hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2013. március 14. csütörtök   04:44
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
A Tankcsapdával, a Tito And Tarantulával és a Dragonforce-szal bővült a FEZEN-felhozatal
2013. július 31.- augusztus 3. MÁV pálya - Székesfehérvár

  A londoni power metal brigád, a chicano rock fenegyerekei és a megújult magyar rockintézmény is fellép a székesfehérvári fesztiválon, olyan illusztris nevek társaságában, mint a Deep Purple, az Amorphis vagy a Fear Factory.
  
  A londoni Dragonforce-ot már jól ismerhetik a FEZEN-látogatók, hiszen a hiperaktív Herman Li csodagitáros és társai már jártak nálunk néhány éve. Most megint megmutatják, mi fán terem az elmebeteg gitárszólókkal megrakott, ugyanakkor vattacukorszerűen kívánatos refrénekkel felturbózott power metal, ráadásul a zenekarnak tavaly egy új lemeze is megjelent (The Power Within), amit minden bizonnyal már minden rajongó kívülről megtanult. Nekik szinte kötelező élőben megnézni, ahogy a Dragonforce virtuóz zenészei felszántják és bevetik a FEZEN színpadát augusztus 2-án.
  
  A Tankcsapda tavaly komoly változásokon ment át, hiszen év elején távozott a zenekarban csaknem húsz éve gitározó Molnár Levente, aki örökre Cseresznye néven írta be magát a rajongók szívébe. Helyére az a Sidlovics Gábor érkezett, aki korábban a Zanzibárban pörgette derékig érő rasztáit, illetve hegesztette a riffeket, vele pedig egy olyan Tankcsapda-lemez készült, (Rockmaffia: Debrecen), ami a húsbavágóan modern hangzásával és húzós dalaival új kezdetet jelenthet a debreceni brigád számára. A Tankcsapda az elmúlt két évben nem lépett fel a fesztiválon, így augusztus 1-jei koncertjük - melyre nagyon komoly látványtechnikával érkeznek - minden rockrajongónak kötelező tananyag.
  A legendás filmrendező, Robert Rodriguez kedvenc zenekara, a Tito And Tarantula beváltotta a tavalyi ígéretét, és idén tényleg bepótolja a tavaly elmaradt fellépését. Tito Larriva és bűnbandája olyan legendás filmekben tűnt fel, és tolta először az ördögien húzós és veszedelmesen kaján latino rockját, mint az Alkonyattól pirkadatig, vagy a Desperado, hogy nem sokkal később a nagyobb fesztiválokon már egész városnyi ember ringatózzon az After Dark, vagy a Slow Dream dallamaira. Titóékból tehát akkora sztár lett, hogy a kis klubokból már kiszorultak, de a fesztiválokon rendre ott vannak. Nagyon reméljük, hogy ezúttal nem kerülnek dugóba sehol a világban és augusztus 1-jén a FEZEN látogatói is kaphatnak egy kóstolót a dél-amerikai virtusból.
  
  A Dragonforce, a Tito And Tarantula és a Tankcsapda érkezésével igazi sztárparádévá vált a FEZEN, hiszen a július 31-augusztus 3-a között megrendezésre kerülő fesztivál szervezői már eddig is olyan patinás előadók fellépését jelentették be, mint az angol hard rock legenda Deep Purple, a N.O.H.A és Ákos, a női énekessel pusztító death metalt játszó Arch Enemy, a gépekkel megspékelt, futurisztikus rémálmot prezentáló Fear Factory, vagy a Kalevalát metálköntösben előadó Amorphis.
  Így jelentős élő legendák indokolják az idén ismét három plusz egy napos FEZEN-en való részvételt, melyre tavaszi akcióban a jegyek április 10-ig kedvezményes áron (11.400 Ft.-) kaphatók!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
”Egy újabb kiemelkedő fejezet kezdődik a Budapest Park történetében” - látványos fejlesztésekkel indul a tizenharmadik évad
Magyarországon is elindul a MERITA projekt – európai kamarazenei együttműködés
Nemzetközi kiválóságok érkeznek a II. Budapesti Nemzetközi Orgonafesztiválra a Belvárosi Főplébánia-templomba
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 megaagy    yellowcake    adimirion    tesstimony    them crooked vultures    marion cotillard    müller péter sziámi    rock the boat    borknagar    konflikt    when death comes    rupert grint    dave lombardo    full of hell    megaagy    decease    lgt    jex thoth    v.iv fesztivál    shadowside    enter shikari    blaze bayley    trentemoller    fates warning    pozvakowski  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!