között egy dedikált dobbőrrel és egy litográfiával is gazdagodnak. A budapesti VIP jegyek ide kattintva.
  
  Az idén megjelent TOTO XIV 10 évvel a legutolsó stúdióalbum után készült el, és már most az elmúlt 25 év legsikeresebb TOTO albumának tekinthető. A kiadvány a megjelenést követő héten összesen 9 országban, köztük Németországban, Hollandiában, Japánban, Dániában és Csehországban jutott be a Top 10-be a lemezeladási listákon.
  
  
  
  ”Hálás vagyok és meglepett, de pozitív értelemben – mondta el az első sikereket látva Steve Lukather. - Nem lehet szavakba önteni azt a hálát, amit érzünk a támogatóink felé, akik vásárlásuk révén mind a mai napig a valódi zene támogatása mellett teszik le a voksukat, és így segítenek minket immár 38 éve. Köszönettel tartozunk a Frontiers kiadónál dolgozó csapatnak is az album létrehozásában nyújtott segítségükért, és mindenkinek aki együtt dolgozott velünk az elmúlt években. Sokat jelent ez nekünk, és éppen ezért szeretném ezt a sikert Mike és Jeff Porcaro emlékének ajánlani.
  
  Az új album igazi mesterműnek tekinthető: bemutatja a TOTO zenészeinek több mint három évtized alatt kiérlelt, világklasszis szintű zenészi képességeit. A dallamokban eggyé válik Lukather, Paich, Steve Porcaro, Williams és a többi zenész zsenije. A zenekar már a cím választásával is jelezni szerette volna: a friss anyag olyan kivételesre sikerült, hogy csak a világsikereket meghozó TOTO IV lemezhez lehet hasonlítani.
  
  Steve Porcaro, a zenekar billentyűse korábban így nyilatkozott: „Az új lemez megírására nem afféle kötelező körként került sor. Úgy kezeltük ezeket a dalokat, mintha a TOTO V-re, a TOTO IV folytatására készülnénk. Igyekeztünk a legjobb énünket beletenni a munkába.” „A mi dolgunk ezen a Földön az emberek szórakoztatása - tette hozzá David Paich. - Én úgy tekintek a TOTO-ra, mint egy olyan zenekarra, amelynek minden alkalommal e felelőssége tudatában kell kilépnie a rivaldafénybe. Oly sok negatív és sötét dolog vesz körbe minket a hétköznapokban, hogy szerintem a mi dolgunk nem lehet más, mint hogy – ahogy Quincy Jones mondta – fénysugár legyünk, mely áttör a sötétségen.
  
  Idén a zenekar kiterjedt turnéra indul, mely számos európai országot, és nagy fesztivált érint majd, nyár végén pedig az Egyesült Államokban folytatják. Budapestre június 26-án érkeznek, ahol a a legutóbbi, remek hangulatú koncertekhez hasonlóan a Petőfi Csarnok Szabadtéri színpadán lesznek láthatóak.
  
  Steve Porcaro így nyilatkozott az élő fellépések nyújtotta élményről: „Képzeljék el, hogy milyen fantasztikus érzés úgy színpadra állni, hogy minden este hatalmas közönség üdvözöl. Nagyszerű zenét játszhatsz a világ legjobb zenészeivel, és amikor körbenézel a színpadon, rájössz arra, hogy némelyiküket egyben legjobb barátodnak is nevezheted. Azt hiszem, ennél boldogabb egy ember nem lehet. Nehéz szavakat találni arra, hogy mit jelent az, ha minden nap mosollyal az arcodon mehetsz a munkába.. nálunk ez a helyzet, és mindezért a közönségnek kell köszönetet mondanunk – köszönjük!
  
  a Livesounds bemutatja: An Evening with TOTO
  2015. június 26., péntek 20 óra
  Budapest, Pecsa Music Garden
  TOTO koncert
  Belépő: állójegy 10.900 Ft, a koncert napján 11.900 Ft. Ülőjegy 13 900 Ft.
  Jegyek válthatók a Ticketportal és a TEX országos hálózatában



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 csorna    isis    demoscene    g    mezumm    tim ries    mortiis    suhaid    xplode    the rite    astral doors    danielle spencert    sebők    steve lukather    szerk....    twiggy ramirez    liane carroll    krist novoselic    dog eat dog    katy perry    harlott    beatkoho    nina hagen    paul bettany    stetl  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!