hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2012. április 4. szerda   04:57
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Isten Háta Mögött Tag- és Közgyűlés
2012. április 29. Dürer Kert - Budapest

  Egy rendkívüli tag- és közgyűlés segítségével üzeni az épp szunnyadó Isten Háta Mögött a világnak: még ha zenekarként inaktív is a formáció, tagjai egyáltalán nem azok. Április 29-én a Dürer kertben egy minifesztivál keretein belül mutatják meg jelenlegi és régvolt Isten Háta Mögöttiek, milyen szép hely ez a planéta. De vajon mi az a Bőrzsír?
  
  A komprumisszummentes metálból indulva az új utakat kereső rockon át az elektronikába is belekóstoló Isten Háta Mögött hiába hibernálta magát 2011 őszén, tagjai továbbra is aktívak maradtak. A jelenlegi- és ex-IHM zenészek április 29-én egy rendhagyó tag- és közgyűlés keretein belül adnak ízelítőt arról, hogy miként is gondolkodnak a zenéről külön-külön, majd egy rendhagyó finálé keretein belül együtt is.
  
  A taggyűlés résztvevői:
  Pálinkás Tamás (Tej), Hortobágyi László és Egyedi Péter (Óriás), Sándor Dániel (Tej, Seen), valamint Bokros Csaba (Dereng) és Győrfi István (Eejit Midget).
  
  Az est napirendi pontjai:
  
  TEJ - Pálinkás Tamás új formációja erősen foglalkoztatta a közvéleményt az anyazenekar leállásakor: vajon olyan lesz mint a Közkút? A Tej kifacsart táncos-popos alapjait Sándor Dániellel közösen forralja ki magából a frontember, s habár egyértelműen elektronikusabb megszólalású dalok születnek, a Tejben ugyanúgy tettenérhető lesz az nyitottság és a kísérletezés. A duó éppen első felvételeit rögzíti.
  
  SEEN - Habár Sándor Dániel több formációban is aktív (többek között az experi-lowpop Volkova Sisters, valamint a Tej billentyűse), az este folyamán a Seen elvetemült, zajos-hangos, izgalmas szélsőségeket bejáró rockzenéjével képviseli leginkább önmagát. A Seen idén 2 EP-ből összeálló nagylemezt jelentet meg, amely a születés és a halál témakörét járja körbe koncepciózusan.
  DERENG - Bokros Csaba ott folytatta az IHM után, ahol azt abbahagyta: a Vágtázó Halottkémekben is játszó Mestyán Ádámmal megalapította a Derenget, és azonnal belekezdtek kicsavart, ám mégis folyton összepasszoló témáik csiszolgatásába, melynek első lenyomatai a 2011-es Lágy Rész, valamint A szén-dioxid összegyűjtése és visszasajtolása földtani szerkezetekbe EP-k.
  
  ÓRIÁS - Az Óriás sem tétlenkedett az elmúlt időszakban: 2011 novemberében egy 5 számos, ingyenesen letölthető EP-t jelentettek meg Gondalapos néven, amihez egyből két videóklipet is forgattak: az egymásba gabalyodó és több ponton találkozó Erősebben szorítsd és Mindenki írja kisfilmek egy helyszínen, valós időben, egyszerre forogtak. A zenekar épp tavaszi turnéját bonyolítja.
  
  A napirendi pontok sikeres megtárgyalása után pedig színpadra lép a BŐRZSÍR, az est exkluzív meglepetése, melyben jelenlegi és korábbi IHM tagok szólaltatnak majd meg Isten Háta Mögött dallamokat. Az estét Pap Dávid Page, a Dereng dobosának másik zenekara, a Doomsday Funk nyitja majd.
  
  Kapunyitás: 19:00
  belépő 1000 Ft



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chief rebel angel    lyuhász lyácint    satyr    dr. house    tranker kata    dj case    akela    mastic scum    thin lizzy    george benson    the poster boy    tv manci    zaják és társa    turbovirrasztók    black veil brides    gedeon    zombie girlfriend    tűzzománc    dave grohl    adam young    dave lombardo    dark shadows    jake gyllenhaal    pál utcai fiúk    bourne  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!