hosting: Hunet
r38
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2009. május 15. péntek   14:43
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Na zúzás lefelé! Balaton Music Wave Fesztivál
2009. Július 9-10-11. Zánka

  Jegyár: Csak 3900 Forint Strandbelépővel!!!
  
  Jó hír minden rock- és világzene-rajongónak: idén sem marad élőzenei fesztivál nélkül a Balaton! No tüc-tüc, csakarokk (és csakavilág)! A helyszín ezúttal is a Zánkai Ifjúsági Centrum (amit már jól ismerhettek a tavalyi, teltházas Balatone fesztivál kapcsán). Azaz újra napfény, strand, buli, bikinis csajok, bulis pasik és élőzene!
  
  Az idei Balaton Music Wave fesztivál három színpadán minden eddiginél nevesebb fellépők zúznak majd. Felvonul a rock, a metal és a világzene hazai élvonala. A Nagyszínpadon többek között fellép a Tankcsapda, a Hooligans, a Magna Cum Laude, a Subscribe, a Road, a 6test, a Depresszió, a Rockszínpadon pedig a Bridge To Solace, a Blind Myself, a Pokolgép,a Prosectura, a The Idoru, a Neck Sprain, a Kaukázus, a Rómeó Vérzik. Ugyanakkor a Balaton Music Wave nem csak egy szimpla rockfesztivál. A Világzenei Színpadon olyan előadók muzsikálnak, mint a Korai Öröm, a Napra, a Maszkura és Tücsökraj, az Úzgin Üver, a Testi Egyenleg, a Club Era, és a Vágtázó Csodaszarvas.
  
  A szombati nap sztárfellépője a holland Epica lesz, amelyet mára a szimfonikus metal igazi nagyágyújaként tartanak számon. A csapat nagysikerű, The Divine Conspiracy című albuma után május 8-án egy közel kétórás koncertfelvétellel lepte meg népes rajongótáborát. A lemez címe The Classical Conspiracy, és a tavalyi miskolci, nagyzenekarral kiegészült köncert anyagát tartalmazza. Pénteken a metalcore-harcosokól álló, osztrák The Sorrow szántja fel a színpadot, akik a Grammy-jelölt Killswitch Engage által kitaposott úton csörtetnek. Ugyancsak pénteken Joe Satriani egyik legkedvesebb tanítványa, a californiai születésű Geoff Tyson csap a húrok közé a Nagyszínpadon. A nyitónapon pedig az európai Tarantino-bulik egyik legnevesebb, rendszeres vendége, az orosz Papamobile izzítja be a táncizmokat.
  
  A fesztivál helyszíne kellemes környezetet biztosít árnyas sátorhelyekkel, így az első napsugarak nem hasítanak majd a szegény, fáradt és éppen nyugovóra tért vendég agyába és szemébe. Természetesen napközben sem kell, hogy megöljön bárkit is az unalom, ha magához tért a hajnalig tartó őrület után. Felkelés után egyértelmű, hogy irány a strand! A tábor ugyanis a Balaton partján van, így szinte néhány lépést kell tenni csak, és máris a magyar tenger habjaiban hűsölhetünk. Ugyanitt esténként a Vízi-moziban szórakozhatunk, ahol többek között megnézhetjük a Kodolányi János Főiskola lelkes csapata által készített fesztivál-híradót is. A Balaton Music Wave szervező az árnyékbansörözősökre is gondoltak. A fesztivál igazi nagy dobása lesz a LAN-party, amelynek során több mint kétszáz hálózatba kapcsolt számítógéppel zúzhatjátok egymás agyát.
  
  A bulik után pedig a Táncdalfesztivál sátorban teljesítheted be aznapi missziódat, hamisítatlan, napfényes balatoni borokat kortyolgatva, amelyeket egyenesen a híres Nivegy-völgyi picészetek mélyéről kerülnek a pultokra.
  
  És ami nem melékes: a Balaton Music Wave a legolcsóbb nyári nagyfesztivál: napijegy elővételben mindössze 3.900 forint! A www.baletonmusicwave.hu weboldalon pedig bejelentkezhetsz a húsz darab páros ingyenbérletért, amelyeket június végén sorsolnak ki a szervezők.
  
  Szóval a másnapos akarsz lenni: ennyi! Úgyhogy július 9-én Zúzás lefelé!



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

Balaton Music Wave

 programajánló: 
2024. április 20.
Dan Patlansky Budapesten
2024. április 25.
Amit még sohasem láthattál a Parkból - a kulisszák mögé enged betekintést a Blahalouisiana vadonatúj live session videója
2024. április 26.
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
 a rovat legfrissebb cikkei: 
NOT_FOUND
Műfaji és földrajzi határokon átívelő élményeket hozott a negyedik Bartók Tavasz
Együtt, egymásért! - Kárpátaljai est a Fonóban
Három Vámos – mesterségük: fényképész
Hat városban tartják meg a II. Halász Ferenc Országjáró Tehetségkutatót
Tavasz, muzsika, Európa
Női fókusz - Eve Arnold, Nanna Heitmann, Susan Meiselas, Inge Morath, Marilyn Silverstone
A Tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen újjászületett!
Áprilisban rendhagyó táncházi események és új táncházak a Fonóban
 kiemelt 
Megint Budapesten, most a Barba Negra-ban koncertezik a Nanowar of Steel
  
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel

Dan Patlansky Budapesten
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
Először látogat Magyarországra a City Morgue
Megint Budapesten koncertezik Sting
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 death night feast    the big bunny hall swinger club    julie taymor    magma rise    apey    bëlga    matthew vaughn    adimiron    korzus    monuments    apey acoustic    overload    iced earth    placidi    5 yards    eluveite    liane carroll    colorstar    the ghost inside    sorbon sexual    yelowcake    brainlust    zzz     steven spielberg    chimaira  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!