hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2014. április 2. szerda   17:24
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Crazy Stage - Férfias Férfiak, Mistyx, Super Starsky, Timur Lenk
2014. április 11. (péntek)

  Ki mennyire bolondult meg, az majd kiderül a kapunyitást követően, annyit viszont előzetesben el lehet árulni, négy komponens alkotta őrületes egyveleg készül április 11-re. Cseszkó gazdaságos skazenekar, avagy a jamaikai és csehszlovák életérzést tolmácsoló csapat világslágereket Super Starsky összetétele: 70% retro! 110% zúzás! 147% pöpec.
  
  Egykoron név nélkül, duóként indult útjára a négy fősre formálódott Férfias Férfiak, saját dalaik klasszikus rock, a blues és a grunge elemekből építkeznek, dél-pesti kiadásban. Színes repertoárral áll színpadra az igényes rockzene mellett elkötelezett Mistyx. Az Aranykalász Gizdakör és a Tiszaszétszaródi Szent László Pecásegylet fúziójából létrejött Timur Lenk átélve az államilag támogatott háztáji zenekarok fénykorát, virágzásnak indult a 80-as évek alternatív nyavalygásával, ellenpontot képzett a főváros Kozsó-féle szamurájsirató nyáladzásával szemben a ´90-es években, és nem utolsó sorban napjainkban is sikerrel felel meg az információs társadalom kihívásainak! Kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében egyeztessen a fellépőkkel és a kiszolgáló személyzettel!
  
  Férfias Férfiak
  A 2008-ban név nélküli duóként indult, majd később trióként működött formáció 2011-ben nyerte el véglegesnek hívható, klasszikus, négyes felállását. Az Inpersonæ zenekarral tartotta bemutatkozó koncertjét 2011 októberében, akkor még Félálom néven, majd a második koncert után, Surányi László érkezésével vált a zenekar Férfias Férfiakká. A repertoár nagy részét saját szerzemények alkotják, melyekben keverednek a klasszikus rock, a blues és a grunge elemei, mindez persze „dél-pesti” kiadásban.
  
  Tagok:
  Keserű Norbert - ének, basszusgitár
  Márkus Dániel - gitár
  Márkus Bence - gitár
  Surányi László - dob
  
  Mistyx
  A Mistyx zenekar 2013-ban alakult, stílusa Rock/Modern rock. A banda tagjai mindannyian több mint 10 éves zenei háttérrel rendelkeznek és számos korábbi zenekarban bizonyították már az igényes rockzene melletti elkötelezettségüket. Rövid keresgélés után hamar kialakult a jelenlegi felállás. Már az első közös próbáinkon kiderült, hogy ez az, amit mind a 4-en szeretünk csinálni, csak idő kellett hozzá, hogy az útjaink keresztezzék egymást. Zeneileg elmondható, hogy elég színes a repertoár. Minden dal kicsit más, mint a többi, mégis érezhető rajtuk a rockzene egyszerű, őszinte megnyilvánulása, amit számos egyéb stíluselem tesz színessé. A nyár folyamán összeállt a repertoár, ezért ősszel nekikezdünk a koncertek szervezésének és a demóanyag elkészítésének.
  A zenekar:
  Jónás Attila - ének, ritmusgitár
  László Balázs - szólógitár, vokál
  Cziráki Vilmos - basszusgitár, vokál
  Molnár Csanád - dobok
  
  Super Starsky
  Cseszkó gazdaságos skazenekar! Minden idők legnagyobb hazai és világslágerei ska stílusban! Jamaikai ritmusok! Csehszlovák életérzés! A Super Starsky neves magyar ska, reggae zenekarok tagjaiból állt össze, továbbá olyan együttesekből, amelyeknek a világon semmi köze nincs az említett műfajokhoz. A jamaikai és csehszlovák életérzést tolmácsoló csapat világslágereket játszik, természetesen ska stílusban. És persze az eredeti dalok funky, disco, beat világa, a táncdalénekesek bája és az esztrádműsorok csillogása is megjelenik a dalokban. 70% retro! 110% zúzás! 147% pöpec!
  
  Timur Lenk
  A Timur Lenk - Vörös Meteor MGTSZ 1950-ben alakult az Aranykalász Gizdakör és a Tiszaszétszaródi Szent László Pecásegylet fúziójából. Az akkori idők követelményeinek megfelelően eleinte kizárólag trágyaterítéssel, kulátlanítással, valamint állatkodással foglalkoztak Tudják: „Répa, retek, műbráner...”
  Az áttörést az Új Gazdasági Mechanizmus bevezetése hozta el a Timur Lenk számára. Népgazdasági melléküzemágként 1971-ben nyitott a vendéglátóipar felé is. Nehéz idők jártak ekkoriban az ezirányban próbálkozó szövetkezeteknél, hiszen a piacot megszállva tartották a részeges párttitkárok és maszek zöldségesek fiaiból verbuválódott államilag támogatott háztáji zenekarok (Illés, Metró, Omega, LGT, HBB, stb.).
  Így aztán az igazi siker lehetősége csak a 80-as évek alternatív nyavalygásával jött el TSZ-ünk számára. A termelés frontján új NDK kombájnok és csehszlovák Zetorok álltak csatasorba, és T. Zoltán - akkoriban még csak szürke kis agronómus - megvette első, Musima típusú endékás villanygitárját eredeti csehszlovák Zatopek húrokkal, és befizette, majd meg is látogatta az évtizedekre alkotói megnyugvást hozó 8 db gitárleckéjét.
  A 90-es évek a komoly változások évtizede volt. A Timur Lenk MGTSZ nevéből elmaradt a TSZ, és a szürke kis agronómusból ügyvezető lett, miután egy szerényebb állami vagyonrésszel egyetemben kiprivatizálta az esztrád-ágazatot. Ennek szegedi üzemegysége a 90-es évek közepén valóságos slágergyártó manufaktúrává vált, ellenpontot képezve a főváros Kozsó-féle szamurájsirató nyáladzásával szemben.
  A Timur Lenk napjainkban is sikerrel felel meg az információs társadalom kihívásainak létrehozva saját honlapját, mint a NASDAQ dotcom-vállalkozásainak egyik gyöngyszemét. A jövőre vonatkozó szerényebb terveinkről, mint az X-Men és a Kőember génállományának egyesítéséről, a Tau Cetire és a Proxima Centaurira indítandó rendszeres turistajáratokról és a gonosz Mátrix végleges legyőzéséről.
  
  Belépő: 990Ft (éjféltől ingyenes)
  Kezdés: 20.00



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 as you drown    die hard    michael fassbender    nemesis    chief rebel angel    képregény    a dog called ego    jon hamm    damon albarn    gesztivál    világveleje    kabinláz    satyr    emma thompson    dub fx    paradise lost    nicolas cage    magma rise    youth violence    morning star    virrasztók    ihsahn    wasted struggle    rivers run dry    szalay péter  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!