hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2014. március 17. hétfő   06:20
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Hurts, a Nero és a Modestep is fellép a VOLTon


  A most bejelentett nevekkel együtt már húsznál is többre nőtt a nemzetközi sztárok száma a 22. VOLT Fesztiválon. Határozott közkívánatra tér vissza a soproni Lővérekbe a Hurts, több ezren várják a Nero és a Modestep élő fellépését is és érkezik a Karnivool, a jelenleg világszerte toplistás Milky Chance és az Arctic Monkeys előzenekaraként a The Strypes. A hazai nagyágyúk mellett a VOLTon ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda. Mindezekre kedvezményes jegyek április 15-ig kaphatók országszerte.
  
  A múlt hét végén a fesztivál szervezői a közönség unszolására a VOLT Facebook oldalán tettek ígéretet: ha ezernél is többen lájkolják a csapat egy dalát, felveszik a kapcsolatot a Hurts-el. A cél hamar teljesült. „Pár óra alatt bőven ezernél is többen kérték, minden előzmény nélkül, hogy 2014-ben térjen vissza a tavaly hatalmas sikert aratott Hurts a VOLTra. Ígéretünk szerint már másnap felvettük velük a kapcsolatot és szerencsénk volt. Pár nap alatt eljutottunk a megállapodásig.” – mondta el Fülöp Zoltán, a VOLT egyik főszervezője. A csapat döntésében valószínűleg közrejátszott, hogy a tavalyi, fergeteges sikerű koncert után Theo Hutchcraft, a csapat frontembere a színfalak mögött vallott színt a szervezőknek: a VOLT az egyik legjobb hangulatú fesztivál, ahol valaha jártak… Július 5-én tehát közkívánatra Hurts a VOLTon.
  
  Futurisztikus, ultra szuggesztív, könyörtelenül dinamikus, progresszív és friss elektronika. Ezek jellemzik a két brit elektronikus zenész és producer, valamint Alana Watson énekesnő Nero néven futó produkcióját, amely 2010 óta tartja lázban Európát és pontosan negyedik éve vár rájuk a VOLT közönsége is. Július 4-én élő show-val zárják a VOLT Nagyszínpadának programját.
  
  A Karnivool energikus rockbandája több mint tizenöt éve aktív, s eddigi három albumuk egyaránt aranylemez lett hazájukban. A megannyi szakmai díj mellett a legbefolyásosabb zenei szaklapok méltatták eddigi munkáikat. A mai rockzenékért rajongó közönség a Karnivool hívására minden bizonnyal hiánytalanul jelen lesz majd Sopronban.
  
  A VOLT egyik egyértelmű hívóneve lesz idén a Modestep. Bombasztikus színpadi jelenlétük egyetlen elektronikára fogékony receptorunknak sem hagy egy nyugodt másodpercet sem, számaik pedig kiemelkedő helyet foglalnak el a brit slágerlistákon. Ők a 2010 óta aktív, bemutatkozó albumukat tavaly februárban Evolution Theory címmel megjelentető londoni kvartett, napjaink legambiciózusabb és legtöbbre hivatott dubstep zenekara. Élőben a VOLTon: a Modestep.
  
  A legfontosabb hazai és európai rádiók hetek óta heavy rotációban tolják a Milky Chance Stolen Dance című dalt. A friss, ígéretes karrier előtt álló, két ambiciózus zenész alkotta formáció Németországból indulva hódítja épp a fél világot. Hangulatos, lazulós, egyszerűen vonzó életörömöket közvetítő dalaikkal könnyű azonosulni, zenéjükben a stílusirányzatok periódusos rendszerének összetevői közül reggae, lounge és alternatív folk zenei nyomelemek egyaránt megtalálhatóak. Milky Chance is érkezik Sopronba.
  
  Két hete publikus, hogy a VOLT plusznapján a világ ma legkeresettebb fesztiválbandája, az Arctic Monkeys ad koncertet. A csapat kérésére, a négy tinédzserkorú ír tehetséget tömörítő The Strypes lép színpadra közvetlenül előttük. A villámgyors, feszes és lendületes, klasszikus r´n´b, illetve blues zenéjével nemrégiben Nagy-Britannia kedvenceivé előlépő csapat, nyárra nagy valószínűséggel igazi fesztiválsiker lesz. Észbontó színpadi produkciójuk a legnagyobb brit médiumuk érdeklődését keltette fel az utóbbi időben, zenészóriások rajonganak értük, és hasonlítják őket a stílust képviselő valaha volt legnagyobb bandákhoz. Koncertjeik népszerűsége fellépésről fellépésre növekszik.
  
  Egy hét se telt azóta, hogy idehaza és több európai országban elindult a jegyárusítás a VOLT plusznapjára, a július 6-i Arctic Monkeys koncertre, és máris több ezer napijegy és bérlet talált gazdára a rajongók között. „A váratlan örömhír, az Arctic Monkeys érkezése sok munkát adott a szervezői csapatunknak. Mivel a fesztivál így egy nappal hosszabb lesz, azok számára, akik meghosszabbítanák a fesztiválozást, egy rendkívül kedvezményes, kiegészítő – úgynevezett „upgrade” – jegyet bocsátottunk ki. A szokásos, négynapos bérlet mellett idén az Arctic Monkeys koncertet is magában foglaló ötnapos bérletet és a koncertre ugyancsak érvényes, háromnapos, hétvégi bérletet is forgalomba hoztunk. Már az eltelt, rövid idő alapján is látható, hogy az összes jegytípus iránt nagy a kereslet. Sokan kérdezik, hogy július 6-án, az Arctic Monkeys napján más programok is várhatók-e? Ezen a napon a VOLT a megszokott üzemmódban működik majd, számtalan koncert várja a fesztiválozókat az egész Lővér kempingben” – mondta el Lobenwein Norbert, főszervező.
  
  Évek óta hagyomány, hogy a pazar nemzetközi felhozatal mellett a hazai fesztiválok között a VOLT vonultatja fel a legtöbb magyar produkciót is. Idén sem lesz ez másképp.
  A Nagyszínpadon két hazai banda lesz „főműsoridős”. A VOLT történetében eddig mintegy húsz alkalommal lépett színpadra a legnépszerűbb hazai rockbanda, a Tankcsapda. A 25 éves születésnap alkalmából egy különleges showra számíthatnak a rajongók július 4-én este. A zenekar mellett a VOLT szervezői is készülnek a nagy alkalomra: többek között a VOLTos Tankcsapda koncerteket bemutató fotókiállítással is várják a csapatot és közönségét.
  Szintén a Nagyszínpad vendége lesz és a megszokottnál is jobban várja a soproni koncertet a Quimby legénysége, akik idén csak néhány, szívükhöz közelálló fesztiválfellépést vállaltak el. A száznál is több hazai koncert között ma már biztosra mondható, hogy a VOLThoz igazolt idén is a Punnany Massif, és az Irie Maffia és a VOLT történetében először lép színpadra Lajkó Félix és zenekara.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 the last charge    crescend    alkonost    bridge & tunnel    no strings attached    d.r.i.    taking back sunday    troldhaugen    deck attack    leander    sherlock holmes    omega lithium    garbage    kovary    elvis jackson    alice cooper    mantra    macbook pro    type o negative    georgie henley    maradék    axe to fall    infected mushroom    bëlga    survivors zero  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!