hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 29. kedd   04:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Tegyél fel a Nagyszínpadra


  Indul az első magyar közösségi képregény a hegyaljások, SZINesek és FEZENesek közreműködésével
  
  Tegyél fel a nagyszínpadra! címmel május 24-én elindul a magyar és a nemzetközi fesztiváltörténelem első közösségi képregénye, amelyben a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége együtt rajzolja Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl zenei karrierjének történetét. A fesztiválozók nem csak a sztorit alakíthatják, de akár igazi fesztivál-szuperhősként, rajongóként, guitar heroként vagy más szereplőként maguk is képregényhősökké válhatnak. A Tegyél fel a nagyszínpadra! social comics szereplőiként akár azok a hegyaljások, SZINesek, FEZENesek is lehetnek nagyszínpados fesztiválfellépők, akik zenélni nem tudnak, fesztiválozni viszont annál inkább, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már most a zsebükben van a május 31-ig akciós áron vásárolható bérletük kedvenc fesztiváljukra.
  
  Ki ne szeretne rocksztár lenni, és a legjobb fesztiválok nagyszínpadán, óriási tömegeknek zenélni?! Sanyi, a bagoly, és barátja, Méjhem nyúl a fejükbe vették, hogy idén ugyanazokon a világot jelentő deszkákon fognak zenélni a Hegy´en, mint az Everlast, az Enter Shikari, a Parov Stelar Band, a Stereo MC´s, az Alphaville és az Exodus, a FEZENen, mint például a Machine Head és a Testament, a SZINen pedig, mint a Quimby és a Kosheen. Zenei szárnypróbálgatásaik és színpadra jutási próbálkozásaik minden pillanatát nem csak, hogy nyomon követhetik a fesztiválozók, de a három fesztivál mintegy 100 ezer Facebook-rajongója bele is szólhat, a legaktívabbak pedig bele is szállhatnak a képregénybe. Ahhoz, hogy alakíthassák a történetet, vagy bekerüljenek, nem kell mást tenniük, mint követni a Hegyalja Fesztivál, a SZIN és a FEZEN Facebook oldalát, hiszen a sztori a rajongók kommentjei alapján formálódik.
  Sanyi, a bagoly már tavaly is nagyban fesztiválozott. A Hegyalja és a SZIN hivatalos baglyaként ott volt az események sűrűjében – a koncerteken, a back stage-ben és a pultoknál is. Úgy rákapott a buli ízére, hogy idén nem csak a meglátogatott fesztiválok számát, de a tétet is emeli: a Hegy´ és a SZIN mellett a FEZENt is kinézte magának, és nem a közönségbe, hanem egyenesen a nagyszínpadra vágyik. A tervébe beavatta barátját, Méjhemet, a nyulat, akivel együtt vágnak neki a r´n´r császársághoz vezető útnak. A nagyszínpadra és a világhír felé vezető útjuk minden pillanatát a Tegyél fel a nagyszínpadra! blogon dokumentálják.
  
  A banda tehát összeállt, de annyi még a kérdés! Milyen zenei stílussal próbálkozzanak? Énekeljenek duettet Lady Gagaval? A bőrnadrág vagy a skót szoknya jön be jobban a csajoknak? Pengető vagy DJ Pult? Sanyiéknak elkel a segítség, úgyhogy blogot indítottak, ahol beszámolnak zenekari életük napjairól, a Hegy´, a SZIN, a FEZEN Facebook oldalán pedig várják a fesztiválközönség hozzászólásait. Ezek alapján alakul majd a történetük, tehát a hegyaljások, a FEZENesek és a SZINezők kezében van a sorsuk, azaz a két zenészjelölt „ARTIST” feliratú pass-a, amit felmutatva végre a nagyszínpadra léphetnek majd.
  A jövő reménységei persze mindhárom fesztiválon szeretnék megmutatni a közönségnek, hogy mit tudnak – aki velük együtt nyaralna a Hegy´en, és nem szeretne lemaradni az akciós Hegy´ bérletről, a több mint 200 világsztár és a magyar kedvenc koncertjeiről az első helyszínre, a Borsodi Hegyalja fesztiválra május 31-ig még közel 30% kedvezménnyel, nappali tagozatos diákként pedig közel 40% kedvezménnyel válthat belépőt. A Tisza-parti megzenésített vakációra a last minute áras a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy´oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A FEZENre szintén május 31-ig érdemes jegyet venni, akár online vagy mobillal. A SZIN belépők is e hó végéig kaphatók a legjobb áron, ezek is megválthatók online, mobillal, és az ismert jegyirodákban is.


Kulcsszavak:
  hegyalja fesztivál     szin 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó cikkek: 

Mi komolyan vesszük a könnyűzenét is - Áprilisban jazzel folytatódik a Semmi komoly, ősztől pedig új helyszínre is költözik

Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában

Al Di Meola Electric Band Budapesten

Tudatosság, vibrálás és színkavalkád

Két zenekar, egy este a Dead Poet Society és a Ready the Prince lángoló show-ja az Akvárium színpadán

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
 kapcsolódó fotók: 

Hegyalja Fesztivál 2012 - 2012. július 18. Hegyalja Fesztivál 2012 1. nap

2012. augusztus 22-26. SZIN 2012 - 2012. augusztus 22-26. SZIN 2012
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chris rea    bikini    dark tranquillity    frogshow    gru    jinjer    noel gallagher    ray charles    aerosmith    szeg    barney és a nők    sunset    herbaliser    danger angel    natalie cole    odett és a go girlz    almost failed    bródy jános    city of echoes    rise against cover    moratorium    tóth gergő    incubus    hammer of gods    skindred  

r47
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!