hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
előadók   2005. február 11. péntek   16:16
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Angerseed


  Az ANGERSEED 2007 végén alakult Peter D. Maniak (ének, ex-Neochrome, ex-Carbon Cage) kezdeményezésére. Az alakuló zenekarhoz ezután csatlakozott Gál Szabolcs (gitár), majd Szendi Attila (dob), utolsó láncszemként pedig Zsuga Antal (basszusgitár) érkezett, teljessé téve ezzel a felállást. A zenekar a sallangmentes Death Metal műfajt tűzte lobogójára, mely egyenes és lényegretörő, de nem zárkózik el a komplexebb megoldásoktól sem.
  
  Fél év intenzív próbálás következett, melynek során megszülettek az első saját számok, valamint feldolgozások is helyet kaptak a repertoárban. Valahogy azonban mégsem akart összeállni a kép, s az első lekötött bulik előtt pár héttel a zenekar megvált Szendi Attilától, aki nem tudott eléggé a banda ügyeire koncentrálni. Kisebb szünet után Mohácsi Zsolt ült be a dobok mögé, s érkezésével azonnal a helyére került minden részlet. Az Angerseed történetében itt új időszámítás kezdődött. A banda átértékelte s újraértelmezte addigi működését, és az új felállás által végre igazi zenekari formát öltve kezdtek zajlani a próbák. A régebbi számok új, letisztultabb formát öltöttek, s új dalok is születtek közben, melyeket a zenekar tavaly decemberben mutatott be először élőben.
  
  Az Angerseed azóta is folyamatosan koncertezik, lehetőségeikhez mérten igyekeznek eljutni minél több helyre. A banda élő teljesítményéről pozitív visszajelzések érkeztek, mely nyomon követhető a zenekar első, házi készítésű koncertfelvételekből összeállított koncertvideója alapján is. A koncertezést egy újabb tagcsere sem akasztotta meg: Gál Szabolcs gitáros helyére Daradics Levente érkezett, kinek játékával és széles látókörű zenei felfogásával új dimenziók nyíltak meg a banda előtt. A jelenlegi felállással mind élő játék, mind pedig zenekari egység szempontjából sikerült feljebb lépnie a bandának, valamint készül az új repertoár is, mely jóval komplexebb és izgalmasabb irányt képvisel az eddigi tételeknél.
  
  A zenekar ezen évi tervei között az intenzív koncertezésen kívül a folyamatos tagcserék miatt elhúzódó bemutatkozó demo felvétele és kiadása szerepel elsősorban. Ezt követően a demo anyagával különféle underground kiadók megkeresése, illetve ezzel egy időben egy bemutatkozó videoklip elkészítése lesz napirenden. Természetesen minden fejleményről bárki időben informálódhat az Angerseed folyamatosan frissülő honlapján és myspace oldalán keresztül.


Kulcsszavak:
  Angerseed 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Angerseed

 kapcsolódó cikkek: 

Angerseed: őszi pörgés, Full Of Anger fesztivál

Angerseed - nyári bulik 2022

Angerseed: ezek a 2022-es nyári bulik

Angerseed hírek és koncertek

Angerseed Live az M2 Petőfi TV-n
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Bemutatkozik a HCKRY (Hickory) zenekar
Animációs klipet készített a Red One House
Mínuszegy
CORVILLE
Skulld
Dawnstar
Vogon Ultramarines
Gutting Revue
The Immigrants
Art of Haven
Piglet´s Suicide
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 white wizzard    motörhead    pluto    szupercsapat    ocho macho    the subways    footlose    omnium gatherum    a tolvajok városa    jacked    gregorian    man overboard    akusztika    jack    hour of penance    haunted    skore    kitty in a casket    letlive    shakespeare    fővárosi nagycirkusz    gryllus dorka    volumefeeder    helloween    silenos  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!