hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2012. május 12. szombat   04:00
nincsen hozzászólás

szerző: Toki
Újabb fellépők a Hegy´-en!
2012. július 18-22. - Rakamaz - Tokaj

  A Borsodi Hegyalja Fesztivál Tisza-parti élménycsomagjába újabb fellépők kerültek a világörökségi túrák, az evezés, az extrémsport show-k, a Tisza-parti strandolás, a hűsítő Furmint-fröccsök mellé. Az örök fiatalság zenei forrása a Hegy´en tör fel: a tavalyi „Scooter-őrület” után több ezernyien tombolhatnak a halhatatlan és minden generáció számára himnuszként élő ‘Forever young´-ra, amikor színpadra lép a német poplegenda, az Alphaville. Az új generáció képviseletében érkezik az amerikai Set Your Goals, új albumát hozza a Nemjuci, jön még többek közt a FreshFabrik, az örök kedvenc Alvin és a Mókusok, a szlovák punkalapvetés Konflikt, a tavalyi koncert után visszakövetelt olasz Helia is… Fellép az Anima Sound System, a Vad Fruttik, a Magashegyi Underground, Péterfy Bori & Love Band, a Depresszió, a Blga, az EDDA Művek, és idén is a Beatricével nyit a fesztivál. A zenéken túl a pénztárcabarát árak, a félárú vonatjegy, a kényelmes környékbeli szállások, a hűs hegyaljai pincék mind hozzá tartoznak a megzenésített nyaraláshoz, amelyre a bérlet május végéig last minute árakon szerezhető be.
  
  A Hegy´en a megzenésített nyaralás mellett az örök fiatalság titka is várja idén a fesztiválozókat. A nem csak korosztálytól, de zenei preferenciától függetlenül is világkedvenc német Alphaville fedi ezt fel, hiszen a csapat tagjait a közös munka, közönségüket fellépéseik és örök érvényű zenéjük tartja fiatalon és kovácsol belőlük egy nagy, zeneimádó közösséget. A ´82-ben Forever young néven alakult, később nevet váltó, Marian Gold vezette banda slágereit a tavalyi Hegy´ nagyszínpados Guano Apes és a rap gigász Jay Z is feldolgozta már.
  
  De a külföldi fellépők sorának még itt sincs vége: a kaliforniai Set Your Goals is zúz a Hegyalján. A melodikus HC-t, popos punkot játszó csapat a fellépések mellett 2010 óta folyamatosan dolgozott új albumán, a Burning at both ends-en, amiről a megjelenés előtt időről-időre közzétettek egy-egy számot, legutóbb például az I´ll walk it off címűt. A koncerten a közönség nem hiába követeli majd tőlük az új zenéket, a régen várt album végre megjelent. Olaszországból jön a Helia, akik tavaly akkora bulit csináltak a fesztiválon, hogy a közönség visszakövetelte őket.
  
  A Nemjuci nemrég adta ki – az elsőhöz hasonlóan – cím nélküli második lemezét, amire a hegyaljások a Tisza partján ugrálhatnak majd versenyt az energiabomba Németh Jucival. Babaszünet után és szülinapozni tér vissza a Hegy´re Péterfy Bori, és persze a Love Band is vele tart. Bocskor Bíborka a Magashegyi Underground élén varázsolja el a fesztiválozókat, Prieger Fanni beindítja az Anima Sound System bulimotorját, Binder Laura pedig a Dalriada rajongóit vadítja a színpadról. Jön a FreshFabrik, a Vad Fruttik, a Magna Cum Laude, a Fish!, a Depresszió, az Alvin és a Mókusok, a Rómeó Vérzik, a klasszikusok közül az EDDA Művek és a Beatrice, az őrületért Blga felel a 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon.
  
  Zenétől a lángosig: teljes ellátás, most last minute áron
  
  A világörökségi környezetben megrendezett fesztivál a bikinis csajok, a napbarnított sportolók, jó pasik lelőhelye – a legemlékezetesebb nyaralás helyszíne. Júliusban ide érkezik az Enter Shikari, a Pendulum, az Everlast, a Skindred, a Stereo MC´s, a Biohazard, a többi hegyaljás világsztár is, kedvenc magyar zenészekkel együtt. A zenék legjobb kísérője a jéghideg Furmint-fröccs, amiből a kínálatot a fesztiválon és a környékbeli borospincék hűsében is érdemes végigkóstolni. A fellépők és az új szerelmek mellett a táj is hívogató: izgalmas túrák várják a fesztnyaralókat, bicajon, kenuval és gyalog is. Ezen a nyaraláson senkinek nem kell visszafognia magát: az étel- és italárakat a szervezők a hegyaljások pénztárcájához igazították, így a friss, omlós lángosok bőven adnak majd energiát a koncerteken való tomboláshoz. A Hegy´re utazás sem terheli le a költségvetést, a MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a hegyaljásoknak.
  
  Már csak pár hónap, és lehet csomagolni: Hegy´ bérlet, fürdőruha, fesztiválszett, és irány Tokaj! Addig viszont érdemes gondoskodni arról, hogy a lista első eleme, a bérlet meglegyen: május 31-ig még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% kedvezmény jár rá. Last minute áron a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy´oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A legfrissebb infók és a tokaji zenés nyaralásra már melegítő Hegy´közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg.
  
  
  Borsodi Hegyalja Fesztivál – a szerencsés tizenhármas

  
  A Hegy´ az a hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindkettőt megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak. Július 18-22. között, 13. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Ha unod már a semmibe tartó világvége jóslatokat, ott a helyed a Lucky 13 Hegy´en, hiszen a 13. garantáltan életed legszerencsésebb Hegyalja Fesztiválja lesz.
  
  A 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon mindenki ott lesz, aki számít: Rakamaz-Tokaj az elmúlt 13 év alatt az egyetemisták, a menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozóhelyévé vált. De persze a keleti oldal legnagyobb nyári fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépők mellett idén is itt lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhatsz. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon együtt készítheted a halászlét, vagy együtt sörözhetsz, Furmint-fröccsözhetsz a kedvenc íróddal, énekeseddel. De sőt, a Lucky 13 Hegy´en idén még az is megtörténhet, hogy főzhetsz annak a fellépőnek vagy akár annak a srácnak / lánynak, akit az elmúlt években csak messziről istenítettél.
  
  Több mint 200 fellépő, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. A megzenésített nyaralás Rakamaz-Tokajban a színpadokon és a színpadok előtt is vár.
  


Kulcsszavak:
  hegyalja 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Hegyalja

 kapcsolódó cikkek: 

Dombos Fest 2016 - Lesz! Lösz! Jössz?

Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en!

Hegyalja bérlettel is bulizhatsz a SZIN-en!

Elmarad a Kingdom of Hegyalja

DOMBOS FEST 2015
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
Kétszázadik mesterkurzusát tartja meg szombaton a Fesztivál Akadémia Budapest
Rómában és Amszterdamban lép fel Kelemen Barnabás a világ legpatinásabb zenei intézményeiben
 kapcsolódó fotók: 

Hegyalja Fesztivál 2012 - 2012. július 18. Hegyalja Fesztivál 2012 1. nap
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 turunen    gathering    lowbau    alesana    olivia wilde    witkin    great american ghost    william hurt    weezer    táncoló talpak    gróf balázs    while heaven wept    uma thurman    venom inc    laurence fishburne    coreleoni    septic flesh    lokotka gábor    brendan fraser    starset    survivors zero    chris pontius    barbears    weedeater    ozzy osbourne  

r49
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!