hosting: Hunet
r36
  cikkekfotók        
előzetes [koncert]  2009. augusztus 18. kedd   16:35
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
VÉ-fesztivál Vásárosfaluban
2009. augusztus 21-22. Vásárosfalu - Győr-Moson-Sopron megye

  2009. augusztus 21-22-én ismét dübörög a VÉ-fesztivál, a Győr-Moson-Sopron megyei falucskában, Vásárosfaluban. Immáron XII. alkalommal megrendezett zenei és kulturális fesztivál első napján (pénteken) a metál zene lesz a főszereplő.
  
  Fellép többek között Győrből az Esdear, valamint Sopronból a Blizard, akik a modern metál műfaját képviselik. Akik a keményebb vonalat kedvelik azoknak ott lesz a Defy trash hardcore zenekar, egyenesen Ausztriából. Szintén a szomszédból érkezik a Loxodrome zenekar, akiknek az idén jelent meg az új lemezük, No destiny címmel a Sony BMG gondozásában. Hazai vizeken evez a 10 éves Greedy Fly zenekar, melynek a Go! című száma az amerikai közönség előtt is bemutatkozik idén nyáron, a Quickstar Production kiadó által készített válogatás lemezen. Budapestről érkezik a My Small Community rock metal zenekar, új basszusgitárossal kiegészülve. Szintén a fővárosból jön az idén 10 éves Insane. Az eddigi talán legfontosabb elismerés a zenekar életében, hogy a csapat megnyerte az idei Fonogram díjat, az év hazai hardrock/metal albuma kategóriában, az Our Island Our Empire nagylemezért. Végül, de egyáltalán nem utolsósorban Magyarország egyik leghitelesebb AC/DC tribute zenekara, az AC/DC/GP is fellép pénteken, aki szereti a ausztrál zenekart az biztos, hogy nem fog csalódni. A koncertek után természetesen az elmaradhatatlan Insomnia Party fogja hajnalig adni a talpalávalót.
  
  A szombati nap a vidám rock zene jegyében fog telni. Fellép többek között a Roxellem Beledből, akik biztosan meg fogják mozgatni a motoros közönséget klasszikus rock zenéjükkel. Ajkáról érkezik a Haszüna, akik sajátos blues-reaggie stílusával és frappáns zeneszövegeikkel fogják lenyűgözni a közönséget. Immáron sokadik alkalommal lép fel az igazi örömzenét játszó Free Time Band, a 3 taggal is komplett zenekari hangzást produkáló csapat, a helyiek valamint sok country- és motoros fesztivál látogatóinak kedvence. 3. alkalommal lép fel Vásárosfaluban a Zetor Trio, akik eddig mindkét alkalommal maradandó traktorkeréknyomot hagytak a közönség lelkivilágában briliáns mezőgazdasági rockabilly zenéjükkel. A rockabilly maraton után pedig bál lesz hajnalig, ezzel is kielégítve mindenkinek az igényét! Egész nap falunapi mulatságok, bográcsban főtt és kemencében sült finomságok, néptánc és modern táncbemutatók, musical előadások, íjászat és tűzijáték várják a kedves látogatókat, akik ismét megtekinthetik a Kajárpéci Vizirevű Társulat egy újabb gyöngyszemét, a Kajárpéci Otelló c. előadást.
  
  Találkozunk a Fesztiválon!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
Sting újra Budapesten
Sok év kihagyás után visszatér Magyarországra a Tinariwen
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
A Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaani is Alsóörsön bulizik augusztusban
Március végén érkezik az U.D.O.
Lendületes heavy metal vendégzenekarral érkezik a Lordi
Huszadik évfordulóját ünnepli Parov Stelar a Budapest Parkban
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 drünken bastards    nina hagen    naturally 7    vin diesel    live evil    babymetal    iphone    the toy dolls    justin sullivan    the dillinger escape plan    deck attack    kill ferelli    hajdu zsolt    dead end path    soulfly    coffins    alexandra    skore    hófehér és a vadász    fish!    ladytron    hernádi judit    the edge    rutkai bori    michael bay  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!