hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2014. augusztus 27. szerda   04:21
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Ön bulizott ezekre a slágerekre?
Már csak négy nap és itt a Celebrate the 80´s and 90´s with the Hoff

  Már csak 4 nap és a 80-as 90-es évek sztárjai ellepik hazánkat. Dalaikra első csókok ezrei csattantak el, fiatalok tízezrei tomboltak slágereikre a klubokban vagy a házibulikon. A Celebrate the 80´s and 90´s with the Hoff fesztiválon világslágerek tucatjai csendülnek majd fel. Ön ismeri ezeket a dalokat?
  
  A különleges időutazáson a világhírű színész-énekes David Hasselhoff mellett fellép majd a 2 Unlimited. Az 1991-ben alakult Eurodance projec két tagja Ray Slijngaard Holland rapper és Anita Doth Holland énekesnő. Öt éves nemzetközi karrierjük alatt 16 slágerlistás szerzeményt jegyeznek – ilyenek a Get Ready for This, a Twilight Zone vagy a No Limit. Világszerte 18 millió albumot adtak el.
  
  A Celebrate the 80´s and 90´s színpadára lép Nestor Alexander Haddaway is. A trinidadi-német énekes, legnagyobb slágere a „What is love”: Európában, 2,6 millió példányban kelt el.
  
  Samantha Fox karrierje a brit bulvárlapokban kezdődött ahol inkább bájaival, mintsem hangjával hódított. A szexi szőke énekesnő 1986-ban adta ki első kislemezét: a Touch me (I want your body) hatalmas sláger lett, 17 országban volt listavezető. Samantha Fox összesen 30 millió albumot adott el világszerte.
  
  A szintén mellbedobással berobbanó olasz énekesnő Sabrina 1987-ben tört be a zenei életbe az igen látványos és emlékezetes klippel rendelkező slágerével, a Boys (Summertime love)-val.
  
  A Vengaboys holland eurodance/pop csapat, legismertebb slágereik a „Boom, Boom, Boom, Boom!!” és a „We´re Going to Ibiza” vezette a brit slágerlistát, a „We Like to Party” pedig Amerikában is TOP 40-es sláger volt. Világszerte kb. 15 millió lemezt adtak el. 2001-ben a World Music Awards-on átadták nekik az év legtöbbet eladó dance csapata díjat.
  
  Turbo B a Snap! frontembere, a csapat olyan slágerekkel büszkélkedett, mint a „The Power” vagy a második albumon található, még nagyobb sikerű „Rhythm is a dancer”
  
  A német DJ Sascha Lappessen több mint 22 millió lemezt adott el világszerte. DJ Sash! 1996-ban adta ki az „It´s my life”-ot amely a klubok óriási slágere lett, és aligha volt olyan fiatal sem, aki az Ecuador című slágert nem ismerte akkoriban.
  
  A Twenty 4 Seven-ben több énekes is megfordult. A holland Eurodance csapat 1989-ben alakult, a rapet és az éneklést kombinálták. Első slágerük az „I can´t stand it” volt, amellyel szabályosan végigtarolták Európát. További slágereik: „Are you dreaming”, „Slave to the music” és „Is it love”.
  
  2014.augusztus 29-én a legnépszerűbb retro előadók foglalják el Hungaroringet az Accelereation 2014 névre hallgató nemzetközi zenei fesztiválon. A Baywatch ikonikus főszereplője mellett olyan világsztárok lépnek színpadra, mint Samantha Fox, Sabrina, Haddaway, 2 Unlimited, vagy a Vengaboys. Természetesen látható lesz az eseményen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gro fraas    burning witches    crowbar    mission: impossible    paso    neaera    texas in july    haggard    death dta    arch enemy    angra    máté bence    the subways    carnifex    morgoth    vizet az elefántnak    iggy pop    trafó    sn1987a    tarja    anvision    war-head    gájer bálint    dr. melancholia    mnemic  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!