hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2012. december 7. péntek   05:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Hegy´ mikuláscsomag az első nevekkel
2013. június 25-30. Rakamaz- Tokaj

  Az tuti, hogy a 14. Borsodi Hegyalja Fesztivál minden hegyaljásnak ünnep lesz, az igazi zenék és az igazi társaság ünnepe, a ráhangolódást viszont már most kezdjük. A bakancsokba és a tornacipőkbe a csoki mellé a Mikulás betolta a Hegy´ első fellépőit. A Coal Chamber, a The Devil Wears Prada, az Asking Alexandria, az Every Time I Die, a Mixhell és a The Bouncing Souls mind zenélnek majd Tokajban június végén. És ehhez a karácsonyi Hegy´ bérlet december 31-ig a 2013-as bulira a legalacsonyabb áron váltható.
  
  Az első hóval és a Mikulás szánjával az első hegyaljás fellépők is megérkeztek. Virgács helyett gitárhúr, a Télapó itt van helyett dörgedelmes slágerek az idei menü december 6-ára. Mi is lapul a tornacsukákban, tűsarkú csizmákban és a bakancsokban?
  
  Asking Alexandria
  A legtöbb hegyaljás karácsonyi kívánságlistáján szerepelt, így már a Hegy´ Miku hozza. A jelenleg új albumon dolgozó brit metalcore csapat a Hegyalján lép először magyar színpadra. Az idei remixalbum anyagára is számíthatnak a Tokajba érkező fesztiválozók a 2008-ban alapított ötösfogattól.
  
  Coal Chamber
  A 2011-es újraalakulás óta először jön Magyarországra, és csak a Hegy´re Dez Fafara nu metal bandája. A Los Angelesi csapat még a 2003-es feloszlás előtti évben adta ki utolsó nagylemezét, most végre ezt, és a többi korong anyagát is meghallgathatják a hegyaljások, hogyan dübörög a tokaji hegy lábánál.
  
  The Devil Wears Prada
  A krampuszok helyett maga az ördög is érkezik, és az alkalomhoz megfelelően ki is csípte magát. A csapat, ami előbb találta ki magának a nevet, mint az azonos című film készítői saját alkotásuknak, a valódi értékekről zenél. A Hatebreed és a Slayer ohioi tisztelői legutóbbi, Dead Throne című albumukat is elhozzák majd a Hegyaljára.
  
  Every Time I Die
  Az amerikai HC punk zenekar Ex Lives című, idén kiadott korongjának hegyaljás bemutatójára nem lehet eléggé rákészülni. A buffaloi ötös kőkemény zenéje a hallójáratokon át egyenesen a lelkekbe mászik, felrobbantja, hogy aztán egy hatalmas pogóban szülessen újjá.
  
  The Bouncing Souls
  Az idei, Comet korongot végre élőben is meghallgathatjuk majd a Hegy´en. Az amerikai punk rock négyes ´89 óta zenél együtt.
  
   Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak
  
  A Hegy´ az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.
  Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy´ nyitja a nyarat.
  A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.
  Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 battlecross    szin    gifts from enola    zoolander    the chariot    kvelertak    chaos of disorder    dew scented    zuboly    aerodrome    pokolgép    truth and its burden    radikális amputáció    nemes nagy ágnes    joey jordison    sunn o)))    ruszty lászló    utódok    rompeprop    urma    gaudi-nagy tamás    szex és new york 2    yngwie malmsteen    narnia    death is not glamorous  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!