hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
hírek   2013. május 2. csütörtök   16:13
nincsen hozzászólás

szerző: Tíí
SZIN 2013 - új elképzelések és rég nem látott kedvencek




  Rég nem látott kedvencekkel, kedvezőbb árakkal, és egy ingyenes 0. nappal vár mindenkit hazánk legzöldebb fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők a tavalyi SZIN-ről kapott visszajelzéseket figyelembe véve, új gondolatokat, ötleteket felhasználva alakították ki a fesztivál új megjelenését, programját és a szlogen révén kifejezett üzenetet: Tőled színes!
  
  A SZIN Magyarország legrégebbi könnyűzenei fesztiváljaként évről évre egyedi hangulatot teremtve teszi emlékezetessé a nyár végét, mely idén nemcsak külső megjelenésében, de programjait tekintve is megújul.
  
  „Aki legalább egyszer már ellátogatott a fesztiválra, tudja, hogy milyen a hamisítatlan SZIN élmény. A rendezvény egyedi hangulatát nem csak a kedvező helyszíni adottságok és a zenei programok adják, hanem maguk a látogatók is, akik évről évre azért is jönnek a fesztiválra, hogy a rég nem látott vagy éppen a jól megszokott barátokkal, ismerősökkel együtt töltsenek néhány emlékezetes napot vagy estét. Éppen ezért célul tűztük ki, hogy minél több fesztiválozó számára lehetővé tegyük a SZIN-en való részvételt, így a tavalyihoz képest jóval kedvezőbb áron, 11 900 Ft-ért van lehetőség május 31-ig, elővételben megvásárolni a bérleteket, mellyel az idei fesztiválok áraihoz képest az egyik legkedvezőbb lehetőséget kínálja a SZIN. Azok a hűséges SZIN rajongók, akik már korábban megvásárolták 13 900 vagy 12 900 Ft-os áron a bérleteiket, ők sem maradnak ki a jóból, hiszen a különbözetet a helyszínen lefogyaszthatják, sőt számukra egy extra meglepetést is tartogatunk, de erről majd külön tájékoztatást nyújtunk.”
  
  Újdonság lesz idén, hogy a SZIN 0. napja augusztus 20-ra, nemzeti ünnepünkre esik, melynek keretében Szeged ünnepi rendezvényeihez csatlakozva állítja össze a SZIN szervező gárdája a 0. napi programot, mely nemcsak a fesztiválozóknak, hanem a családosoknak is kiváló kikapcsolódást biztosít majd, és melyen a részvétel mindenki számára ingyenes lesz.
  
  „Természetesen a SZIN élményhez kapcsolódó, már bevált helyszínek megmaradnak: ilyen többek között a strandolásra kiválóan alkalmas SZIN plázs, a hazai fesztiválpalettán egyedülállónak számító Silent Disco, valamint a rengeteg féle zenei irányzatot és kulturális programot felvonultató Összművészeti tér is. Rendszeresen figyelje mindenki a SZIN weboldalát és új, hivatalos Facebook oldalát, mert a fellépők és a programok folyamatosan frissülnek, valamint itt tekinthetik meg a különböző napijegy és bérlet árakat is.”



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. május 19.
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
2024. május 25.
Dinamit 45 – Az utolsó jubileum
2024. május 30.
Palaye Royale a Barba Negrában!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Napköszörű címmel mutatja be az első dalt az ősszel érkező új lemezéről a Watch My Dying
Live Nation koncertek a Budapest Parkban
Z!ENEMi - Legyen tánc!
Megjelent a Bohemian Betyars és a Parno Graszt új közös dala
Halos Over Europe 2025 - első headliner turnéjára indul a The Halo Effect
Innen szép nyerni - Megjelent az AWS új nagylemeze
Új dallal jelentkezett a The Story So Far
Megérkezett a Bleeding Through legújabb dala
 kiemelt 
Megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze, a SEMMI
  
A most megjelenő ötödik Elefánt nagylemez, a SEMMI az előző két albummal együtt alkot egy univerzumot, miközben zeneileg és szövegében is minden eddiginél jobban elrugaszkodik a zenekar “megszokott” világától

Palaye Royale a Barba Negrában!
Rockmaraton 2024
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 blackgates    mitch tucker    trail of tears    hory gergely    kate hudson    jövő háza    ray davies    jean michel jarre    borlai gergő    harms way    terrorized    korpás éva    gondolat kiadó            brass against    winterfylleth    alien weaponry    gallagher    los vegas    the dillinger escape plan    eye for i    rio    steel panther    suffokate    zaphod  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!