hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2014. december 10. szerda   04:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Új album és lemezbemutató: colorStar - Solarize


  A colorStar hatodik albumát jelenteti meg, mellyel új fejezet nyílik: friss, Solarize névre keresztelt lemezük egy következő korszak nyitánya mind a zenében, mind a zenekar életében, hisz legutóbbi lemezük, a 2012-es Flow óta a csapatban is történtek változások. De mindenki nyugodjon meg, a
  Solarize ízig-vérig colorStar anyag lett, robbanó tévékkel, elektronikus tánczenével, pszichedelikus utazással, új dimenziókkal, belső filmekkel és lüktető ritmusokkal.

  
  Az új colorStar felállás új lehetőségeket hozott a dalszerzésben. A doboknál Farkas Zoltánt a Jurijból ismert Sándor Dani váltotta, a billentyűkhöz pedig Szinovszki Márton „Szinya” helyére Máté Szabolcs érkezett, aki dalszerzői-produceri, sőt még vokalista feladatokat is ellát. A lemezen a zenekar egyszerre mutatja új arcát és nyúlik vissza gyökereihez, amire ékes példa New Beginning című daluk is. A legnagyobb újdonságot a két énekhang megjelenése adja. Ezt először a Blind and Deafben hallhattuk, amely egy Simon & Garfunkel szellemét idéző ének duett lett; ezt követően már tudatosan építettek a kettős vokál nyújtotta lehetőségek kiaknázására, a Reactionben például Szabolcs énekli a verzét, Keleti András frontember pedig a refrént.
  
  A zenekar mintegy másfél-két éve kezdte a munkát az új dalokon, majd a felvételek 2014 augusztusában indultak Bánházi Gábor vezetésével, míg az utolsó simításokat már a Nagymarosi Művésztelepre költözve végezték októberben. Elmondásuk szerint a csapat még sosem volt ennyire termékeny, amit jól mutat, hogy a címadó dalnak végül egy magyar nyelvű változata is elkészült. Ez bónuszként került fel a korongra, tavasszal pedig nagyszabású klip várható hozzá. A két verzió szövege elsődleges jelentésében nagyban különbözik egymástól, de lényegi üzenete tulajdonképpen megegyezik: a Solarize szó azt igyekszik hangsúlyozni, hogy bármennyire is lehangoló a minket körülvevő valóság, mindig előbújik a fény, a szín, amelynek segítségével meglelhetjük a dolgok jó oldalát és értelmét. Erre utal a szó egyik szótári jelentése is: a negatív fotókópia pozitívba fordítása.
  
  A Solarize lemezbemutatójának időpontja is különleges, hiszen az év utolsó napján, 2014. december 31-én, vagyis Szilveszterkor lesz a Dohány utcai RoHAM Bárban, 21 órai kezdettel. A belépőjegy elővételben 1500, a helyszínen 2000 forint lesz.
  
  Aki pedig éjfél után is marad a Rohamban, az a colorStar fellépését követően megnézheti a 2015-ös év első buliját, az Anima Sound System koncertjét. Ehhez azonban külön belépőt szükséges beszerezni (elővételben 1500-ért, a helyszínen 2000-ért), vagy érdemes egész estés, mindkét koncertre érvényes bérletet váltani, ezek 2000 és 3000 forintos árakon kaphatók.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 bon jovi    will ferrell    cante  diem    murderdolls    justin sullivan    the new roses    mustasch    asphyx    while she sleeps    babits mihály    őz zsolt    ratm    guns n’ roses    jarboe    guns n roses    russell crowe    brooklyn decker    gondozoo    mike portnoy    bereményi géza    mitsoura    exciter    koncert    timo mass    firewind  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!