hosting: Hunet
r35
  cikkekfotók        
előzetes [fesztivál]  2010. június 4. péntek   17:41
nincsen hozzászólás

szerző: Morello
Metalcamp 2010
2010. július 5-11, Tolmin, Szlovénia

  Szokás szerint igen erős felhozatallal jelentkezik a szlovéniai Metalcamp fesztivál, amelyről bátran lehet állítani, hogy Európa egyik leghangulatosabb és legszebb környezetben fekvő metal fesztiválja. Sőt, az idei rendezvény amiatt is különleges lesz, hogy a keretei között helyet kap a Magic Circle fesztivál is, a maga fellépőgárdájával.
  
  A nevek tehát: Fellép a Metalcamp-en a hardcore/metal kiválóság Crowbar, a progresszív power/thrash legjobbja a Nevermore, rögtön két legendás death metal csapat, a Six Feet Under és a Cannibal Corpse, a törzsi ritmusok és a zúzás legjobb kombinációja a Soulfly, a vicces folk metal banda Korpiklaani, progresszív death Sadist, a gothic metal Trail of Tears, a szláv folk metal egyik nagy reménysége az Arkona, az ugyancsak gótikus Leaves´ Eyes, az elnyűhetetlen thrash metal gépezet Overkill, a folk metalos Equilibrium, az ultra-zúzós Devildriver.
  
  Nagy bulit ígér a ígéretes thrash metal brigád Suicidal Angels, a tragédia után újjáalakult death metalos Decapitated, az angyali éneket és súlyos zenét kombináló Epica, a punk legenda The Exploited, az új folk metal csillag Eluveitie, a death metal horda Behemoth, az melodikus death metalba Róma történetét öntő Ex Deo.
  Július 9-én a folk/black metal banda Varg, az ugyancsak folk metalos Ensiferum, a súlyos death metal csapat Obituary, a finn power metalt képviselő Sonata Arctica, a dark metalos Paradise Lost, a heavy metal klasszikus irányának hiteles képviselője a Hammerfall, a modernebb irányzatot zászlóra tűző Sabaton fog szerepelni.
  
  Itt lesz a melodic death Insomnium, a folk metalos Heidevolk, az agresszív thrash metal csapat Exodus, a göteborgi stílusteremtő Dark Tranquility, a folk metal legismertebb képviselője a Finntroll, a legendás black metalos Immortal, és a heavy metalos Steelwing.
  A Magic Circle fesztivál július 11-én kapott helyett a Metalcamp-en, itt az alábbi bandák szerepelnek: Manowar, Arch Enemy, Hollyhell, Virgin Steel, Metalforce, Crosswind.
  
  Mellettük még számos további banda teszi tiszteletét a fesztiválon, tehát a 2010-es felhozatalra nem lehet panasz. Számtalan zseniális, legendás zenekar tiszteletét teszi, nincs is olyan fémzenei stílus, amelynek rajongói ne találnának maguknak kedvenceket a 6 nap valamelyikén. A helyszín ezúttal is Tolmin lesz, a csodálatos festői település az Alpok közepén. Az egész rendezvényre a hetijegy 114 Euróba kerül, de létezik 3 napos jegy 82 Euróért, illetve napijegy 35 Euróért. A jegyekről, illetve különféle ajándékokat is tartalmazó csomagokról a fesztivál honlapja nyújt tájékoztatást, valamint a fesztivál egészéről is mindent megtudhatunk. Egy igazi metalhead számára nem is lehet jobb nyári kikapcsolódás, mint egy hetes tombolás Tolmin-ban, a Metalcamp-en.


Kulcsszavak:
  metalcamp 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Metalcamp

 kapcsolódó cikkek: 

Metaldays 2014

Metaldays 2014

Metalcamp 2012

Metalcamp 2012

Tovább bővül a Metalcamp felhozatal
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
Sting Budapesten- Egy újabb felejthetetlen koncert a Budapest Arénában
Cattle Decapitation: négyzenekaros brigád élén érkezik az amerikai deathgrind csapat
Sari Schorr Budapesten
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 expired passport     a félszemű    zsákbamacska    guy ritchie    weezer    sisters of mercy    maradék    goatwhore    lochnesz    paul bettany    rise against    mantra porno    kollaps    exférj újratölve    bardo    red hot chili peppers    inhale me    emarosa    grain    gyár    geoff tate    wrong side of the wall    brutal assault    kiss of the dolls    deti picasso  

r45
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!