hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. április 15. hétfő   09:38
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Újabb fellépők a FEZEN-en


  Azt, hogy a székesfehérvári FEZEN evolúciója csodával határos mértékben felgyorsult, az elmúlt évek kiválóan bizonyították, azt pedig, hogy ez a fejlődés idén is folytatódik mindenki tudja, aki felcsipegette az elmúlt hónapokban elszórt információmorzsákat. Ám az ismétlés sosem árt, nem is beszélve azokról, akik lemaradtak valamiről. Nézzük tehát, kiket is lát vendégül 2013-ban a fehérvári MÁV pálya!
  
  Ha nem mennénk tovább az elsőként konfirmált Deep Purple-nél, már akkor is nyugodt szívvel nevezhetnénk a fesztivált az idei év legfontosabb könnyűzenei eseményének a régióban, hiszen minden idők egyik legnagyobb rockzenekaráról van szó. Ám nem állunk itt meg a legendák csatasorba állításában, hiszen több óriási hatással bíró brigád reszeli majd a riffeket a focipályán. A Fear Factory, az Amorphis és a visszatérő Dragonforce arcpirítóan tehetséges zenészei pedig azt fogják bizonyítani, hogy a nagy öregek mellett a fiatalabb generációra is kötelező odafigyelni.
  
  Sajnálatos módon az Arch Enemy a napokban visszalépett, de gőzerővel dolgoznak azon, hogy megfelelő színvonalú bandával pótolják a visszalépésük által keletkezett űrt. Az alábbi szűkszavú közleményt juttatták el hozzánk, melyet teljes egészében megosztunk veletek:
  
  ”Sajnálattal, de idén nyárra le kell mondanunk az európai fesztiválkoncertjeinket. Ennek oka olyan családi ügyek, amelyek az adott időszakban teljesen lekötik a figyelmünket. Jelenleg azon dolgozunk, hogy ezeket a bulikat átkössük a jövő évre. Szeretnénk megköszönni a fesztiválok szervezőinek és persze a rajongóinknak a megértésüket és a folyamatos támogatásukat. A köztes időt arra fogjuk használni, hogy befejezzük a munkát a közelgő DVD/BlueRay kiadványunkon és hogy folytassuk a dalszerzést a következő Arch Enemy lemezhez. Várjuk a találkozást veletek 2014-ben! Metál!
  
  Némiképp barátságosabb húrokat fog pengetni a tavalyi elmaradását pótló Tito & Tarantula, akik messzeföldön híresek forró hangulatú koncertjeikről. Az MR2 vonal egyik legnagyobb ásza szintén nem hagy majd időt a végtagok pihentetésére, hiteles szemtanúk állítják ugyanis, hogy a N.O.H.A. képtelen hibázni élőben.
  
  És ha már foci, akkor a hazai pálya előnyeit élvezőket se hagyjuk ki. Itt lesz a vérátömlesztésen átesett Tankcsapda is, Ákos a Budapest Arénában óriási sikerrel bemutatott programjával érkezik. A közönség szívét mindörökre elkobzó Péterffy Bori is visszatér, ragyogni fog a Kispál által hagyott űrt játszi könnyedséggel betöltő Kiscsillag, és akkor még nem említettük az olyan kihagyhatatlan fesztiválkellékeket, mint a Heaven Street Seven, a PASO, a Vad Fruttik, a Fish!, a Supernem, a Road, a Depresszió vagy a Subscribe. A szélsőségesebb műfajok képviselői közül érkezik az elmúlt évek legnagyobb robbanását előidéző Leander Rising, a Watch My Dying, az Insane, az idei év egyik nagy reménységének számító HELLAND, de egy frissen újjáéledt legendát is láthatunk majd a betonkemény Neck Sprain képében. Természetesen az olyan lokális kedvencekről sem feledkezhetünk meg, mint a Cadaveres, az Eleven Hold vagy a Sleepless.
  
  A korábbi évekhez hasonlóan április 10-től elérhetők lesznek a napijegyek is. A 3+1 napos bérletek április 11- május 10-ig 12.300 Ft-ért vásárolhatók meg. A mottó pedig továbbra is érvényes: korábban olcsóbb.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 szarka gyula    holmes    lokotka gábor    fekete zaj    monolith    phlegethon    carach angren    intimtorna illegál    nasum    harlem gospel choir     thirty seconds to mars    rage against the machine    kelet-nyugat    dimmu borgir    dead end path    lars ulrich    headbangers ball    decaying incest    pain of salvation    heaven street seven    pankkk    day of mourning    david lynch    the gaslight anthem    eluveitie  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!