hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 10. csütörtök   04:17
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Ünnepelj a VOLTon!
2012. június 26-30. - Sopron

  A megszokottnál majd´ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. „We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
  

  Június 26-án – vagyis egy nappal a rendes fesztiválprogram kezdete előtt – már délután 2-kor kinyitja kapuit a 20. VOLT Fesztivál. Az előrehozott nyitás összefügg a jubileumi VOLT illusztris névsort felvonultató monstre gálaműsorával, amely a „We love VOLT!” címet viseli, utalva ezzel a fellépők és a fesztivál szoros kapcsolatára. A Telekom Nagyszínpadon este 7-től 5 órán át a VOLT eddigi történetének igazán fontos szereplői adják egymásnak a mikrofont. Az élő koncert formájában megnyilvánuló sztárok kivétel nélkül 3-4 dallal, a legnagyobb slágereikkel szerepelnek majd.
  
  A programban fellép többek között az Anima Sound System, az Animal Cannibals, a Belga, a Belmondo, a Brains, a Compact Disco, az Európa Kiadó, a Hősök, Kardos-Horváth János, a Kerekes Band, Lovasi András, a Magna Cum Laude, a Moby Dick, a Neoton Família, a Pál utcai fiúk, a Punnany Massif, a Quimby és a We are Rockstars.
  
  ”Néhény fellépő pár nappal a VOLT előtt a kiemelt jelentőségű fesztiválfellépés miatt folyamatosan próbál, így nem tudnak jelen lenni. Őket – pl. Ákost, vagy a Tankcsapdát sajátos formában idézzük majd meg, hogy a jelenlévők bepillanthassanak a pár nappal későbbi különleges koncertek előkészületeibe. A show egy fontos eleme lesz az Európa Kiadó koncertje, ők ugyanis az első VOLT Fesztivál hirdetésein szerepeltek, majd a koncert napján az őket szervező cég lemondta a bulit. Most 45 percben pótoljuk az elmaradást.” - meséli Fülöp Zoltán, a VOLT egyik házigazdája.
  
  ”Amikor belevágtunk ennek a gálaműsornak az összeállításába, tartottunk tőle, hogy nehéz dolgunk lesz, sokat kell majd győzködnünk a fellépőket, hogy pár nappal a fellépésük előtt jöjjenek el Sopronba egy rövid koncert miatt. Az első pár telefonhívás után már éreztük, hogy a felkért produkciók legalább annyira kötődnek a VOLT-hoz, mint amennyire mi szeretjük őket: szinte mindenki azonnal igent mondott, ezért jutott eszünkbe a „We love VOLT!” cím, amelyet igen találónak éreztünk… A legtöbben a fellépők közül Sopronban is maradnak a koncert után. A Magna cum Laude tagjai például a Faith no more kedvéért több napot a városban töltenek majd.” – avat be a szervezés részleteibe Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezője.
  
  A koncertek között egészen rövid, mindössze pár perces átállásokra lehet számítani. Ilyenkor a led-falakon a korábbi VOLTok pillanatai elevenednek meg. A nagyszínpados monstre koncertfolyamot tűzijáték zárja majd.
  
  Eközben a fesztivál másik nagyszínpadán „Magyar DJ Allstars” címmel a legnevesebb magyar DJ-k és live act-ek váltják egymást este 8 és reggel 6 óra között. Itt lesz Andro, Bernáthy Zsiga, Cadik, a Fine Cut Bodies, Naga és Palotai is.
  
  A VOLT nyitónapi koncertjének televíziós- és rádióközvetítéséről tárgyalások zajlanak.
  
  Indul a VOLT vonat!

  
  A GYSEV idén is indít VOLT-vonatot, mely a fesztivál nulladik napjától zárásig naponta indul Budapest Keleti Pályaudvarról Sopronba és vissza. A vonatra jegyek vásárolhatók a VOLT Fesztivál kiemelt jegyirodáiban és online, a www.volt.hu oldalon keresztül, ára egységesen 3.700 Ft egyedülálló, 56%-os kedvezménnyel. Menetrend és további információk a www.volt.hu és a www.gysev.huwww.gysev.hu oldalon.
  


Kulcsszavak:
  volt 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 kapcsolódó cikkek: 

Énekes és doboscsere a Mobilmániában - volt Pokolgép és Ossian zenészekkel erősítenek

Szerelemről szó sem volt- 25 éves a Zanzibar

Vermeer – A valaha volt legátfogóbb életmű-kiállítás

A nap, amikor mindenki eggyel keményebb lesz, mint tegnap volt… Megjelent a The Final Spark címet kapott új MWS nagylemez

„Volt benne szép is” – Szellem albumpremier
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
Felolvasás és kiállításmegnyitó a Cervantes Intézetben - A nők és a diplomácia
XXIV. Nemzetközi Tervezőgrafikai Biennálé A Képzőn
Legendás fellépők és izgalmas zenei felfedezések – idén is vár a Budapest Ritmo
Sci-fi világot teremtenek fényszobrász alkotások Budapesten
A korlátlan e-könyv olvasást hozza el kedvezményesen a Bookmate és a Yettel új együttműködése
Lépj be a Biodómba, a fények varázslatos világába!
Nemzetközi hírű kórussal indul a Pannonhalmi Főapátság Nagyböjti koncertsorozata a 800 éves bazilikában
 kiemelt 
Crypta: brazil death metal démonok csapnak le a Barba Negrára áprilisban
  
Második lemezét mutatja be április 12-én Budapesten a Crypta

Március végén érkezik az U.D.O.
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
Republic 35
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kip winger    hecate enthroned    vinny appice    v.iv fesztivál    offspring    damnations day    godot    jack nicholson    chris pine    josh homme    agent steel    till we drop    paganfest    barba negra track    billy corgan    asian dub foundation    ragadozók    heboidophrenie    swashbuckle    európai unió    cauldron    suicidal angels    betraying the martyrs    gaudi    uzipov  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!