hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. október 15. csütörtök   14:10
nincsen hozzászólás

szerző: Showtime
Eros Ramazzotti hódítása videókon és a Papp László Budapest Sportarénában
2009. november 3. 19:30., Papp László Budapest Sportaréna

  Eros Ramazzotti a női és férfi előadókat is sikeresen tapasztja maga mellé a színpadra, de szívesen fotóztatja magát Lenin és Marx társaságában is. Persze nagymenő időszaka előtt volt ő is pelyhes állú kezdő, videőgyűjteményünkön keresztül nyomon követhetjük a bolondos sármőr életének egy-egy jellegzetes állomását, aki november 3-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
  
  Török férfiak a lábai előtt

  
  Ramazzotti sok sztárral ellentétben szívesen megmutatja színfalak mögötti oldalát is. Az isztambuli koncertje előtt készült felvételeken a busztól egészen a Galatasaray stadionjában felállított színpadig kísérhetjük, ahol az európai kontinens többi metropoliszában tartott fellépésekhez képest feltűnően több férfi csápol az első sorokban.
  EROS RAMAZZOTTI - Backstage Istanbul

  
  Pucérkodás, orosz hölgyek és Lenin
  
  A negyvenöt éves Eros viszonylag későn, csak 2001-ben kezdett Kelet-Európában is koncertezni, de onnantól már Moszkva is behódolt neki. Nem is csoda, hiszen mint az a következő videóból kiderül, a 2003-ban a Kreml Theaterben tartott koncertje előtt az énekes az utcán hódítgatja az oroszokat. Saját képmásához simul egy újságosbódénál, majd asszonyoknak énekel szendvicsben, sőt Lenin és Marx közé is beférkőzik. 4:30-nál még majd teljesen pucér mivoltában is megmutatkozik, aztán a fellépést követően a helyi hagyományokhoz híven alkohollal öblít.
  
  EROS RAMAZZOTTI - WORLD TOUR - MOSCOW

  
  Orosz, krémes remake
  
  Persze az orosz piac méreteinél fogva meg is követeli a 2003-as koncert előttihez hasonló akciókat, de amit a Piu Che Puoi című számmal műveltek, az már tényleg durva. A 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál orosz színekben induló második helyezettje Dima Bilan, és a moszkvai filmgyártás egyik legnépszerűbb női soundtrack-hangja Larisa Dolina Erost és Chert helyettesítve énekeli a dalt. A klipben természetesen ott mocorognak az elmaradhatatlan műhópelyhek, a nyugati életérzést Larisa halott őszi falevelei jelenítik meg.
  
  
  
  Petting a stúdióban
  
  Eros az I belong to you 2005-ös felvételei alatt szedte össze Anastaciát, ezzel végleg bebizonyítva, hogy az amerikai csaj valóban csaj, és nem egy átoperált soul énekes a Motown gyárából. A német ZDF interjúja közben Eros többször is megpróbál rámászni a hölgyre, ha pár perccel tovább tart a beszélgetés, valószínűleg pikánsabb jelenetek szemtanúi is lehettünk volna.
  
  
  Az I Belong To You (Il Ritmo Della Passione) klipjében azért kicsit összekapnak, de az amerikai gőg és a latin temperamentum az öltöző valóságában már valószínűleg forró csókokban oldódott fel.
  
  
  
  Meztelenül a zuhany alatt
  
  Az Anastaciával közös duett csak egy volt Eros rengeteg koprodukciója közül. Az első komolyabb együttműködésre 87-ben a tizenkilenc éves Patsy Kensittel került sor, aki addigra már a mozifilmekben és a tévésorozatokban is villogtatta színészi tehetségét. A La luce buona della stelle klipjében Eros zuhany alatti meztelen felsőteste is emeli a hangulatot, természetesen nem egyedül végzi a tisztálkodást.
  
  
  
  Az érettebb hölgyekre is ráment
  
  A legismertebb együttműködésre 1997-ben került sor, az Eros című válogatáslemezre újrarögzített Cosas de la Vidát Tina Turnerrel énekelik. A rock egyik felmenőjeként emlegetett Tina személye elkerülhetetlenné tette, hogy a szám 93-as verziójához képest új lendületet kapjon, és a friss hangszerelés is nagyban közrejátszott a dal örökzölddé válásához.
  
  Eros Ramazzotti - Cosas de la Vida

  Eros Tina után sem kattant le az érett hölgyekről, és Chert is megkörnyékezte egy közös produkció erejéig. A 2000-ben megjelent Stilelibero albumon szereplő Piu Che Puoi című számban az akkor ötvennégy éves díva beadta a derekát.
  
  
  
  A férfiakat sem hagyja ki
  
  A rengeteg nő között nem veszett el Eros igazságérzete és nem diszkriminálja a férfiakat sem azzal, hogy kihagyja őket a buliból. Joe Cockernek például kapásból egy egész számot írt, a 97-es Eros című válogatáslemez turnéztatásán közösen is előadták a Thats All I Need To Know-t.
  
  
  
  Biztonsági embereket fojtogatni menő
  
  Puerto Rico és Itália lazulós hangulata keveredik Eros és Ricky Martin Non Siamo Soli című közös 2007-es klipjében. A forgatás jeleneteit elnézve nem mondhatjuk, hogy a srácok megjátszották volna a származásukban gyökerező jókedvet. Eros a kamera kedvéért még a biztonsági személyzet egyik hatalmas tagjának is nekimegy, de megússza a dolgot, úgyhogy indul is a csajok közé dalolni.
  
  
  
  Kócos kis ördög
  
  Az ifjú Eros tinédzserkorában távolodott el Róma külvárosi focipályáitól, amikor is gitárral a kezében kezdett embereket szórakoztatni. Első jelentős sikerét 1981-ben tizennyolc évesen érte el, amikor Roberto Donadoni frizurájának lekoppintása után a Rock 80 című számmal bejutott a castrocarói zenei fesztivál döntőjébe.
  
  
  
  Sportolás a színpadon
  
  1984-ben aztán valamivel rövidebb hajjal, valamivel megtervezettebb külsővel állt színpadra a Sanremói Fesztiválon, ahol a helyben sífutás technikájának bemutatása mellett a Terra promessa (Az ígéret földje) című számmal meg is nyerte az Év Hangja díjat.
  
  
  
  Zakó, fehér póló, füstgép, magas házak
  
  A nyolcvanhatos Adesso tuhoz már klip is készült, és ismét nyert Sanremóban. A videóban nagyszerűen ötvöződik az ifjú sármőr imidzse a világváros elegáns hódítójával. Az olasz lányok új bálványt kaptak.
  
  
  
  Diszkóromantika olasz módra
  
  Sok popprodukcióhoz hasonlóan Erosék is engedtek a kor hívószavának és remix formájában újabb réteg felé nyitottak. Az olasz klubokban feltehetőleg nagy sikert aratott a torinói Djs From The Mars elektronikájával fűszerezett szám, hogy ez mennyire lett korszerű, döntse el mindenki maga.
  
  
  
  Földön, vízen, levegőben a szerelemért
  
  Valószínű, hogy a szívtipró nem szívesen katapultált volna egy valódi helikopterből és a jeges barlangban töltött éjszaka helyett is inkább a tengerpartot választaná, ezért a Sta passando Novembre szám videóját animációval valósították meg. Ennek ellenére a kis rajzolt Eros magányos, szomorú kalandozása hatékonyan ingerli a könnycsatornákat.
  
  Sta passando Novembre

  
  Jegyárak:
  Ülő: 7.900.-, 10.400.-, 13.200.-, 15.800.-, 20.000.-, 26.300.-
  Álló: 13.600.-
  Golden ring: 20.900.-
  
  Általános információk:
  
  Megközelítés

  
  A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található, huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, vagy 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére) Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől, és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.
  
  Parkolás:
  
  Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.
  
  Ruhatár
  
  Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyják a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.
  
  Fotózás és videó
  
  Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Ramazzotti

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Nulladik Változat 35 éves jubileum „Négy képzeletbeli srác” valósága
AWS - Innen szép nyerni lemezbemutató koncert a Budapest Parkban
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
Dan Patlansky Budapesten
Új dallal jelentkezett az Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Gary Moore emlékest és Tommy Katona koncertek Budapesten
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 crow 7    1g records    the dethroners    ray davies    nils petter molvaer    the dictator    hory gergely    morgoth    dark funeral    crushing caspars    stone temple pilots    brain drill    subways    death is not glamorous    josé carreras    through the never    suicide silence    nagyfiúk    trent reznor    evanescence    bartos erika    suhancos    artisjus    no omega    the devils blood  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!