hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előadók   2005. február 11. péntek   11:34
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Utózenekar


  Az Utózenekar egy nagyon jó kis zenekar. Öt éve robbantak be a magyar könnyűzenei életbe. A detonáció óriási volt, azóta is mindenki kapkodja a fejét. A zenekar nevében ezúton is üdvözlök mindenkit akit ismerünk vagy nem de volt olyan kíváncsi és idelátogatott erre a honlapra vagy miazisten ez. És még el is olvassa, na akkor meg aztán pláne. Aki még eddig nem ismert minket az külön öröm, annak heló. Általában csak a barátaink, meg még egy-két ember van a koncertjeinken. Én egyébként KEBOK vagyok, ha ezt még nem hallottátok vón, akkor leírom, hogy én vagyok a zenekar egyik tagja. Polgári nevem Kovács Balázs de a barátaim csak KEBOKnak hívnak. Például a zenekar többi tagja is így hív.
  
  Benne vannak még a zenekarban a volt osztálytársaim és más barátaim. Itt van például Szíben, aki szintetizátoron játszik meg furulyázik. A zenekar természetesen a mai budapesti alternatív zene nyomában lohol. Én nem tudom, hogy alakulnak zenekarok, de a miénk ott lett elrontva, hogy 16 éves, gimnazista osztálytársak alakították magukból, és nem érdekli őket, hogy tudjanak zenélni, vagy hogy tetszen a közönségüknek amit csinálnak. Apropó ezen szoktunk vitatkozni, majd ha valamelyiküknek nem tetszik amit írtam, akkor belejavít, vagy hozzáír ehhez.
  Lényegében egy-két havonta adunk rövid koncerteket, legtöbbször valamilyen nálunk nagyobb zenekar előtt. Másfél éve ismerjük Sepsik Bencééket a Műszaki Hibából, gyakorlatilag azóta ők futtatnak minket az általuk szervezett fesztiválokon meg koncerteken. Ezúton is köszi nekik. Gyakorlatilag ők szervezik a budapesti alternatív koncertek felét. Szoktunk még fellépni Szentendrén a Barlangban.
  
  A zenekar tagjai nagy súlyt fektetnek arra, hogy jól érezzék magukat, de hogy ne uralkodjon anarchia, bevezettük a bandában a demokrácia intézményét. Nincs zenekarvezető, mindent szavazással döntünk el. Jelenleg kilenctagú a zenekar, egy négyfős mag és a többiek. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy próbán vagy koncerten mindenki ott lenne. Aknay Zoltán a percussion-ös most Spanyolországban van, ott nyaral már fél éve. Szíben kilenc hónapig katona volt, meg amúgy is autószerelő, úgyhogy ritkábban tud velünk lenni.
  
  A zenekar tagjai még Nagy Balázs (gitár), Ágoston Gábor (dob), Török Gergely (basszusgitár), Nagygyörgy Zoltán (látványfelelős), Barabás Dániel (trombita), Drávai Gabriella (ének), Gallai Kristóf - (tuba).


Kulcsszavak:
  Utózenekar 


Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Bemutatkozik a HCKRY (Hickory) zenekar
Animációs klipet készített a Red One House
Mínuszegy
CORVILLE
Skulld
Dawnstar
Vogon Ultramarines
Gutting Revue
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kajgün    zombie girlfriend    nicko mcbrain    a papháború a vámpírok ellen    wovenwar    british sea power    azfeszt    kutyák És macskák    mr.big    tesco disco    sunset    we are the ocean    underworld    mindenki szereti a bálnákat    keepers of jericho    trio3po    vidámpark    nyomorultak    space battleship yamato    gyár fesztivál    psycho mutants    sarke    hail    slayer    skywalker  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!