hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
beszámoló [fesztivál]  2003. június 29. vasárnap   10:20
nincsen hozzászólás

szerző: Utazó
Wanted Fesztivál - 2. nap
2003 június 27 péntek, Mezőtúri Városi Strand

  Szóval kezdünk helyre rázódni rendezvényileg. Nem telik el egy pár nap sem és máris nyakunkon egy „Bill Halley Original Comets” buli július 1-én a Kongresszusi központban, július 2-án a Kultiplexben Throwdown, Hatebreed koncert. Hogy ezt a hét még se tünjön üresnek ezért belefért még néhány jónak igérkező program is a hét végére. Július 3-án „What Happens Next?” hardcore/punk a Vörös Yukban és már nyakunkon is van a NagySKAland Feszt Visegrádon július 4-5-én. Valamint itt a VOLT Fesztivál Sopronban. Tehát választékban csöppet sincs hiány! Ez jó hir. Kanyar vissza.
  
  Ebéddel készen lévén visszamásztam a hangszerkiállításra ejtőzni. Tikkasztó forróság lévén picit mélábban mozognak az ember végtagjai ilyenkor. A fesztiválon a legolcsóbb folyadék (a csapvizet leszámítva) a korsó sör volt 210-ért, így úgy döntöttem ezzel pótolom azt amit a forróság kiszívott testemből. A kiállításon jobb-rosszabb zenészek próbálgatták a csodálatosan szép Fibenare gitárokat. Negyed öt felé a nagyszínpadon az Insipid kezdte a délutánt. A kellemes, funky-s dallamok töltötték meg a gőzőlgő légteret. Közben befutottak a Budapest Rock and Roll képviselői is egy röpke közönségtalálkozóra a Zenészklubba. Megbeszélték a BPRNR keletkezéséhez való indittatást, a fontosabb dolgokat, meg hogy kinél mi újság. Gergő a felénél lelépett mert jelenése volt a nagyszínpadnál mint következő fellépő. Sűrű volt ez az az est is. Volt még Hetedik Érzék, Fallen Into Ashes, Peet, Hollywoodoo, Dubcity Fanatikz, Bridge to Solace, Idoru, Cadaveres De Tortugas, Heaven Street Seven, Superbutt, Black Out, Tankcsapda, Korai Öröm, EK (az ausztrál dj) illetve Naga és Kevin. De most következzen egy másik szemszögből a péntek este, az én szemszögemről majd a hamarosan bővülő fotógaléria ad majd valamelyest tiszta képet.
  
  Az idei fesztivált két temető közötti vágásban a Szolnoki út 7-19-25 szám alatt terjedő részben volt megtalálható. Ez a helyzet egy kicsit morbid (azaz a város közepén lévő temető mellett egy ilyen feszt), de ha így alakult akkor ezt kell elfogadni, mely ellen még a halottak sem tiltakoztak! Nos idén kiváló időben és családias hangulatban rendezték meg a fesztivált. Az idelátogató korosztály többsége nem a 16-18-as korosztályból került ki, de megtörtént azért egypárszor olyan dolog is, hogy főleg a Globe party sátornál akadtak fel. De talán azért is volt ilyen nyugalmasan jó hangulatú ez a fesztivál.
  
  Minden sátorhely elfogyott, de azért néhányan kalózkodva tágítani próbálták a fizikai határokat. Aki tehette és nem volt gipszben az lejött ide Mezőtúrra a 47 szélességi és a 20,65 hosszúsági fokra egy jót mulatni. Miután néhány pillanatnyi szusszanásra fellélegezve lefogyasztotta magáról a lerakodott fölös súlyokat, úgy a sörnek nevezett habzó párlatot vehetett magához ezen a tikkasztóra sikeredett hétvégén.
  
  Nos tehát az Underground Kommandó a megérkezésemmel vált teljessé péntek este valamivel 18 óra után. Ezek után a rám telepedő és veszélyeztető izgalmaktól ahogy kellett, próbáltam megkímélni magam. A lehetőségek szerint semmi olyat nem tettem, ami esetleg az izgalmi állapotomat növelné. Csak ültem az egyik és utána a másik sörkimérésnél és fogyasztottam. Semmi egyebet nem tettem. Igy jutottam lassan el egy olyan kiemelkedően bravúros állapothoz, amit másnap reggeli órákban a másnaposság kiemelkedően kegyetlen állapotához vezetett. Egyrészt ez volt az egyik negativuma ennek a szombati reggelnek. A másik pedig a felhőtlen égboltról lesújtó hőáradat, mely még elviselhetetlenebbé tette a punnyadásomat és kijózanódásomat.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Wanted Fesztivál.hu

Budapest Rock and Roll

 programajánló: 
2024. október 14.
Bryan Adams: Legendás rockikon, fotográfus Budapesten is fellép!
2024. október 16.
Einstürzende Neubauten alien pop music az Akváriumban
2024. október 18.
Within Temptation: meghirdette 2024-es turnéját a zenekar, Budapestre is ellátogatnak
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Northlane, Novelists, Ten56. - A metalcore újjászületése a Dürerben
Quimby a Budapest Parkban
Overkill, Angelus Apatrida, One Machine
Havok, Dust Bolt
Ignite és Rise Against a Budapest Parkban
Metalcore műfajok találkozása az Akváriumban: The Amity Affliction és Emmure
Lenny Kravitz az Arénában
Rockmaraton 2024 (2. rész)
Rockmaraton 2024 (1. rész)
Knosis, Fit for a King, Thy Art is Murder vs Barba Negra
 kiemelt 
Soen: progresszív metal este a Dürer Kertben
  
Ősszel megjelent, Memorial című lemezét mutatja be október végén Budapesten a Soen

Future Palace: friss lemezét is bemutatja Budapesten a berlini post-hardcore csapat
The Black Tour: Imminence, Aviana, Allt
Septicflesh, Equilibrium: októberben közös koncert az Analogban
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 metallica    ministry    ez basic    as december falls    blahó borbála    anna&thebarbies    felemelkedés    krapulax & bellepomme    neurotic    mark wahlberg    dóm tér    burst    bruce dickinson    honeyball    sunstroke    vidámpark    santa cruz    coen    keresztesi botond    live life hard    lehmann    devilfire    marco mendosa    korn    sons of apollo  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!