hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
hírek   2015. február 26. csütörtök   17:39
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Exkluzív programmal ünnepel a belváros „prémium klubja” az Akvárium Klub


  Márciusban ünnepli 1 éves születésnapját a megújult Akvárium Klub. A nem mindennapi eseményen a rendezvényközpont mindhárom terme és a főváros legnagyobb terasza is élettel telik meg: a 6 éves Random Trip mellett fellép - mások mellett - Richard Dorfmeister is. Budapest legújabb és legnagyobb klubja - az ünnep jegyében - a következő hetekben-hónapokban több világsztár vendéget is felvonultat: a Parov Stelar Band, a Stereo MC´s, a De-Phazz és John Mayall is színpadra lép majd itt.
  
  ”Egy év alatt több mint 400 programnak adott otthont és több mint 100.000 koncertlátogatót vonzott a megújult Akvárium Klub” – mondta el Brunda Mátyás, a központ vezetője. „Az Erzsébet téri komplexum –- az átépítés óta – a színes kulturális programok mellett heti rendszerességgel ad otthont konferenciáknak, előadásoknak, a zenei események pedig szinte kivétel nélkül teltházzal zajlanak az 1300 fős NagyHallban, a 700 fős KisHallban valamint a VOLT Music Barban is” – tette hozzá az Akvárium vezetője, aki elmondta azt is, hogy az elmúlt egy év alatt igazi „belvárosi találkozóponttá” vált a sokak által „prémium klubként” aposztrofált hely, mely a programkínálata mellett a vonzó terasza és népszerű bisztrója okán is vált a közönség kedvencévé.
  
  Március 28-án, az Akvárium Klub 1 éves születésnapján egésznapos ünnepi program várja a klub és az Erzsébet téri terasz közönségét. Itt ünnepli 6. születésnapját Budapest egyik legegyedibb és legnépszerűbb eseménysorozata, a Random Trip. A produkció vendége lesz Zalon, az Amy Winehouse Band oszlopa, valamint Tátrai Tibor, Sena, Andrew Hefler, Eckü, Mc Kemon és Sárik Péter is. Az est záróakkordajént pedig Richard Dorfmeister lép színpadra. A partizni vágyó közönséget sem hagyják otthon ülni a szervezők, az idén 10 éves NVC csapattal karöltve készül a KisHall programja. Napközben pedig izgalmas, meglepetés-programok várják az Erzsébet térre érkezőket, amelyről az Akvárium Klub Facebook-oldalán tájékoztatják vendégeiket.
  
  A születésnap előtt és után egyaránt hazai és világsztárok sora teszi tiszteletét az Akváriumban. Az idei VOLT Fesztivál „előbulijaként” - március közepén - exkluzív koncertet ad a Parov Stelar Band, melynek érdekessége, hogy a zenekar évek óta nem járt klubokban Magyarországon. Ugyancsak friss hír, hogy érkezik a De-Phazz, élő show-val és legendás slágerekkel a Stereo MC´s, a Lamb, a tavalyi év legnagyobb rádiós sikerét jegyző Alle Farben és visszatér a blues-legenda, John Mayall is. Igazi sikertörténet, hogy a legaktuálisabb berlini DJ-producer, Fritz Kalkbrenner kétnapos show-val jön az Akváriumba, az első meghirdetett napra ugyanis pillanatok alatt fogytak el a jegyek.
  Szokás szerint a legsikeresebb hazai partiszervezők is felvonulnak az Akváriumban: érkezik a Deadcode and Friends, a Bladerunnaz prezentálásában Mefjus, Emperor, Frankee, az NVC csapat tető alá hozza a Selected Sounds sorozatot és általuk a Glass Animals világkörüli albumbemutató turnéjának hazai állomása természetesen az Akvárium NagyHall lesz. Gőzerővel készülnek a szezonra a VOLT Music Bar rezidensei is: Karányi Dani, a Move underground csapata, a RAW, a Bedroom Crew és hazánk legjelesebb DJ-i.
  
  A márciusi kínálatban szerepel két, igazi magyar „csoda” is: a Wellhello és a Halott Pénz koncertjére egyaránt napok alatt fogyott el minden jegy. Számos hazai banda nagykoncertje mellett ugyancsak az Akvárium Klub ad otthont a Nyers visszatérő nagykoncertjének, itt mutatja be lemezét az Anima Sound System, március elején, a Nagyon Balaton nyitóeseményeként, az Akvárium ad otthont a Balaton Method egészházas filmbemutató-koncertjének, májusban pedig második alkalommal költözik a klubba a Nagy-Szín-Pad, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenye. A Petőfi Rádió mellett - március 15-től - a Petőfi TV is otthon lesz az Akváriumban, áprilisban pedig Halász Judit is fellép a klubban.
  
  A színes nemzetközi színtérről jelentkezik továbbá a Feed Me, John Talabot, Glass Animals, Rone (Album Tour), Nneka, Wilkinson, Gorje Hewek és Izhevski, a Bonobo Dj set, Klangkarussel, Bill Patrick, Nils Frahm és RL Grime.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amanna bemutatja legújabb dalát „Valamiér´”
Trash Boat kiadja a „Break You” című legújabb dalát
Megérkezett a Banks Arcade a Self Help című vadonatúj dala
Együtt érkezik a Dürer-be a Hatebreed és a Crowbar
Megjelent Bognár Szilvia - Király Nóra - Kovács Zoltán: Parallel című albuma
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
Rifflord: Dél-Dakota metal titánjai visszatérnek
A Paraline új videoklippel tiszteleg Kurt Cobain előtt: „One Shot, One Kill”
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 narnia     ivan &the parazol    pain of salvation    besh o drom    wakachuka    eluveittie    ghost iris    owen wilson    bin-jip    gumiláb    rhapsody of fire    omega diatribe    zsikla mónika    eluveitie    hypnos    omega    winona ryder    grinderman    ahab    tony blair    black therapy    mundruczó kornél    qss    kawa musical circus    vallenfyre  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!