hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
hírek   2015. április 15. szerda   07:54
nincsen hozzászólás

szerző: ma
Újra jön a Dream Theater


  A tavasz már itt van, hamarosan pedig a Barba Negra Track is megnyitja újra kapuit, ráadásul nem is akármilyen, folyamatosan bővülő felhozatallal, új színpaddal és minden eddiginél látványosabb külcsínnel.
  
  A koncertek közül kezdjük egyből a legfrissebb hírrel: július 7-én egy igazi piros betűs ünnepnek, a Rock by the River fesztiválnak ad otthont a Track. Ennek keretein belül nem más, mint a legendás Dream Theater teszi tiszteletét az újbudai szórakozóhelyen. Hogy melyik két, hasonlóan a progresszív metál stílusban mozgó csapat kíséri majd őket, az maradjon egyelőre titok, de annyit máris megígérhetünk, hogy a fellépők nevéhez képest ezen a napon pénztárcabarát jegyárakkal igyekszik a Track még közelebb hozni a zenét – és persze a nyarat – a rajongókhoz. Néhány nappal ez után, július 19-én aztán egy igazi ereszd el a hajam bulira számíthat, aki a Track-et választja, ugyanis újra hazánkba látogat az ír kocsmapunk egyik legnépszerűbb amerikai képviselője, a Flogging Molly is.
  
  Hazai frontról több olyan banda is megfordul a Track-ben a nyár folyamán, akik sehol máshol nem lesznek láthatóak Budapesten, az idei szabadtéri szezonban. Ilyen a 40. születésnapját ünneplő VHK, a Kowalsky meg a Vega, két legfrissebb bejelentésünk, a Road, és a Karthago – ez utóbbi csapat Apáink útján című kislemeze megjelenésének 35. évfordulóját tartja -, szeptemberben pedig a jubiláló legendák sorát fogja erősíteni 40. szülinapi bulijával a Piramis is.
  
  Külön jó hír a közönségnek, hogy az 1-es villamos kibővített útvonalának köszönhetően még egyszerűbb lett a Track megközelíthetősége: az Infópark megállóból szinte egyenesen a szórakozóhelyen találhatja magát a nagyérdemű. A villamos ráadásul nem csak, hogy nap közben 6 percenként közlekedik, de este is sokáig jár, így még a koncertek után is belefér jó pár ital annak is, aki hazafelé is ezt a járművet választaná.
  
  És hogy még kikre számíthatunk? A külföldi csapatok sorát a tavaly újra feljátszott és kiadott 15 éves debüt anyagának Ecliptica – Revisited című turnéjával nyitja május 13-án a finn Sonata Artica, de még ebben a hónapban érkezik a német Accept is, a naptári nyár beköszöntét pedig az Arch Enemy bulija teszi igazi ünnepnappá.
  
  Júniusban vadiúj lemezével robban a Track színpadára be a világszerte hatalmas fesztivál-kedvenc Papa Roach, de érkezik a svéd blues-rock különlegesség Blues Pills is. Tavalyi track-es, és az áprilisi közös, teltházas club-os, hatalmas bulijaik után nem volt kérdés, hogy visszatér az Alvin és a Mókusok és a Depresszió is a Track-be, ahol újra hasonlóan fergeteges hangulatra számíthatunk most is. Júliusban aztán egyre keményebbre vált majd a hangulat. Először a Sepultura mozgatja meg a nyakizmokat, majd akinek ez még nem volt elég, és igazi szigorra vágyik, annak nem kérdés, hogy hol a helye július 22-én, amikor is a Cannibal Corpse legénysége veszi birtokába az újbudai szórakozóhelyet.
  
  És itt még közel sem ért vége a lista. Érdemes folyamatosan figyelni a Barba Negra megújult holnapját, mivel a Track még jó pár igazán ütős meglepetést tartogat erre a nyárra! És hogy még miért is érdemes résen lenni? A Track szezon kezdetével a koncertdömping mellett több, egész éven át tartó nyereményjátékot is hirdet a Barba Negra, ahol a szerencsések akár egy LED TV-vel vagy egy okostelefonnal is gazdagodhatnak. Ilyen lesz például az Őrizd meg a jegyeidet!, ahol a megváltott tikettek játsszák majd a főszerepet, de hamarosan fény derül minden egyéb részletre is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. március 22.
Sari Schorr Budapesten
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
2024. március 23.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
 a rovat legfrissebb cikkei: 
KONYHA akusztik a KKMH Rockházban
I am: Új dal az április 5-én érkező új Magma Rise albumról
Summer Hell: Exodus, Abbath Doom Occulta, Deicide turné érkezik
Brutális erővel érkezik a The Plot In You legújabb dala, a Don´t Look Away
Hamarosan érkezik a The Early November új albuma
A rock lázadói, a BlackBeer csapata új kislemezzel jelentkezett
A Destroy Boys vadiúj slágere, a Plucked már meghallgatható
Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet
 kiemelt 
Március végén érkezik az U.D.O.
  
Touchdown című új lemezével, és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara, az U

Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 avantasia    nikson    one reason to kiss    white stripes    aquileia ostroma    x ambassadors    amy winehouse    the last charge    contraband    anathema    valentines day    nightland    sandler    for today    jaume collet-serra    dodheimsgard    novarock 2012    schmiedl tamás    warwick    the faceless    secrets of the moon    maeotis    pantera    alcohol    dave grohl  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!