hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 24. csütörtök   08:14
nincsen hozzászólás

szerző: NegativeArt.Hu
Jelentkezz zenekaroddal a Fekete Zaj Fesztiválra!
2012. augusztus 17-19. Mátrafüred, Sástó kemping

  2012-ben egy harmadik, új színpaddal bővül a Fekete Zaj Fesztivál , amely lehetővé teszi, hogy a 2009 óta működő rendezvényen ne csak meghívásos alapon vegyenek részt a fellépők. A fesztivál szervezői május 31-ig várják azon bandák jelentkezését, akik szeretnének játszani a Szabad az Á… Színpadon Mátrafüreden, augusztus 17-19. között.
  
  A Fekete Zaj Fesztivál 2009 óta kizárólag meghívásos alapon működik. Ebben az évben azonban ez megváltozik: a szervezők közé csatlakozott a Szabad az Á… is, mely Nagydiófa utcai klubhelyiségében számtalan hazai kezdő és underground zenekarnak nyújtott már fellépési lehetőséget az elmúlt években, de az irodalmi estek és alternatív színházi előadások is rendszeresek. A Fekete Zaj Fesztiválon a Szabad az Á.. önálló színpaddal képviselteti magát az ifjúsági tábor területén, ahol meghatározott idősávban, önként jelentkező zenekarok részére is biztosítanak fellépési lehetőséget.
  
  A Fesztiválra bárki jelentkezhet néhány feltétel teljesítése mellett. A jelentkezők közül a szervezők választják ki a részvevőket, és a kiválasztott zenekar köteles hirdetni a fesztivált a fellépés előtti legalább 60 napban a saját honlapján és a zenekari Facebook felületén. A hirdetésnek tartalmaznia kell a és a linkeket.
  
  Minden zenekar szerződést kap, amelyben szerepelnek a fellépés pontos részletei. A szerződés fontos része az is, hogy minden zenekarnak kedvezményes árú napijegyek kerülnek átadásra, amelyeket tovább értékesíthet, de csak a kapott mennyiség kb. 2/3-ával kell elszámolnia a fesztivál szervezőinél, így a többi eladott jegyből tudja a saját útiköltségét, gázsiját finanszírozni.
  Ráadásul minden zenekari tag saját, kereskedelmi forgalomba nem hozható háromnapos bérletet kap, így a teljes fesztivált megtekintheti. A fesztivál területén ingyenesen lehet sátrazni, de a zenekarok részére rendelkezésre áll néhány kedvezményes árú, három napra kibérelhető ötágyas szoba is.
  
  Az új jelentkezési rendszer célja, hogy a zenekarokat is érdekeltté tegyék a fesztivál előzetes hirdetésében, és saját ismerősi körük mozgósításában. Továbbá a zenekarok betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen kihívásokkal jár a koncertszervezés, saját tudásukat is bővíthetik a zenekar menedzsmenttel kapcsolatos feladatok ellátása területén – elvégre egy jó bulihoz nem csak egy belevaló banda, egy színpad meg jó fények, hanem ügyes szervezés, sok-sok haver és lelkes közönség is szükségeltetik.
  
  A fesztiválra május 31-ig lehet jelentkezni, a e-mail címen. További információ, részletes fesztiválprogram a Fekete Zaj címen található.
  
  Fellépők: VHK (Vágtázó Életerő), Sólstafir, Hocico, Xenomorph, Hexvessel, Void of Voices, Volkova Sisters, Hangmás, Mátyás Attila Band, Spacesh!t, Dereng, Pozwakovski, Kanagawa, Kollaps, Ozone Mama, marionette ID, Shapat Terror, Új Látásmód Fúzió, Wattican Punk Ballet, First Aid 4 Souls, Képzelt Város, Manic Miners, Attention Chérie



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 demonica    perfect symmetry    the 69 eyes    the tartuffe plan    cattle decapitation    severe torture    social distortion    die knappen    blood    gamma ray    the spirit    bedlam    kelet underground tehetségkutató    stan lee    paul    monolith    purified in blood    inhalator    a nyugtalanság kor    volt 2001    the dillinger escape plan    edith piaf    concrete    30 seconds to mars    nevergreen  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!