hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
előzetes [party]  2009. december 15. kedd   17:49
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Real Your Nature 4. - Virus Syndicate (UK)
2009. december 17., csütörtök 22:00., A38 - Budapest

  Belépő: 1200 Ft, elővételben kapható.
  
  Budapest új partisorozata, a Real Your Nature igyekszik szakítani a ´90-es évek mára megkopott sikerstílusaival. Hisszük, látjuk és halljuk, hogy az elektronikus zenének most is vannak izgalmas, talán itthon egyelőre kevéssé ismert új irányzatai és képviselői, amelyeket érdemes Budapesten is bemutatni. A Real Your Nature helyzetkép az elektronikus zene valódi jelenéről és jövőjéről - ahogy azt a sorozat rezidense, Cadik és az A38 Hajó legénysége látja. A Real Your Nature azokat igyekszik megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és nem utolsósorban: mindez hogyan szólal meg. A szándékoltan eklektikus sorozatban a jelen és a jövő sztárjai, kísérletező kedvű stúdiómágusok, hadari MC-k, műfaji és stíluskorlátokat hírből sem ismerő előadók és muzsikusok lépnek fel a világ minden tájáról - akik a jelenben alkotnak izgalmasat, és formálják az elektronikus zene jövőjét.
  
  Mivel a Real Your Nature csütörtökönként jelentkezik, havi egy alkalommal, igyekszünk szakítani a késői kezdés rossz szokásával is, a meghívott vendégek fél 12 és éjfél között állnak színpadra. A RYN sorozat negyedik eseményén a három súlyos MC-vel felálló manchesteri grime-dubstep-hiphopkvartett, a Virus Syndicate lép fel a rezidens Cadik, illetve c0p és Zeek mellett.
  
  A manchesteri négyesfogat, a három MC-vel és egy multiinstrumentalista producerrel felálló Virus Syndicate az utóbbi évek egyik legnagyobb zenei felfedezettje. Széttekert dubstepeket ötvöznek futurisztikus, minimalista grime-mal, és a súlyosan zuhogó elektronikus alapok felett a három rapper elképesztően vicces, ironikus és elsöprő lendületű flow-ja árad végeláthathatlanul. A brit sajtó hozsannázva fogadta a Virus Syndicate-et, produkciójuk sikerét és jellegét leginkább Dizzee Rascaléhoz hasonlítva. Budapestre egy mindent elsöprő, letaglózó erejű élő fellépéssel érkeznek.
  
  A szindikátus zenei agya, Mark Foster, az MRK1 vagy Mark One néven alkotó ritmusmágus a kétezres évek eleje óta nem szűnő lendülettel kotyvasztja indusztriálból, visszhangos dubokból, belső szerveket rezegtető szubbasszusokból, tört ritmusokból és jó adag hiphopból álló gyilkos főzeteit. Bár százfelé dolgozik, e méregerős keverékek legjobbjait a Virus Syndicate-nek tartogatja, és az anyagokból összeállt már két teljes nagylemez és számtalan EP. Mindnek közös jellemzője, hogy a VS által képviselt stílusirányzat, a grime legjobbjai közé tartoznak: kíméletlen, okos és metsző iróniával bőségesen megspékelt szövegek, amiket a három manchesteri MC, Nika D, JSD és Goldfinga tol elemi energiával.
  
  Tagok:
  MRK1: alapok, programozás, kütyük
  Nika D: MC
  JSD: MC
  Goldfinga: MC
  
  Nagylemezek:
  The Work Related Illness, 2005
  Sick Pay, 2008
  
  Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető lemezlovasává küzdötte fel magát. Jungle, d´n´b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.
  
  Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló Membran projekt bizonyít. Cadik legutóbbi kezdeményezése, az A38 Hajóval közösen létrehozott Real Your Nature sorozat az elektronikus underground legfrissebb, kísérletező irányzatait mutatja be havi rendszerességgel.
  
  A pécsről származó c0p sokoldalúságához nem fér kétség: lassan másfél évtizede intenzíven vesz részt a legfrissebb elektronikuszenei irányzatok hazai és nemzetközi népszerűsítésében, grafikusként, újságíróként, a brit Hotflush Records tehetségeket felkutató szakembereként, a londoni sub.fm műsorvezető-szerkesztőjeként, és természetesen DJ-ként. Drum and bass, minimál, breakbeat, és mostanában leginkább a dubstep ezek c0p karrierjének lefontosabb állomásai.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Syndicate

Cadik

 programajánló: 
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
 a rovat legfrissebb cikkei: 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Dan Patlansky Budapesten
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
 kiemelt 
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
  
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban

Nanowar of Steel- Sör, Metal és Buli a Barba Negra-ban!
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kerekes anna    dwayne johnson    belphegor    lord    fallenintoashes    waking into nightmares    new found glory    world painted blood    laurence fishburne    machine head    jancsi és juliska    colin o donoghue    privilegivm    all shall perish    nohanded painter    needless    nevermore    barabás lőrinc    háború a vámpírok ellen    boddah    sicitur adastra    blythe    enrico rava    ana venus    maeotis  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!