hosting: Hunet
r33
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. október 28. szerda   17:44
nincsen hozzászólás

szerző: Showtime
Háttérzene szexhez, szakításhoz, béküléshez Ramazzottitól
2009. november 03. 19:30., Papp László Budapest Sportaréna

  A november 3-án a Budapest Sportarénában fellépő Eros Ramazzotti az alvilágon kívül szinte mindenhez képes romantikushoz vagy ahhoz közeli hangulatot teremteni. A következő gyűjtésben szakítás utáni vad szexhez, az örök szerelem hallucinációjához és a zátonyra futott párkapcsolathoz is ajánlunk háttérzenét.
  
  A vallomás Una Storia Importante
  
  A kezdés természetesen nálunk is az, ami minden kapcsolat indítórugója, a kitárulkozás, ami egyelőre érzelmi, tehát nem combokról van szó. A latin szappanoperákból jól ismert, hanyatt fekve, magányosan álmodozó szerelmes karakter dala ez, akin ha jót is nevetünk, nem tagadhatjuk, hogy velünk is történt már hasonló. Melyik számra táncoljak rá hátulról? Sörözni vagy kaviározni hívjam? Elég józan vagyok ahhoz, hogy megszólaljak előtte? Ezek a haszontalan gondolatfoszlányok általában csak görcsössé tesznek, és a lényegről terelik el a figyelmet. Eros megmutatja, hogyan kell ezt csinálni: Álljunk meg egy pillanatra, beszéljünk őszintén / nézz a szemembe, mennyire akarlak énekli az olasz Una Storia Importante című számában, és ahogy hódításait elnézzük, valószínűleg tudja mit beszél.
  
  
  A viIág tetején I Belong To You
  
  Tapasztalatlanabbaknál majdnem minden esetben, később csak komoly összhang esetén tör elő a Na-ez-most-örökké-ilyen-jó-lesz-nekünk-érzés. A közös ház alaprajzainak megtervezése, játék a leendő gyerekek keresztneveivel és a közös öregkor felemlegetése jellemzi ezt az időszakot. Akik ebben vannak, bátran lazuljanak Eros és Anastacia duettjére, az I Belong To You a világ tetején szerelmeskedőknek szól.
  
  
  
  Pillangók, ott belül Per Me Per Sempre
  
  Lassú kezdés; gyengéd, de erőteljes lökések; magabiztos
  beteljesülés és békés levezetés. A Per Me Per Sempre virágai, napfénye és csillagai között teljes nyugalomban burkolózhatnak egymásba a párok. Ramazzotti pillangói könnyedén emelik a csúcsra a gyengéd szexre vágyókat, akik még nem ismerik egymás testének minden négyzetmilliméterét.
  


  
  A nyugodt évek Piů Bella Cosa
  
  A Piů Bella Cosával még mindig közel vagyunk az örök szerelemhez, de a lángolás csitulásával végre elindulhatunk a végtelen nyugalom felé. Ebben a dimenzióban már a másik tisztelete, tudásának és áldozatkészségének teljes megbecsülése is belép a legerősebb érzelmek közé. Eros szerint sosem lehet eleget énekelni a szerelemről. Hosszú, biztonságos, nyugodt kapcsolatban élőknek szól a dal, akik a másikat minden hülye hibája ellenére tudják szeretni.
  
  
  Vér és verejték Piů Che Puoi
  
  Persze minden kapcsolatban eljön az idő, amikor az ember elgondolkozik rajta, hogy medvecsapdát rejtsen a másik takarója alá vagy inkább katapultot szereltessen a vécécsészéjébe. A nők és a férfiak agyfelépítésének különbözőségeire épülő háborúból viszonylag kevés élvezhető kiút áll rendelkezésre, ezek közül mindenképp az ősi ösztönök által kirobbantott szex a legszimpatikusabb. Eros és Cher a Piů Che Puoi című számmal kísérli meg elmondani, hogy talán eljött az utolsó kellemes pillanat a kapcsolatban, de azért ki kell élvezni.
  
Piu Che Puoi ...from ChuChu - Click here for the most popular videos
  
  Nem vagy egyedül Non Siamo Soli
  
  Ki más adhatna tanácsot a szakítás utáni üresség és vérszomj legyőzésében, mint a számos kapcsolatot maga mögött tudó Ramazzotti és Ricky Martin. A képlet egyszerű: nem vagyunk egyedül. A Non Siamo Soli univerzálisan használható a magány legyőzésére, így a megcsalt, elhagyott léleknek is menedéket nyújt, hiszen mint éneklik a jövőt senki sem lophatja el. Élettel teli, vidám szám befordulás ellen.
  
  
  Játsszátok újra! Cose De La Vita
  
  Már csak azért sem ajánlott túl mélyen befordulni, ha olyan hagyott el, akit szeretünk, mert mindig megmarad az esély egy újabb körre. A személyes tárgyak visszacserélése, véletlen találkozás egy buliban vagy a közös gyerek miatt megmaradt kapcsolat, mind-mind vezethet szakítás utáni szenvedélyes szexhez, ami ugyan lehet alkalmi is, de lehet, hogy abból születik újjá egy még erősebb kötelék. Az elválás és visszatérés Tina Turnertől sem áll messze, a Cose De La Vita-t az ő személye teszi még hitelesebbé.
  
Tina Turner Cose Della Vita ...from ChuChu - Click here for another funny movie.
  
  Jegyárak:
  Ülő: 7.900.-, 10.400.-, 13.200.-, 15.800.-, 20.000.-, 26.300.-
  Álló: 13.600.-
  Golden ring: 20.900.-
  
  Általános információk:
  
  MegközelítésA Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található, huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.
  
   Parkolás:
  Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.
  
  Ruhatár
  Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyják a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.
  
  Fotózás és videóTelefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Ramazzotti

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 chronology    pantera    bryan adams    masterica    kamikaze scotsmen    the hated tomorrow    stentor    motörhand    dvd film    warrel dane    rising sound    the heartless aisha    will ferrell    richie sambora    john frusciante    heisler zsófia    audun kleive    török ferenc    ian astbury    natasha shneider    cowboyok és űrlények    dark vibes    normandie    paso    salt  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!