hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [tehetségkutatás]  2011. augusztus 25. csütörtök   05:17
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Októberben megnyitja kapuit a KépPont - Alternatív fotográfiai kurzusok az önismeret szolgálatában


  A látásmódon keresztüli képességfejlesztés és a legszélesebb körű fotográfiai eszközskála egyedülálló fúziójából született meg a KépPont. Az októbertől elérhető alternatív fotográfiai kurzusok világába nyerhet betekintést az érdeklődő a szeptember 1-jén megrendezésre kerülő nyílt napon.
  
  Az iskola a legkülönfélébb megközelítést képviselő elismert oktatók tapasztalatára épül: Gulyás Miklós, Karl Péter és Telek Balázs kiváló fotóművészek, emellett jelentős tapasztalattal rendelkeznek a képzésben. A régmúlt archaikus technológiáitól a kortárs reklám- és divatfotóig szinte minden fotográfiai irányzat képviselteti magát a KépPontban, azzal a céllal, hogy a hallgatók elmélyülhessenek technikában, önkifejezésben, önmagukban.
  
  Az iskola megközelítésében a technika csupán egy szükséges eszköz, melynek elsajátítása után egy olyan világ tárul fel hallgató és oktató előtt, melyben az alkotás, önkifejezés izgalmas kérdései merülnek fel. Bár ezt az utat hozzáértők segítségével járjuk be, az irányt és tempót kizárólag a hallgató szabja meg. Azoknak, akik az alkotás erejével kívánnak belevágni egy olyan felfedezésbe, ami megváltoztatja a világról, énről alkotott képet és élethosszig tartó pozitív tapasztalást ad, a KépPont intenzív élményt ad. Az iskola a négyféle kurzusra jelentkező összes hallgatónak hat alkalmas fotótörténet kurzust ajánl fel, a biztos alapok megszerzése érdekében.
  
  A nagy kérdésre, hogy hogyan tud az ember elégedett és teljes életet élni egy olyan világban, amely nem körülöttünk forog, a válasz igen egyszerű: nyisd ki a szemed! Amint erre képessé válsz, az élet olyan szépségei tárulnak fel, melyek örökre megváltoztatnak mindent, kívül és belül egyaránt mondta Karl Péter, a KépPont egyik alapító oktatója.
  
  Az iskola 2011. szeptember 1-jén 18 órai kezdettel nyílt napot tart, melynek keretében bemutatja októbertől elérhető alternatív fotográfiai kurzusait az érdeklődőknek. A nyílt nap helyszíne: ArtBázis Összművészeti Műhely 1085 Budapest, Horánszky u. 25.
  
  A KépPont
  
  A KépPont alternatív fotográfiai kurzusai Gulyás Miklós, Karl Péter és Telek Balázs vezetésével valósulnak meg. Az iskola missziója az önismeret középpontba állítása a technikai ismeretek elsajátításával szemben. A fotográfia történeti és technikai ismeretei szerves részét alkotják a képzéseknek, ugyanakkor az önkifejezés, a körülöttünk lévő világ és önmagunk megismerése a végcél. A KépPont októbertől négyféle kurzussal várja az érdeklődőket: alapkurzust, analógfotó-kurzust, divat- és reklámfotó-kurzust, valamint streetfotó-kurzust kínál a felfedezni vágyóknak. Az iskola minden hallgatójának hat alkalmas fotótörténet kurzust ajánl fel, a biztos elméleti alapok megszerzése érdekében.
  
  Az októberben induló kurzusokról további információk elérhetők a KépPont weboldalon, a kurzusokra jelentkezni ugyanitt, a kapcsolat menüpontban lehet.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 jörg uken    zoolander 2    the kooks    simai kristóf    audioplanet    candlemass    dad    jetsam    dark funeral    sacred reich    vodku    vengince    transformers 3 f    ronnie james    heidenfest    diamondeyes    biohazard    sonisphere    the 69 eyes    bandanas    v.iv fesztivál    vagy     distillator    primordial    richie sambora  

r41
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!