hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2013. május 7. kedd   16:02
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Kispál-nappal indul a 2013-as Fishing on Orfű
2013. június 19-23. Orfű Panoráma Camping



  Június 19-én immáron hatodszor nyitja meg kapuit a világ legnagyobb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű. Az idén négynapossá duzzadó rendezvény nulladik napja a Kispál és a Borz előtt tiszteleg.
  
  Vajon visszatér-e valaha a Kispál és a Borz? A Fishing on Orfű ahelyett, hogy megpróbálná feltámasztani a legendás zenekart, inkább külön napot szentel annak emlékére. Június 19-én szerdán, a Fishing nulladik napján korunk legizgalmasabb produkciói közül több is ott lesz a FOO nagyszínpadán, hogy saját képére formálja a legendás formáció dalait. Az egész estés gálaműsoron fellép a Punnany Massif, a Soerii & Poolek, a Compact Disco, a Hétköznapi Csalódások, a Subscribe, a Brains, az Isten Háta Mögött, az Intim Torna Illegál, a Bëlga, az Óriás, a Supernem, Odett, az Uzipov és az Alvin és a Mókusok is, az est házigazdái Lévai Balázs és Varga Livius lesznek majd. A Kispál-nap programjait – és ezáltal a fesztivált is – a Csík zenekar teljes értékű koncertje nyitja majd meg, ahol az összes jól ismert és kedvelt ´borz-feldolgozásuk is elhangzik majd.
  
  A nulladik nap egésze a Kispál és a Borz jegyében telik majd Orfűn: a 2. Nagyszínpadon Ágoston Béla A borz filozófiája c. estjével lép fel, míg a Café sátorban a tavaly megjelent Holnaphoz Holddal c. feldolgozáslemez előadói adnak koncertet. Aki pedig táncos mulatságra vágyik, annak a Kispál tagjaiból álló DJ-duók szolgáltatják majd a talp alá valót egészen hajnalig. Ráadásul aki ezen a napon érkezik a Panoráma Campingbe, belépője mellé egy Kispál és a Borz kiadványt kap ajándékba.
  
  Csütörtöktől a megszokott fesztiválprogram fellépői továbbra is változatos és izgalmas egyveleget alkotva ígérnek szórakozást az élőzene kedvelőinek. A Nagyszínpadon idén is ott lesz a Quimby, a Punnany Massif, a Péterfy Bori & Love Band, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is. Új belépő a nagyszínpadosok klubjában a Supernem, míg természetesen Orfűn is játszik az idén újjáalakuló Kaukázus. A második nagyszínpadon lép fel a Soerii & Poolek, a VHK, az Intim Torna Illegál, az Isten Háta Mögött, valamint itt csíphető majd el a dallamos modern-rockban utazó, a Biffy Clyro kistestvéreként is emlegetett brit Gunning for Tamar is. A Lenti sátor jól megszokott bulihangulatát hozza majd az Anna & the Barbies, a Magashegyi Underground, a Szabó Balázs Bandája, a Carbonfools vagy a Fish! is. Ezen a helyszínen a péntek továbbra is a szövegelőké: itt lép színpadra a Hősök, a Bëlga, Ganxta Zolee és a Kartel, valamint Akkezdet Phiai is. A Laptopszalon-sátor programja bír a legszínesebb zenei kínálattal: itt jól megfér egymás mellett a Kaláka és a Blind Myself, de akár Üllői úti Fuck és a Mary Popkids is.
  
  A Fishing különös figyelmet szentel az új tehetségek bemutatására, ezért a fesztivál idén új koncerthelyszínnel bővül: a Szabad az Á színpad a kevésbé ismert, de annál több meglepetést tartogató csapatok bázisa lesz.
  
  A rendezvényre 4 napos bérletek 12990 Ft-ért válthatóak. Napijegyet a Kispál-napra 2990 Ft-ért, a fesztivál további napjaira 4990 Ft-ért vásárolhatóak a Ticketportal országos hálózatában is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 unstoppable    isolated youth    jessie j    hot water music    auróra    nibutra    megazetor    jet    unsent letters    mz/x    időgép    spiritual beggars    visions of atlantis    mustasch    serious black    szerencsecsillag    rudolf péter    demi moore    spread eagle    null positiv    jennifer garner    uneven structure    control human delete    mtv hungary    witkin  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!