hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
előzetes [buli]  2012. december 4. kedd   05:54
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tele van a PASO puttonya
2012. december 7. Akvárium klub – Budapest

  Teltházas szimfonikus MüPa-koncertje után a Pannonia Allstars Ska Orchestra december 7-én a budapesti Akvárium Klubban újra megtáncoltatja rajongóit. A zenekar slágerekkel, Mikulás-dallamokkal és egy új feldolgozással is készül. Az este folyamán a Budapest Riddim Band, Copy Con, Shaka Black és MammaZita is fellép.
  
  Egész estés, vérpezsdítő buli várja a vendégeket december 7-én az Akvárium Klubban, hiszen a Pannonia Allstars Ska Orchestra és zenészbarátaik nagy adag karibi energiát és vidámságot csempésznek a budapesti télbe.
  - Fantasztikusan sikerült a szimfonikus nagykoncertünk november közepén a Művészetek Palotájában, ahol a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával léptünk fel. A visszajelzések alapján a közönség egyetlen hiányérzete az volt, hogy a hangversenyteremben nem volt lehetőségük táncra perdülni. Ezt orvosoljuk majd most ezzel a több órás bulival, így akinek táncos cipőt hoz a Mikulás, ezeken a koncerteken rögtön ki is próbálhatja, a virgáccsal pedig kiválóan lehet csápolni – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.
  
  A ska magyarországi nagykövetei válogatott repertoárral készülnek a december 7-i koncertre. A legnagyobb slágerek között egészen biztosan helyet kap A Tenkes kapitánya című dal, amelynek fütyörészős refrénje november közepe óta egy debreceni iskolában a tanítási órák végét jelzi. Ugyancsak felcsendül a No Love In Town című szerzemény, amelyhez hamarosan izgalmas remix és videóklip remix is készül. Ezeken túl az Akvárium Klubban egy-két olyan dalt is hallhat a közönség, amelyeket eddig csupán egyszer adott elő a PASO, akkor is szimfonikus átiratban a MüPá-ban. A zenekar ráadásként egy új Skatalites-feldolgozással is előrukkol, némelyik dalban pedig Mikulás-dallamokat rejt majd el.
  
  A PASO ezen az estén magyar és külföldi zenészbarátok társaságában lép fel az Akváriumban. Magyarország első számú reggae backing zenekara, a Budapest Riddim Band egyik vendége a rendkívüli hangú Shaka Black lesz, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint például a The Wailers, Buju Banton vagy Elephant Man. A magyar csapat és a karibi származású, Londonban élő énekes februárban közös lemezt ad ki, amelyből itt adnak először ízelítőt. A koncerten MammaZita énekesnő, valamint az egyik legnépszerűbb hazai reggae és ragga előadó, a szolnoki Copy Con is közreműködik. A PASO frontembere, KRSa és Copy Con közösen ad elő egy számot egy Ladánybene 27 riddimre, valamint KRSa két olyan dalban is közreműködik, amelyek ebben a formában még sohasem voltak hallhatóak. A koncertek után a holland dj, Ramses Hoppa és Lipi Brown, a PASO Sound System tagja gondoskodik a hajnalig tartó táncos hangulatról.
  
  A Pannonia Allstars Ska Orchestra a buli apropóján Mikulás-játékot indított a Facebook-oldalán. A szerencsés nyertes egy puttony ajándékot kap, benne kétszemélyes belépőt december 7-re az Akváriumba, a Lovemonster duplalemezt, PASO-pólót és kalapot, valamint töménytelen mennyiségű csokoládét.
  
  A koncertre 1600 forintos élővételes jegyek már kaphatók az Akvárium jegypénztárában és a www.jegy.hu oldalon. A buli napján a helyszínen a belépő 1900 forintba kerül.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kalapács    zombie girlfriend    dax flame    earthsblood    poison    les touffes kretiennes    tosca    impro school    long play 33 1/3    the rite    subsonica    einherjer    kissin´ dynamite    cock and ball torture    impro school    atari teenage riot    metaldays    death angel    clutch    foo fighters    suszter    botanica    vader    pixies    ana de la reguera  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!