hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2011. december 23. péntek   04:43
nincsen hozzászólás

szerző: VilágVeleje.Hu
Gödör Esszencia
2011. december 26 - 2012. január 1., Gödör Klub (Erzsébet tér)

  Gödör Esszencia a szokásos év végi csúcsra járatás, azaz a Gödör Klub hagyományos évzárása és új évi startja. Mint azt már megszokhattátok, a Gödör Klubban sokfajta érdekes eseménnyel találkozhattok a különböző művészeti ágakban. Karácsony és újév között 100 %-os töménységben áradnak a programok, vendégeink ebben az egy hétben a Klub szinte összes kedvenceit láthatják, hallhatják. Ez a hét vallási, családi, baráti ünnepek sorozata, kinek mi a maga hite szerint. Mi, a Gödör Klub és barátai, bár több nyelven beszélünk (konkrét és átvitt értelemben egyaránt), egy nagy család, széles és sokszínű baráti kör vagyunk, és szeretnénk együtt ünnepelni. Az Esszencia sokízű kavalkádjában mindenki megtalálhatja a neki kedves ízt.
  
  December 26-án Gödör Karácsony. Meghittség és szeretet a Kaláka és a Makám koncertjein, egy rendhagyó betlehemes játékkal fűszerezve. A Somnakuno Kher (Aranyház) Táncszínház előadása egy kicsit rendhagyó, vidám történetben, autentikus cigányzenével és tánccal kelti életre a betlehemes hagyományokat. Családi program kicsiknek és nagyoknak.
  
  December 27-én mindenki kitombolhatja magát, aki szereti a legvagányabb hazai rockcsapatokat. A Mocsok 1 Kölykök zenekar nem azok közé a bandák közé tartozik, akik egy tudatosan kigondolt stratégiával törtek be a hazai zenei életbe. Nem sok időt fecséreltek marketing szempontból megfelelő névválasztásra sem, megalakulásuk idején (2007 tavasza), egy budakalászi házibuli hevében kapták a nevüket egyik cimborájuktól, aki mindenkire csak azt mondta: Mocsok egy kölyök vagy!. Utánuk Varga Livius trip-hop bandája, A Kutya Vacsorája mutatja be új hanghordózójának dalait. A Supernem évzáró nagykoncertjére számos meglepetéssel, és sodró hangulatú bulival készül.
  
  December 28-án Világgödör évzáró három különleges bandával. A Satöbbi zenekar koncertjén mindenki tele torokból üvöltheti, hogy Hülye vagy Pető!, és ő hülye lenne ezen megsértődni, hisz a zenekar 101. születésnapi bulijába ez is belefér. A Biorobot dalai már jó ideje a slágerlisták élén vannak, a Bérczesi RóbertNemes András szerzőpáros készülő első lemeze dalait mutatja be a koncerten. A K2 a Kaukázus-frontember, Kardos-Horváth János legújabb zenekara, ez a debütáló nagykoncert.
  
  December 29-én hajnalig tartó buli, az elektronikus zene és a hip-hop kedvelőinek! A szombathelyi Beat Dis lassan 10 éve járja az ország klubjait, és egyre többen énekelik a zenekarral, hogy Písz forevör! A ®agar zenekart csak ritkán láthatjuk mostanában színpadon, egy ideje stúdióban dolgoznak a 2012-ben megjelenő új albumukon. A stúdiómunkálatok mellett nemrég egy új videóval jelentkeztek a Never the Same című számuk különleges átdolgozásával. Ehhez a számhoz a jövő év elején egy Remix EP is megjelenik majd a német kiadójuk gondozásában. Ezen az estén egy forró hangulatú évzáró koncertre számíthat tőlük a közönség. Az Akkezdet Phiai a budapesti underground hiphop színtér kedvenc rímeit szerző duója.
  
  December 30-án közel egy év szünet után ismét a Gödör Klubban az eredeti, hamisíthatatlan Balkan Beats! A berlini DJ Soko nevével fémjelzett partyn az előszilveszter alkalmából Alba Hyseni (Albánia) Barabás Lőrinccel kiegészült zenekara és a Besh o droM lép fel. Alba Hyseni, az albán származású alt/contra alt énekesnőjének Inner-Mission című első szólólemeze idén szeptemberben jelent meg. A lemezen Magyarország legjelentősebb jazz- és underground zenészei működtek közre. A Besh o Drom különböző keleti-európai és balkáni kultúrákból táplálkozó zenéjében mindenki feloldódhat és kitáncolhatja magából a 2011-es évet; idei, új lemezük dalai is elhangzanak a koncerten. DJ Soko (D) partyján folytatódik a balkáni tánc, egészen hajnal hasadtáig.
  
  December 31-én Gödör Klubszilveszter. A város legmenőbb és legvidámabb bulija, a legkedvesebb arcokkal. Rutkai Bori és a Specko Jedno megalapozza a jó hangulatot, hogy az Intim Torna Illegál koncertjére a már rossz levekkel tömött nép áttáncolja magát az Új Esztendőbe, amelyet a Soerii és Poolek törpékkel és go-go táncosokkal kiegészült showja indít a jókedv jegyében, amikor is jöhet a lencsefőzelék, a virsli és a korhelyleves. Ezek sem hiányozhatnak egy jó klubszilveszteren, mint ahogy a tűzijáték sem maradhat el. A Super Starsky a 70-80-as évek hangulatát idézi új formáció, híres zenekarok tagjaiból. Végül DJ Izil MC Publoval együtt a lemezjátszók mögött már csak hab a szilveszteri pezsgőn
  
  Január 1-jén végre kipihenhetjük az elmúlt hét fáradalmait. Persze nem otthon, hanem a Gödörben, babzsákokon fekve. A zenéről az egy szál gitárral sorozat mesterei, Bródy János, Bérczesi Róbert, Frenk és Víg Mihály gondoskodnak.
  
  


Kulcsszavak:
  kalála      makám      alba hyseni      supernem      a kutya vacsorája      zagar      akkezdet phiai      beat dis      bródy jános      bérczesi róbert      frenk      víg mihály      biorobot      besh o drom 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VilágVeleje Produkció

Gödör Klub a Facebook-on

Alba Hyseni Official Fan Page

 kapcsolódó helyszín: 

Gödör Klub - Budapest

 kapcsolódó szervező: 

VilágVeleje Produkció

 kapcsolódó cikkek: 

Megjelent a Besh o droM: Hova lesz a séta?

Makám 40 jubileumi koncert, bemutatkozik a Makám Quartet

A földön járj - Megjelent Bródy János születésnapi kiadványa

A Besh o droM 20 jubileumi lemeze a World Music Charts Europe playlist-jén

20 éves a Besh o droM!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 világveleje    shyamalan    a pap - háború a vámpírok ellen    hate eternal    anthrax    gathering    simpson család    sigma    shyamalan    overkill    equilibrium    gravity well    rage against the machine    red riding hood    egy színésznő lánya    5 yards    kurt cobain    eejit midget    díva    david bowie    system of a down    paramore    the trade    primal scream    stonehenge  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!