hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2013. június 11. kedd   00:01
nincsen hozzászólás

szerző: Morello
Brutal Assault 2013
2013. augusztus 7-10, Jaromer, Csehország



  A súlyosabb metalzenék egyik legsúlyosabb fesztiváljának évek óta a csehországi b számít, ahol évről évre összegyűlnek a legkeményebb kötésű, stílusvezető zenekarok, és egymás után adnak lehengerlő koncerteket az erre kiéhezett közönségnek. Aki ismeri az Assault-ot, tudhatja, hogy a felhozatal mindig a legmagasabb színvonalat képviseli, nem is kérdés, hogy most 2013. augusztus 7 és 10 között is fantasztikus koncerteknek lehetünk részesei Jaromer egykori erődjében.
  Jelen lesz a progresszív death metal legmagasabb szintjét képviselő, majd könnyedebb stílusra váltó svéd Opeth, a göteborgi melodikus death egyik legjelesebb képviselője az In Flames, Nergal súlyos betegsége után újra aktiválódott, lengyel death metalos Behemoth, az amerikai ugri-bugri thrasher stílus markáns képviselője, a Joey Belladonnával ismét sikert sikerre halmozó Anthrax, a bay area thrasher, ugyancsak rendkívüli sikereket elért Testament, Svédországból a stílusalapítóként tisztelt, betonsúlyos Meshuggah, a rideg, indusztriális fémzene királyának számító Fear Factory, az egykori Emperor frontember színes zenei skálájú projektje, az Ihsahn, és a ´90-es évek élő legendáinak számító, hardcore keresztapa Biohazard, és a könnyedebb stílust képviselő Clawfinger.
  
  Fellép továbbá a folk metal leggyorsabb, legütősebb bandája, az Ensiferum, Finnországból a rendkívül élvezetes, hangulatos zenei világú Amorphis, az újra aktív, sőt új lemez felé kacsintgató melodic death metal legenda a Carcass, az ereje teljében lévő new yorki thrasher Overkill, a thrash/metalcore irányból indult, de mára szélesebb és izgalmasabb zenei skálát felölelő amerikai Trivium, az elvont hangulatú francia csapat az Alcest, a keleties dallamvilágú, magával ragadó hangulatú Orphaned Land, a svéd brutális black metal horda a Marduk, a Suffocation helyére beugró, ugyancsak death metalos Malevolent Creation, a maximális átéléssel játszó, folk/black metalban utazó ír hazafiak a Primordial, az embertelenül súlyos, death metal csúcsteljesítménynekl számító Dying Fetus, és Franciaország büszkesége, a prog-death metalos Gojira.
  Ugyancsak a Brutal Assault húzónevei közé számít a német prog-death metalos Obscura, a black/death metal képviselői Norvégiából az Aeternus, a rendkívül súlyos amerikai modern metalos DevilDriver, a sötét hangulatú black metalos Belphegor, a különleges zenei világú norvég Borknagar, a Svédországból származó, death ´n roll stílust képviselő Entombed, a súlyos black metalos norvég Carpathian Forest, a britek új modern metalos üdvöskéje, a thrash, melodic death, metalcore világát ötvöző Sylosis, az USA legtökösebb hardcore bandája, a sikert sikerre halmozó Hatebreed, az elismert svéd post-rock banda a Cult Of Luna, az egyedi zenei világot kiépítő, technikás thrasher Voivod, és az erőteljes deathcore bandának számító Whitechapel.
  
  Ugyancsak jelen lesz még az elvont hangulatú Leprous zenekar Norvégiából, az amerikai brutal death metalos Decrepit Birth, Norvégiából a black metalos Vreid és a némileg elszállósabb hangulatú Solefald, a keménykötésű lengyel death metal banda a Hate, az amerikai bulis crossover thrash legendás képviselői a D.R.I., a brit death metalos Benediction, a rendkívül szerteágazó zenei stílusokat képviselő Killing Joke, a gótikus világ jellegzetes képviselője a Fields Of The Nephilim, a Finnországból származó súlyos death metal horda a Rotten Sound, az ugyancsak death metalos amerikai Jungle Rot, az industrial black metalban mozgó Aborym, a New York hardcore kőkemény képviselője a Madball, és az amerikai deathcore/metalcore egyik legsúlyosabb hangzású bandájának számító Emmure.
  
  Rajtuk kívül természetesen még rengeteg más fellépő is tiszteletét teszi a Brutal Assault-on, hogy egész napra biztosított legyen a zenei élvezet a jelenlévők számára. A Csehországi Jaromer várja tehát az extrém metal zene rajongóit augusztus 7 és 10 között, a fenti nevek egyértelműen garanciát jelentenek a remek szórakozásra. A jegyek elővételben még július 31-ig kaphatók, 1700 CZK (kb. 68 EUR) összegért, amely a fesztivál valamennyi napjára érvényes. A belépő ára a helyszínen 1950 CZK (kb. 78 EUR), ugyancsak mindegyik napra.


Kulcsszavak:
  brutal assault 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó cikkek: 

Brutal Assault 2015

Brutal Assault 2015 - pár változás a programban

Brutal Assault 2015 - itt a részletes beosztás

Brutal Assault 2015 - Európa legnagyobb extrém metal fesztiválja

Brutal Assault 2015 - változások a programban

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Megint Budapesten koncertezik Sting
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 zöld darázs 3d    Ágens    kick/ass    jason biggs    grand magus    jon favreau    linkin park    bloodlet    gwen stefani    blues revolver    i killed the prom queen    rhcp    sleep token    underworld 4    lordi    mytra    ignite    kells    anthony hopkins    data animal    rockélet    christian epidemic    keep north    gackt    peter watkins  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!