hosting: Hunet
r39
  cikkekfotók        
magazin [mozaik]  2008. október 21. kedd   14:35
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Amerikában is sikeres a Magyar MTV műsorvezetője!
Tóth Gergő és a Blind Myself klipjét világszerte imádják

  A hazai MTV zenecsatorna Headbangers Ball című műsorának műsorvezetője, Tóth Gergő, zenekarával, a Blind Myselffel együtt elindult a világhírnév felé vezető úton Lost in time című amimációs videójuk sikerrel debütált az amerikai Headbangers Ball-ban, és hamarosan más MTV csatornák, többek között az angol és a német is sugározzák majd a klipet.
  
  Tóth Gergő, a magyar MTV műsorvezetője zenekarával, a Blind Myselffel együtt tudatosan készült arra, hogy munkájukat külföldön is ismertté tegyék. Főleg a külföldi közönséget szerettem volna megfogni, mivel itthon jóval ismertebbek vagyunk, mint az ország határain kívül. Bár van egy német kiadónk, igen nehéz labdába rúgni a külföldi színtéren állapította meg Gergő. - A klip ötlete lényegében akkor született, amikor megkeresett Gróf Balázs. Szerencsére imádja a metal zenét és ez az első klipje, amit egy keményebb bandának készíthetett, így nem bánta, hogy elhúzódott a munka. Bár az alaptörténet tőlem származott, mégis Balázs fantáziája, fantasztikus stílusa volt az, ami kiteljesítette, kerekké tette a történetet.
  
  Gergő szerint a külföldi ismertségért ma már sokkal keményebben meg kell dolgozni, mint akár néhány évvel ezelőtt. Alapvetően egy olyan klipet szerettem volna, ami adott esetben szájról-szájra is terjed. Ahhoz, hogy megismerjenek manapság már jóval több kell, mint régebben. Pár éve elég volt jól zenélni, és ismert lehettél, manapság viszont annyi zenekar van, mint égen a csillag, és a lemezletöltések miatt is haldoklik a szakma. Olyan klipre vágytam, ami magától terjed, nincs szükség hirdetésre, kapcsolatokra, lényegében semmire. Ezért is kerültek bele a híres sztárok, a Slipknot, a Metallica, Ozzy és Michael Jackson, mert a „nagy” nevek miatt legalább odáig eljutottunk, hogy olyanok is megnézzék, akik korábban a lemezborító kinyitásáig sem jutottak el.
  
  A klip megjelenése óta nagy siker, vírusként terjed. Már több mint 30.000 látták, és a szám folyamatosan nő. Billy Golud, a Faith No More ex-basszusgitárosa is méltatta a kisfilmet. A Season of mist kiadótól Michael Berberian gratulált. A Nuclear Blast A&R-jának Jaap Wagemakernek is nagyon bejött a rövid rajzfilm: Kíváncsi vagyok, a klipben kifigurázott hírességek vajon mit szólnak a szereplésükhöz jegyezte meg nevetve. Az animáció készítőjének Gróf Balázsnak nem más, mint John Tardy (Obituary) írt egy e-mailt, amelyben a gratuláció mellett azt is megkérdezte, hogy mennyibe kerülne egy ilyen jellegű klip elkészítése. Az eddigi legdurvább reakció Ben Weinmantől a The Dillinger Escape Plan gitárosától érkezett: Istenem, ez a legjobb dolog, amit valaha láttam, hihetetlenül irigy vagyok rá. A dal is gyilkos, ember! Imádom!
  
  Televíziókba most kerül a klip, bekérték az angol, az amerikai és a német MTV-be is. Pár héten belül kiderül, hogy leadják-e mondta Gergő. - Ha nem az sem lenne baj, az internetnek köszönhetően el fog jutni nagyon sok helyre. Így is olyan internetes metal sajtóorgánumok írtak róla, akik egy mikro-hírt sem közöltek a Blind Myselfről idáig. Érdekesség, hogy a klipbe Balázs belerajzolta a kutyámat, Konit is.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 torture squad    pentagram    science or society    solar scream    the new black    johnny english    paddy & the rats    panic! at the disco    bad wolves    kamikaze scotsmen    fleshgod apocalypse    pig destroyer    shell beach    edge of paradise    twister    ian astbury    denzel washington    dóm tér    bonecrusher    vio-lence    powerfest    monolith    disztraktor    bal-sagoth    fridvalszki mark  

r46
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!