hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2003. április 24. csütörtök   13:44
nincsen hozzászólás

szerző: Podravka
Egyre csak durvulunk - program ajánló-
április 24-28-ig

  Csütörtök, Péntek

  Hogy ne legyen senkinek se hiányérzete, erre a hétvégére is ajánlunk egy, kettő, háromX, programot. Itt, és ott. A fővárosban és vidéken.
  
  Csütörtök.
  Hardcore-punk és grindcore a Vörös Yukban. Az igen erős cseh színtérről tiszteletét teszi a Cerebral Turbulency, akikről csak annyit, hogy 35 perc alatt lezúznak 26 számotJön még a Poppy Seegrinder érdekes nevű csapat, és persze a magyar felhozatal: Bridge To Solace, Human Error és Dozer.hu. A durvulásra 1000 forint lesz a beugró.
  (Másnap a két cseh zenekar és a Human Error biztosan megtalálható lesz Jánossomorján a Kés nevezetű helyen.)
  
  Péntek.
  Megint Vörös Yuk, megint hardcore, de most tegyünk hozzá egy nagy adag metalt is. A legnagyobb csapást a német Fear My Thoughts fogja mérni, akik állítólag keverik a Converge-t, az At The Gates-szel. Aki szereti a kaotikus metalcore-t, az ne hagyja ki a Devil ate my son vérfagyasztó fellépését. Mivel a Julith Krishun lemondta a magyar turnét, három magyar zenekarnak örülhetünk: Embers, Blood Is Fire, Buried By Time. A pénztárcánkat 1500 forinttal kell könnyebbé tenni a bejutáshoz.
  
  Kicsit más a nagy zúzda közepette. Berekeszti G-pont beli party sorozatát a Gimmeshot, ezen a napon, és átköltözik a Kopaszi Gátra. Az utolsó zárttérben történ bulira nagy pörgés várható.

  Szombat, Vasárnap, Hétfő

  Szombat.
  Most részesítsük előnybe a vidéket, és az újra éledező Savaria Coloniat. Most hétvégén az ismerős tagokból álló Sunshine To Breakfast mellett, a zalai Légkalapács, a 80-as évek punkját idéző Iszonyat, és az At Once Hero boldogítja majd a közönséget a Végállomásban, kint Szombathely határában.
  
  A Vörös Yukban a post-punkrock Üllői Úti Fuck, a Magura (a VHK egyik utódzenekara), a YAVA és a Lady Punk fog koncertezni. Aki laza szombati bulira vágyik, és nosztalgiázni szeretne, annak ajánljuk 800 forintért ezt (a hölgyeknek 21h-ig ingyen).
  
  A fiatalabbaknak és drótidegzetűeknek Pestszentlőrincen az Üllői út 453. alatt ajánlunk egy igazi punk bulit. A nagy öreg” Böiler mellett, a vésztői old school hc Another Way, és a fiatal Small Fonts a biztos résztvevő. Elképzelhető, hogy játszik még az első koncertező brutál ska GAP, és a kocsmáros skacore Fekete Hetes is. Ha nem, akkor lesz helyettük más:)
  
  Vasárnap.Tessenek pihenni.
  
  Hétfő
  A mindenit! Igazán jó felhozatal lesz a hét elején a Vörös Yukban. Minden hátsó szándék nélkül azt ajánlom mindenkinek, hogy szedje össze magát és jelenjen meg hétfőn a Vörös Yukban, mert akkora buliban lesz része, hogy csak na! Aki kételkedik a szavaimban, az kérdezzen meg más olyan arcokat, akik ott voltak az Ensign eddigi itthoni koncertjein. Tuti, hogy ők sem fognak semmi rosszat mondani, mert ha csak rágondolnak feláll a hátukon a szőr...
  A buli nyitóbandája a Hátsó Szándék lesz. Róluk már igen sokat írtam, így azt ajánlanám inkább, hogy keressetek vissza a régebbi koncertbeszámolókban a velük kapcsolatos részekre és merítsetek onnan ihletet.
  A következő zenekar egy „kultikus” magyar hardcore banda Szombathelyről, a Social Free Face . Aki esetleg nem tudná, a zenekar két énekessel nyomul már hosszú évek óta, zenéjük pedig változatos. A metal-os darálásoktól az old school-os nyomulós részekig mindent megtalálhatsz benne. Fokozottan ajánlott!!!!
  
  Mit is mondjak az amerikai Avail -ről? Nos, a banda dallamos punkrock zenét játszik. Ezt nem érdemes boncolgatni szerintem. A zenekar az mellett, hogy nagyszerű lemezekkel elégíti ki hallgatóit, hihetetlen hangulatos koncerteket ad, és talán ez az, ami igazán elsőként mindenkinek beugrik, ha az Avail neve felmerül. Már nagyon várom, hogy saját szemeimmel is láthassam végre a produkciót! Az Ensign nem először fog Budapesten fellépni. Harmadjára koptatják a srácok a színpadot. Minden egyes koncertjük teltházas volt, sőt egyre többen jöttek. Ebből azt hiszem leszűrhetitek, hogy nem akármilyen bandáról van szó. Zenéjük inkább az old school hardcore kategóriájába sorolható, de könnyen találhatsz benne dallamokat, zúzós részeket, stb. A nem éppen tinikből álló csapat persze élőben sokkal élvezhetőbb, mint itthon a kanapén ülve.
  
  Ha ezt a koncertet kihagyod, nem tudom mivel fogod kárpótolni magad...
  
  A beugró 2000 forint, ami biztos meg fogja érni négy ilyen zenekarért! Megjegyzés: az utolsó pillanatban, hatalmas munkával sikerült elcsábítani a turnét kishazánkba, tessék megbecsülni!
  
  Jövő héten folyatás következikés méghozzá milyen!!!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. október 13.
Ghøstkid az Analog Music Hallban: A metalcore, a horror és az elektronika találkozása
XIII. Wine&Violin: Hegedű- és Vonókészítők Szalonja: A holland Skanza Kvartet koncertje a MERITA projekt keretében
2024. október 14.
Bryan Adams: Legendás rockikon, fotográfus Budapesten is fellép!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Fun Lovin’ Criminals - The Capistrano Tour 2024. - New York-i hip-hop, jazz, blues és rock keveréke egy kis Escobarral
Soen: progresszív metal este a Dürer Kertben
Future Palace: friss lemezét is bemutatja Budapesten a berlini post-hardcore csapat
Glenn Hughes és a Győri Filharmonikusok ősszel: már csak pár jegy maradt a szimfonikus koncertre
Cimbaliband - GÓRÉ lemezbemutató a Fonóban
Lindsey Stirling: „Van valami megmagyarázhatatlan varázsa Budapestnek”
The Black Tour: Imminence, Aviana, Allt
Kísérletezős elektro-rock hyperpop-metallal keverve: Budapesten játszik a Blackout Problems és a Lake Malice
 kiemelt 
Soen: progresszív metal este a Dürer Kertben
  
Ősszel megjelent, Memorial című lemezét mutatja be október végén Budapesten a Soen

Future Palace: friss lemezét is bemutatja Budapesten a berlini post-hardcore csapat
The Black Tour: Imminence, Aviana, Allt
Septicflesh, Equilibrium: októberben közös koncert az Analogban
Iron Maiden - Run For Your Lives 2025
 friss hozzászólások 

Blind Myself, 27, Isis (1)
Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 death is not glamorous    unexpect    bury tomorrow    gallagher    converge        motörhead    winniped    wall of sleep    suicide silence    el pollo loco    decaying incest    apocalyptischen reiter    mike portnoy    the moog    attila    henry homesweet    starbenders    brutal knights    oscar    mickey rourke    +she+    our existence is punishment    flynn    epica  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!