hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2014. január 29. szerda   17:19
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Újabb világsztárok Zamárdiban


  A decemberben bejelentett világsztárok után egy újabb, impozáns „csokorral” rukkoltak elő a MasterCard Balaton Sound szervezői. Zamárdi szabadstrandján júliusban a legaktuálisabb fesztiválkedvenc, a Disclosure mellett biztosan színpadra lép a Rudimental, Ricardo Villalobos, Dillon Francis, Baauer és a fesztivál egyik legnépszerűbb visszatérője, Sven Väth is. A kedvezményes „early bird” jegyek 70%-a már elkelt és minden bizonnyal a maradék néhány ezer darab is napokon belül gazdára talál.
  
  Tízezrek várják már július közepét, amikor Zamárdi szabadstrandján nyolcadszorra is megnyitja kapuit Európa egyik legnépszerűbb vízparti fesztiválja. „Az „early bird” időszakban kibocsátott bérletek majd´ 70%-át néhány hét alatt elkapkodták, így várhatóan néhány napon belül befejeződik a kedvezményes jegyelővételi időszak” – jelentették be a szervezők. Az első körben megismert nevek – többek között David Guetta, Wiz Khalifa és Martin Garrix – mellé, a legfrissebb hírek szerint, újabb tucatnyi világsztár sorakozott fel.
  
  Így például a brit elektronikus tánczene világában tavaly slágereivel és Settle című bemutatkozó albumával diszkóforradalmat kirobbantó Disclosure, s a német elektronikus zene egyik legfontosabb alakja, a legendás, iskolateremető, a mindig megújulni képes művész, akit a techno keresztapájaként regisztrál a világ, azaz Sven Väth.
  Jön továbbá a nemzetközi szupersztár, Ricardo Villalobos, akinek monumentális szettjét végignyomni akkora kiváltság, mint egy űrkapszulában együtt koktélozni Salvador Dalíval.
  Járt már nálunk, de szívesen halljuk újra az Itáliából származó, de már Stockholmban született Alessot, aki nem az olasz, hanem a Swedish House Maffiával ápol közeli kapcsolatot és könnyed, mindig pörgős, monumentális hangzású tánczenéje nem egyszer szólalt már meg teltházas stadionokban is.
  Itt lesz Nagy-Britannia legaktuálisabb drum´n´bass kollektívája, a műfaj jövőjét meghatározó alakulatok közül eddig elért sikerei alapján magasan kiemelkedő, négytagú londoni formáció, a Rudimental.
  Sound vendég idén Harry Bauer Rodrigues, ismertebb nevén Baauer, amerikai DJ és producer, a súlyos, gyomorba öklöző basszusokra épülő trap műfaj képviselője is. Érkezik Dillon Francis, a mindössze huszonhat éves, elvetemült amerikai elektronikus zenész, DJ és producer, Los Angeles-ből.
  Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legmodernebb drum´n´bass formációja két sikert sikerre halmozó bécsi elektronikus zenész, Reinhard ´Camo´ Rietsch és Markus ´Krooked´ Wagner projektje szintén Zamárdiban lesz látható.
  
  Az amerikai Krewella formáció két mutatós, forróvérű és dalos kedvű partycica valamint egy trendérzékeny producer édeshármasa. Aktuális, keresett, 100%-os fordulatszámon pörgő EDM-sztárok, akik a bolygó legeldugottabb pontján is képesek összehozni egy több tízezer embert.
  A Pretty Lights az elektronikus és az élőzene impozáns együttállásáról szól. Totális zenei élményt nyújt, valódi csemege, ínyencség, kuriózum, a válogatós e-zene fogyasztók testi és lelki egyensúlyának fenntartását minden körülmények között elősegítő szuperanyag.
  
  Maya Jane Coles egy egyedi stílusú és látásmódú, sokoldalúságáról ismert elektronikus zenész, producer és DJ, elsősorban sötét atmoszférájú, finoman borzongató, sejtelmes, mégis bensőséges deep house zenéiről ismert.
  Artyom Stolyarov néven született és Arty néven vált híressé az orosz DJ és producer, a trance nagy reménysége, a műfaj új csillaga, aki szintén a Balaton-parton lesz az idén nyáron.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 endiryah    ego project    omnium gatherum    kosztolányi dezső    brainstorm    angerseed    heavy eyes    specials    hazai termék    death angel    the orange strips    háború a vámpírok ellen    owen wilson    pantera    malignancy    antal nimród    wings of love    sexepil    koncert    magyar atom    scott weiland    attack attack    glen berger    acuna    emilie autumn  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!