hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2014. augusztus 5. kedd   18:08
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Cinetrip Future Disco 2014 Summer Edition
2014. augusztus 9. Szombat 22:30 – 03h Széchenyi fürdő

  Nem tudod, mit tartogat a jövő számodra? A világhírű fürdős partysorozat nyári eseménye, a Cinetrip Future Disco 2014 Summer Edition megmutatja neked! Te is részese lehetsz ennek az egyszerre ellazító és frissítő, testre és lélekre egyaránt ható, egyedülálló élménynek, épp a Sziget Fesztivál előtt.
  
  A galaktikus mentális kikapcsol(ód)ás főbb összetevői a következők: egészséges termálvíz, kozmikus füstrészecskék, 3D lézernyalábok, csillagközi látványelemek, rendkívüli zenék – és különleges DJ szettek, amikre sodródhatsz vagy táncolhatsz. Képzeld csak el magad a 37 fokos termálvízben, körülötted mindenféle folyékony, ehető, látható és hallható földi javakkal…
  
   „Ja, a szokásos, már megszoktuk”? Arra az esetre, ha még ennél is izgalmasabb látványosságra vágynál, bemutatjuk a legmenőbb vízi installációt, rajta a világhírű Bordos Artwork video mappingjével. Emellett a leginnovatívabb, legmodernebb LED vizuális elemeket láthatot a nemzetközi VJ csapat, Viktor Vicsek, Ivo 3D és VJ Spetto kivitelezésében.
  
  Megelőzve a kifogásokat (”Kinőttem már ezekből a bulikból…”), csak egy jó tanáccsal látunk el: ne próbáld magad kihúzni a XXI. század fürdős bulijából a korodra hivatkozva – idősebbek is elkezdhetik!
  
  A Cinetrip 1998-ban alakult, és az évek múlásával Sparty néven újjászületve folytatja a már 16 éves hagyományt: a régi értékek ötvözését a legmodernebb technológiákkal, Budapest különböző gyógyfürdőiben. Az eredeti Rudas-beli bulik több átalakuláson mentek keresztül. A heti Sparty-k az utóbbi években szombatonként (a nyári szezonban) Szecska és (a hidegebb hónapokban) Magic Bath néven kerülnek megrendezésre. Ezeket egészíti ki az évi két Cinetrip, melyek látványban és innováció tekintetében is felülmúlják a szombati partikat – egy nyáron, és egy télen. Most a Future Disco névre keresztelt intergalaktikus utazás 2014-es, nyári kiadása van soron.
  
  Készülj fel az űrutazásra!
  
  Online elővételi jegyek
  
  Fontos: A helyszínen két rendszert vezettünk be a közelmúltban: A Metapay plasztikkártya a fizetés egyetlen módja bent a vendéglátóipari egységekben – így nem kell készpénzt vinned a medencékhez, akármikor feltöltheted, a kijáratnál pedig visszakapod az összeget, ami rajta maradt. Részletek a honlapunkon. Be- és kijutni, illetve a szekrényeket használni proxyórák segítségével lehet, amit a bejáratnál kapsz. Ezek használatáról a szabályzat a honlapunkon szintén megtekinthető – kérjük, olvasd el ezeket indulás előtt!
  
  A Sparty helyszínei történelmi épületek, amelyekre kérjük, fokozottan vigyázz, kívül és belül egyaránt. A vandalizmus semmilyen formája nem elfogadott. A viselkedési kódex a nyomtatott jegyek hátoldalán és a honlapon olvasható.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 octahed    my gift to you    kitty in a casket    imperial never say die    nemadomfel    a kutya vacsorája    hátsó ajtó    loch vostok    karma to burn    still got the blues    danny cavanagh    sahg    svoid    hófehér    riverside    the limousines    turunen    turbo    diablo blvd    emma watson    the amazing spider-man    a dilemma    pennywise    norther    srecna mladina  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!