hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
magazin [album]  2011. szeptember 9. péntek   03:13
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Belmondo-koncertek házibulihoz és szabadtéren


  Elkényezteti a rajongóit a következő másfél hétben a Belmondo. A zenekar két koncertjére akár otthon is lehet házibulizni, hiszen a Magyar Televízió műsorára tűzi egy-egy különleges fellépésük felvételét. Most vasárnap pedig Nyíregyházán és Budapesten a Magyar Dal Napján élőben is lehet hallani Czutor Zoliékat és a készülő új nagylemez néhány dalát.
  
  Az idei Sziget Fesztivál nulladik napján óriási sikert aratott a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és a könnyűzenészek közös monstre koncertje. Akik lemaradtak erről az egyedülálló kezdeményezésről, szeptember 11-én, vasárnap 21 órától az m1-en megnézhetik az MR Szimfonik és a Belmondo koncertjének felvételét a Magyar Dal Napja alkalmából.
  
  - Elmondhatatlan élmény volt nagyzenekarral játszani a dalainkat. Monumentális, szép, ugyanakkor játékos volt a közös munka. Egyetlen nehézség adódott: ha az ember egyszer megízleli ezt a hangulatot, nem szívesen adja alább. Olyan ez, mint amikor egy luxusyachttal eljut az ember a világ legcsodálatosabb, fehér homokú tengerpartjára, és utána mindig visszavágyik mondta Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere. Az élmény hatására az együttes már fontolgatja, hogy a közeljövőben valamilyen formában ismét játsszon klasszikus zenészekkel. Zoli színházi darabhoz korábban már írt olyan zenét, amelyben szimfonikusok is közreműködtek, és a Belmondonak is voltak fellépései két-három éve kamarazenekarral.
  
  Az m1-en szeptember 17-én 22:30-től a Belmondo SYMA csarnokos koncertjét is láthatják a nézők. A zenekar április végén lépett fel az Esély a lángok között nevű jótékonysági fesztiválon. A rendezvénnyel egy új védelmi és oktatási program mellett álltak ki, amelynek célja, hogy egy esetleges tűzesetből mindenki sérülés nélkül menekülhessen meg.
  
  Aki a házibulik helyett inkább élő koncertre menne, szeptember 11-én, vasárnap két helyen táncolhat a Belmondo számaira.
  - Nagy megtiszteltetés, hogy délután a Magyar Dal Napja fővárosában, Nyíregyházán koncertezhetünk a Kossuth téri nagyszínpadon. Este visszatérünk Budapestre, és a Zöld Pardonban lépünk fel a Szerzők Színpadon, ahol a hazai könnyűzeneszerzőket és szövegírókat képviselik az előadók. A Belmondo egyúttal a ZP megmaradása mellett is kiáll, mert örülnénk, ha az egyik legfontosabb, legszínvonalasabb nyári fesztiválhelyszín életben maradhatna mondta az Artisjus-díjas Czutor Zoltán.
  
  A nyíregyházi és a budapesti koncerteken a közönség már hallhatja a Mikor munkacímmel készülő, ősszel megjelenő új Belmondo-lemez dalait is. Egészen biztosan felcsendül a Mikor, a Süt rám a nap, a Végre itt a várva várt és a Nőj már fel. A zenekar következő videóklipje várhatóan ez utóbbi dalhoz készül majd a nyári fesztiválokon forgatott koncertfelvételekből.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 whitesnake    white stripes    and so i watch you from afar    a diktátor    pater sparrow    surface festival    sterbhaus    a thousand suns     jonathan liebesman    adimirion    hegyalja    botanica    wolfsbane    infinity    in extremo    cauldron    mick jagger    tristania    elvis jackson     2021. november 26.    christina applegate    billy the kid    root    bloody roots    nemadomfel  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!