hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [kiállítás]  2009. február 18. szerda   13:32
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Rendezvények, trendek, formabontó megoldások
2009. február 20 -21. Papp László Sportaréna – Budapest

  A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény- és háttértechnikai kiállítását rendezik meg február 20 -21-én a Papp László Sportarénában. Az EVENT EXPO több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény- és háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig. Az idei kiállításon a helyszíneket programok teszik még élőbbé. Láthatjuk, többek között a Blind Myself, a Sky Net, az Idoru és a Copporn zenekarokat, a Presidance Társulatot és Steve Pantomim művész produkcióját, valamint minden félórában laser és fény show is szerepel a kínálatban. A szervezők szándéka, hogy az Event Expo olyan kérdéseket is visszatérően megmutasson, melyek jelentősége túlmutat aktuális kezelésén. Idén a hajléktalanság kérdésköre jelenik meg a programban. Nem véletlen ez, hiszen a magas költségvetésű, csillogó rendezvények világa és az utcai lét nehezen feloldható ellentmondást testesítenek meg.
  
  Az Oltalom Karitatív Egyesülettel együttműködésben most olyan rehabilitációs programba nyerhetünk betekintést, amelynek célja az utcán élők önbecsülésének és ezzel megkapaszkodási lehetőségeinek növelése. Február 20-án 15 órakor színpadra lép az Oltalom Kulturális Kör zenekara, melynek tagjai fedél nélküliek. Erre az eseményre zenészbarátaink közül is meghívtunk többeket, hogy jelenlétükkel, bíztatásukkal segítsék a fellépőket.
  Kiállítóinkat is odavárjuk, hiszen támogatásuk, segítségük további lökést adhat azoknak a rehabilitációs programoknak, melyek célja a hajléktalanság és hatásainak csökkentése.
  
  Az idei rendezvény a fesztiváltechnika újdonságaival és a várható trendekkel foglalkozik, ezeket mutatja be. A rendezvényen kiállítók tíz százaléka külföldről (Hollandiából, Németországból, Ausztriából) érkezik. Kínálatukban olyan vizuáltechnikai újdonság is szerepel, melynek hollandiai világpremierjét két héttel ezelőtt láthatták az érdeklődők egy ottani szakkiállításon.
  
  A Hatósági Szakmai napon a Katasztrófavédelem, a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság, az ÁNTSZ Közép magyarországi Regionális Intézete, a Balatoni Rendőrkapitányság, a Vizirendészet, a BRFK, a Munkavédelem, és Munkaügy, az EMI-TÜV-SÜD és a GEM Rendezvénytechnikai Kft. képviselői tartanak tájékoztatót a rendezvényekkel kapcsolatos jogszabályokról, azok változásairól és betartásuk ellenőrzéséről, február 20-án, 13:30 és 20:00 óra között.
  Február 21-én, az Expo Rapid Randin pedig nyolc vezető rendezvényügynökség vetélkedik egymással abban, hogy melyikük teszi a legjobb javaslatot vezető telekommunikációs, gyógyszeripari, háztartási tömegcikkgyártó, és médiacégek rendezvényeinek megtervezésére. A legjobb ötleteket a zsűri díjazza és a közönségnek is bemutatja a 15:30-kot kezdődő eredményhirdetésen, azután a szakma jeles tagjai folytatnak kerekasztal beszélgetést a rendezvényszakma helyzetéről.
  
  További információk és előzetes online regisztráció: www.eventexpo.hu



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 gaya arutyunyan    hellalive    those whom the gods detest    mózes réka    szabad akarat    hegyalja fezstivál    nemes andrás    neurosis    paul rudd    nemesis    mission impossible    emmure    no turning back    foundation    suhaid    kvaen    makám    turunen    october    barabás lőrinc eklektric    skore    blessthefall    mr. papagiorgio    decaying incest    offspring  

r50
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!