hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [háttér]  2013. december 13. péntek   18:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Hogyan legyünk szupermodellek?
Világhírű modelleket indított el a siker útján Kajdi Csaba

  A Visage Modellügynökség vezetőjeként olyan világhírű modelleket indított el az elmúlt években Kajdi Csaba a siker útján, mint Mihalik Enikő, aki 2009-ben a Victoria´s Secret Fashion Show színpadán is bizonyított és olyan divatmagazinok címlapján tűnt már fel, mint a V Magazine vagy a Marie Claire. A világot jelentő deszkák és a hírnév azonban közelebb van a fiatal lányokhoz, mint gondolnák, a VIVA TV új epizódokkal jelentkező műsora, a Topmodell leszek pedig akár ihletet is adhat az első lépésekhez a divatszakember szerint.
  
  ”Nagyjából tíz százalékot nyom a latba az adottság. A lányoknak, akikkel foglalkozunk, legalább 175 centi magasnak kell lenniük, ezen kívül pedig elengedhetetlen, hogy a modell fotogén legyen, általában 88-91 centi közti csípővel. A mellméret pedig majdnem mindegy. A lényeg azonban, hogy aki a modellkedésre vágyik, legyen kitartó! Előfordulhat, hogy a harmincadik válogató után is elutasítják az embert, de aztán felfedezi a lányt egy sztárfotós, mint ahogy Mihalik Enikő esetében is történt és beindul egy nagy karrier„ – mondta el Kajdi Csaba, aki maga is sikeres modellként dolgozott, mielőtt saját ügynökséget nyitott volna, ráadásul a Topmodell leszek hazai szériájában zsűritagként is részt vett.
  
  A Visage ügynökség vezetőjének elmondása alapján a magyar lányoknak az a legnagyobb bajuk, hogy sokszor helytelen mentalitással közelítik meg a modellszakmát. „Vannak olyan hazai lányok, akik a személyiségük és a mentalitásuk miatt nem futnak be szupermodell karriert, míg orosz vagy ukrán társaik mindent megtesznek azért, hogy ne kerüljenek vissza korábbi életkörülményeik közé. Akik viszont szupermodellek lesznek, azok mindent meg is tettek azért, hogy ott legyenek, ahol, így könnyű is velük dolgozni.”
  
  Kajdi Csaba szerint előfordulhat ugyanis, hogy extrém körülmények közt kell dolgoznia egy modellnek és akkor bizony állni kell a sarat. „Épp egy angol kampányt fotóztak Mihalik Enikővel nemrégiben, akinek egy sárga boával kellett pózolnia. Persze a valóságban nem mindig úgy van, mint ahogy a tévéműsorban látja az ember. A fotózások előtt megkérdik a modellt, hogy fél vagy undorodik-e az állattól. Ha igen, akkor vagy őt cserélik le, vagy a kígyót. Egy Mihalik Enikőt persze már nem cserélnek le ilyesmi miatt.”
  
  Arra a kérdésre, hogy vajon a magyar lányok tényleg szebbek-e az átlagnál, Kajdi Csaba úgy fogalmazott: „Egyre jobb a hírnevünk. A világ modelljeinek nagyjából 70%-át közép-kelet-európai lányok teszik ki. A magyar nőket pedig tényleg szépnek tartják a legtöbben. Sokkal jobb modelljeink vannak, mint mondjuk a németeknek vagy a spanyoloknak. Erre pedig büszkék lehetünk.” – mondta el a modellügynökség-tulajdonos, aki szerint nem ritka, hogy a lányok egy-egy fogást tévéműsorokból lesnek el.
  
  ”A Topmodell leszek támpontot adhat a tévénéző lányoknak, hiszen a kezdetekben minden modell még csak keresi a stílusát és a hangját. Utóbbit főleg nagyon fontos, hogy minden fiatal megtalálja, mert az ehhez hasonló műsorokba csak azokat válogatják be, akik a csatorna profiljának megfelelnek. És bizony a szakemberek gyakran szívesebben dolgoznak együtt egy harsány, de kevésbé szép lánnyal, mint egy olyannal, aki alig mer megszólalni.” – mondta Csaba, aki hozzátette, a széria hazai mutációja is jó kiugrási lehetőséget jelentett több magyar lánynak, Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője, és Nagy Réka is a Topmodell leszeknek köszönhetően vált ismertté a magyar médiában.
  
  A VIVA TV most betekintést nyújt a divatvilágba azoknak a fiatal lányoknak, akik a modellkedés gondolatával játszanak. December 14-én szombaton, déltől este hatig és 15-én, vasárnap, déltől este hétig jön a Topmodell leszek hétvége!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 esclin syndo    beatkoho    sunn o)))    vanderbuyst    neurosis    fatal error    airbourne    dark shadows    ziskó    sleep token    strong deformity    d.o.c.    spelll    green hornet    silenos    draconian    skarhead    sucker punch    rachel mcadams    riki    the order of chaos    sunn o)))    a.m.d.    dax flame    jancsi és juliska  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!