hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2012. november 20. kedd   04:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Lélektől lélekig az Ismerős Arcok zenekarral
2012. november 23. Club 202 – Budapest

  Az Ismerős Arcok zenekar emlékezetes estével búcsúzik az ősztől. November 23-án, pénteken FankaDelivel közös koncertet ad Budapesten, a Club 202-ben az ARTISJUS Zenei Alapítvány támogatásával. A Lélektől lélekig címet viselő nagykoncert a népszerű dalszerző-énekessel való eddigi közös munkát és barátságot koronázza meg.
  
  Az Ismerős Arcok zenekar egész évben járta az országot és az év végéhez közeledve egy igazi különlegességgel készül. Az ősz búcsúztató, télköszöntő koncert igazi csemege lesz a rajongóknak és azoknak, akik a zenekar nemrég megjelent első videoklipjében beleszerettek a zenekar és FankaDeli közös alkotásába. Az este FankaDeli élő koncertjével indul, majd az ´előzene´ után az Arcok csapnak a húrok, dobok, billentyűk közé, és természetesen a közös örömzenélés sem maradhat el.
  
  ”A koncert mottója és egyben címe: Lélektől lélekig. Ezzel megpróbálunk arra utalni, hogy a fellépő zenekarok dalai műfajilag ugyan eltérnek egymástól, de abban feltétlenül hasonlítanak, hogy érzelmi indíttatásból születtek és a lelkekhez kívánnak szólni. A hallgatóságunk némileg szintén különbözik ugyan, de bízunk benne, hogy eme közös koncert alkalmával, a zenénk által ők is egymásra találnak, mint az a dalok előadóival történt néhány évvel ezelőtt. A címbeli szójáték magyarázata pedig az, hogy a koncerten elhangzó dalokat jó néhány nagylemez anyagából válogattuk, FankaDeli Lélekjelenlét című albumától egészen az Ismerős Arcok Lélekvesztő című lemezéig.” – mondta Galambos Nándor, a zenekar basszusgitárosa.
  
  Csodás egyvelegre számíthatunk tehát, melybe nagy gonddal kerültek kiválasztásra az estére szánt dalok. „Egy olyan zenekarnak, mint a miénk, amelyik egész évben folyamatosan koncertezik, nagyon nehéz feladata van akkor, amikor az év egyik legnagyobb koncertjén elhangzó dalait kell kiválogatnia. Hiszen szeretnénk az estét azzal is emlékezetesebbé tenni, hogy ritkán játszott dalokat emelünk be a műsorba, de akkor esetleg le kell mondanunk olyan kedvencekről, amelyek szinte kihagyhatatlanok. Minden dalunk természetesen nem hangozhat el, hiszen immár hét nagylemez dalaiból meríthetünk. Megpróbálunk tehát minden igényt kielégítően válogatni és reméljük, hogy mindenki megtalálja benne saját kedvencét.”- foglalta össze a zenekar szaxofonosa, Tánczos István a dalválasztás nehézségeit.
  
  Az Ismerős Arcok zenekar és FankaDeli kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza és végre meghozta gyümölcsét, melyet november 23-án együtt szüretelnek majd le. „Egyik közös fellépésünk után sokat beszélgettünk Nyerges Attilával és kölcsönös szimpátia alakult ki bennünk. Ezt először egy közös dal követte, aztán ebből a dalból egy videoklipet forgattunk, most pedig együtt adunk koncertet. Reményeink szerint ezekben a közös megmozdulásokban olyan töltet van, amelyből mindenki, aki hallgat minket, újabb energiákat meríthet.” – mondta FankaDeli
  
  Az Ismerős Arcok legutóbbi Kerítést bontok című albuma, valamint a 2005-ben megjelent Szélbe kiáltok című albumának 2012-es újrakiadása - amely extra tartalomként magában foglalja a FankaDelivel közös videoklipet is - már megvásárolható (letölthető mp3 formátumban) az iTunes Store és az Amazon internetes zeneáruházaiban.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó helyszín: 

Club 202 - Budapest

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 svart crown    engel    irigy hónaljmirigy    bleed from within    malice mizer    pacino    hitchcock    szántó faszi    dave lombardo    sziget fesztivál    frankenstein    still got the blues    septic flesh    thy catafalque    kill whit hate    kowalsky meg a vega    neurasthenia    maeotis    adrenaline mob    the wailers    mentor    alvin és a mókusok    just go with it    mangani 888    30 perc vagy annyi se  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!