hosting: Hunet
r31
  cikkekfotók        
magazin [kiállítás]  2015. január 19. hétfő   04:26
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Oldtimerek Hétvégéje 2015´


  2015-ben az „Oldtimerek Hétvégéje” ismét a közkedvelt retro helyszínen, a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre április 10-12-ig, 10 hektáros rendezvényterületen. Idén sok újdonságot vezet be a szervező: 2-es és a 3-as bejáratok most már egyenesen a Víztorony Parkba fognak nyílni, ahogy az a novemberi Disznótoros Kolbászfesztiválon is volt. A Víztorony Parkban új látványosságot csodálhatnak majd meg a látogatók, a Csabai Tájházat (3-as bejárat) ahol Csabai kolbász kóstolót fog osztogatni a Csabai Hagyományőrző Kör. A 2-es bejárattól a középső átjáróig gasztronómia utca várja majd a háztáji ízek kedvelőit. A Víztorony Park területén rengeteg ingyenesen használható gyerekprogram lesz: légvár, népi játszótér, állatsimogató rengeteg állattal, arcfestés és gyerekfoglalkoztató, kézműves foglalkozások.
  
  A nagy parkba erről a területről lehet majd átmenni az új középső kapun, amin szabad az átjárás oda-vissza egész nap. Természetesen a nagy park is tele lesz látványosságokkal, köztük három kiegészítő rendezvénnyel: az aszfaltos főutcában „kolbász utca” lesz az őszi „Disznótoros Kolbászfesztivál” mintájára, a bazaltköves úton pedig „kézműves vásár”-t rendezünk. A belső parkolóban lesz a „Kalandjárók Kiállítás”, ahol hajók és lakókocsik lesznek kiállítva.
  Természetesen a rendezvény fő látványossága, az oldtimer autók és motorok új kollekciójának bemutatása lesz a 3.000nm-es Orient és az 1.700nm-es West csarnokokban. Az Orient csarnok előtti aszfaltos részen Youngtimer kiállítást rendezünk. Újdonság lesz a „KGST party” a Víztorony Park területén. Ugyanitt az oldtimer autóval vagy motorral érkezők találkozója lesz megrendezve. A részvétel kötetlen: a résztvevő járművekkel a rendezvény nyitvatartási idejében bármikor lehet jönni vagy menni. Nem kötelező a reggeli beállás és nem kell megvárni a rendezvény végét. A részvétel feltétele az „OT” rendszám a járművön és természetesen ennek megfelelően felkészített állapot. Egyéb elbírálási szempontra nincs lehetőség. A viták elkerülése érdekében a biztonsági szolgálat csak az „OT” rendszámmal rendelkező járműveket fogja beengedni a Víztorony Park kiállítási területére.
  A találkozón résztvevő járművek tulajdonosa ingyen vehetnek részt a rendezvényen, de az utasaik nem. A beálláskor a járműből az utasoknak ki kell szállni. A Víztorony Park területén kb. 300 autó elhelyezésére tudunk lehetőséget biztosítani.
  
  A parkolásra 5 parkoló fog rendelkezésre állni, ahol díjmentes a parkolás a rendezvény látogatóinak. A P1 parkolóba csak a HOMEticket elővételes jeggyel rendelkezők parkolhatnak, mivel ezekkel a jegyekkel csak az 1-es jegypénztárnál lehet belépni. A rendezvény területén ingyenes a WC használat és az egészségügyi ellátás is. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvény teljes területén, beleértve a parkolókat is, bármiféle szórólap terjesztése TILOS!
  A 3 napos rendezvény első napjára péntekre NYUGDíJAS NAP-ot hirdetünk, ahol bemutatkozik a „kolbász vásár és kézműves vásár”. Az új program egész hétvégén tart, rendkívüli kolbászkínálattal: Csabai Csípőstől a medvekolbászig minden! Az ország minden pontjáról eljönnek a legnevesebb kolbászkészítők, sőt még a szomszédos országokból is. A pénteki munkanapon kedvezményesen, 1.500Ft-os egységáras belépőjeggyel lehet a rendezvényre belépni bárkinek. Érdemes tehát már pénteken kilátogatni a rendezvényre és bevásárolni a disznótoros finomságokból, sajtokból, lekvárokból és az egyéb háztáji termékekből, amiket a boltokban nem lehet kapni. A látogatók a Disznótoros Kolbászfesztiválon megszokott módon kóstolgathatnak majd a füstölt kolbászokból és a sajtokból.
  A rendezvény belépőjegy árai nem emelkednek, maradnak a 2013-as árak: felnőtt jegy 2.999Ft, gyerek és nyugdíjas jegy 1.999Ft, családi jegy 8.999Ft. Közkívánatra bevezetjük a nyugdíjas jegyet, melynek ára a gyerek jeggyel azonos. (A nyugdíjas jegy vásárlási jogosultsághoz a nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges!) A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben az alábbi módokon: készpénz, SZÉP Kártya, bankkártya, Erzsébet Utalvány és Sodexo Utalvány. A jegyeket elővételben az ismert országos jegyirodákban, vagy interneten a ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 hopes die last    aetrigan    weezer     impericon never say die tour    adele    ghost of atlantis    hardcore    hory gergely    tatu18    my dying bride    közért noise    scott weiland    obsidian kingdom    orden organ    the bouncing souls    lucifer    safe house    omnium gatherum    zoohacker remake orchestra    grindrise fest vi    black spiders    blood incantation    tankcsapda    genitorturers    feszt.hu  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!