hosting: Hunet
r37
  cikkekfotók        
magazin [fesztivál]  2008. augusztus 10. vasárnap   12:28
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
III. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál
2008. augusztus 29-31. Szentendre

  A fesztivál célja, hogy Szentendre megmutassa sajátos értékeit a kultúra és a vendéglátás területén, s ezen három napon reggeltől éjjel két óráig igazi mediterrán élet töltse meg. A programok szervezésében részt vettek a város kulturális intézményei, az itt élő művészek, civil szervezetek, az egyházak, a belvárosi üzletek és vendéglők tulajdonosai.
  
  A Dumtsa Jenő utca alkotók utcájává alakul: képző- és iparművészek munkáival telik meg a helyszín kint, és bent a boltok és vendéglátók tereiben. A múzeumok, a galériák és a könyvtár késő éjszakáig képzőművészeti, irodalmi programokkal, vetélkedőkkel várja a látogatókat. . Lesz Biblia, Ürkollázs, gyermekrajz, ékszer és design kiállítás, és Wahorn András párnáit is újra lehet látni néhány órára. A Régi Művésztelepen nyitott műtermek, pénteken nyitott templomok várják az érdeklődőket.
  
  A belvárosban több helyszínen felállított színpadokon zenei programok zajlanak: Blues-péntek és Ska-szombat, latin zene, flamenco és salsa bemutató, fellép a Vujicsics és a Kecskés együttes, szombaton este a Fő téren Neo koncert lesz Neoneon fényfestészettel kísérve.
  
  Az idei programok szervezésében az egyházak is részt vettek: a Városházán Keresztény irodalmi estek, a PArt Moziban Keresztény filmklub várja az érdeklődőket, szombaton napközben a Fő téren pedig Ökumenikus családi nap lesz változatos műsorral.
  
  A gyerekek sem fognak unatkozni: őket játék- és mesekönyv bemutatók, kézműves foglalkozások, marcipán gyurmázás, a Skanzen óriás méretű népi gyermekbútorai várják.
  
  A kulináris élvezetekre vágyók kóstolhatnak csokoládé, kávé, tea és bor különlegességeket, a Görög és Szerb napon pedig balkáni ételeket. A Bükkös-patak partján a Bors családi nap keretében borsostokány főző és borsválogató verseny lesz, borsmenta koktél kóstolással.
  
  Az alternatív műnemek rajongói a MűvészetMalomba jöjjenek: itt zajlik a kísérletező alkotók legnagyobb hazai seregszemléje, az idén jubiláló X. Nemzetközi Perfomance és Nehéz Zenei Fesztivál a műfaj prominenseinek részvételével.
  
  Programok:
  
  Augusztus 29. péntek

  
  12.00: gyermekrajz kiállítás a duna-korzón
  A szentendrei keresztény egyházközösségek a Biblia Éve alkalmából idén tavasszal rajzpályázatot hirdetettek a városunk oktatási intézményeiben tanulók részére, melynek ünnepélyes eredményhirdetését a Szent András Iskolában tartjuk szeptember folyamán. Ezt megelőzően azonban a Szentendre Éjjel-Nappal rendezvénysorozat keretein belül a hétvége folyamán a Duna korzón kiállítjuk a díjazott képeket, hogy azokat minden városunkban lakó és ide látogató is megcsodálhassa. Jöjjön el Ön is, és legyen részese gyermekeink csodálatos képzeletbeli utazásainak!
  
  14.00 24.00 Felnőttmegőrző társasjáték klub (stratégiai játékok) Pest Megyei Könyvtár (Pátriárka u. 7.) Barcsay és Szántó terem
  
  16.00 Ünnepélyes megnyitó - Dr. Dietz Ferenc polgármester köszöntője
  
  16.00-tól Szerb nap - Néptáncosok, zenészek, szerb ételek Lázár cár tér
  
  16.00-tól Borkóstoló - Nemes Nedűk Borszaküzlet, Paprikabíró u. 2. udvarán
  
  17.00 Casi Flamenco Tradicionális flamenco magyar előadókkal
  Barcsay udvar (Dumtsa J. u. 10.)
  
  17.30 Moha koncert Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  18.00 kézi mosás 1000 C-on 100% pure silver
  Hamszin kollekció Krausz Diána ezüst ékszerei
  Erdész Galéria, Bercsényi u. 4. tel.: 317-925
  A kiállítást 2008 augusztus 29-én 18:00 órai kezdettel ZSÉDA nyitja meg. Megtekinthető 2008. szeptember 15-ig, hétfő kivételével minden nap 10-18 óráig. www.galleryerdesz.hu
  A Dianakrausz ékszerekre jellemző a háló technika alkalmazása, ami igazán különlegessé teszi a tárgyakat. Az idei évet a turmalin és a kék zafír színesíti, de kedvelt drágakő a tahiti gyöngy is. A Dianakrausz ékszerek alapkoncepciója, hogy főszerepet játsszanak a hölgyek megjelenésében. Sok esetben kilépnek a hagyományos ékszer fogalomból, és eljátszadoznak az öltözék fogalmával. A ruhacímkékre utal a kiállítás címe is: Kézi mosás 1000 °C-on 100 % pure silver
  
  18.00 Plectrum quartet
  Arató pódium Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  (A program szervezője az Arató Hangszer kft.)
  
  18.00 Empty pubs tenger Zenekar
  A kiváló gyöngyösi zenekar sokszínűségét új lemezük bemutatása és a régi slágerek felidézése egyaránt biztosítja. Művész Étterem (Dumtsa Jenő u.)
  
  19.00 Club era koncert Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  19.00 Paska Gábor mesterkurzus zárókoncert
  Vujicsics Tihamér Zeneiskola (Duna korzó 16.)
  
  19.00 Rag Dolls
  Arató pódium, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  19.00 21.00 Irodalmi Oázis zsíros kenyérrel és jeges teával a könyvtár teraszán Pest Megyei Könyvtár (Pátriárka u. 7.)
  
  19.00 Biblia Kiállítás Megnyitó
  Boldog, aki olvassa hirdeti a Biblia éve rendezvénysorozat 2008-ban. A Szentírás a legtöbb keresztény család könyvespolcán megtalálható, ma is a legolvasottabb könyvek között tartjuk számon. ÖKUMENIKUS BIBLIAKIÁLLÍTÁSUNKON szentendrei családok felajánlásainak köszönhetően bemutatásra kerül több idegen nyelvű és különleges méretű családi Biblia, valamint a budapesti Bibliamúzeum gyűjteményének egy része is.
  A kiállítás megnyitó ünnepségére 2008. augusztus 29-én este 19 órakor kerül sor. A tárlat aznap éjfélig, szombaton és vasárnap pedig 10 és 20 óra között tekinthető meg az Artéria Galériában.
  
  19.00 „Ne légy ölő! avagy adj esélyt a létnek!
  Café Rodin (Ady E. u. 6.)
  (Ember és környezetbarát mozgalom. A megmaradásért) kiállítás megnyitó Az alkotók: Adamis Iván író, Bán Miklós grafikus, Díner Tamás fotóművész, EfZámbó István képzőművész, Mucsy Szilvia fotóművész, Sárosi Zoltán fotóművész, Szerényi Gábor grafikus, Tamási Imre fotográfus, Tettamanti Zsófia képzőművész, Tóth Andrej grafikus, Varga Livius zenész, Wertheim László ferencesrendi szerzetes dizájner, Farkas Vera művészterapeuta vezetésével egy gyerekcsoport, n.e. csoport Tóth Endre, Ruza Natasa (razzia, vakondnyar)
  
  19.00 Éjszaka a múzeumban A szentendrei Kreatív Színházi Stúdió bemutatja a 2008-ban a lettországi Rezekne városban megtartott nemzetközi fesztiválon Utcaszínház kategóriában első díjat nyert komikus némajátékát. Utána: A Balkán Torta című animációs film vetítése, Készítők: Benkovits Bálint, Krizbai Sándor, Miklós Árpád, Fe Lugossy László, Hang: Krizbai Sándor és Eredics Áron. Barcsay Udvar (Dumtsa Jenő u. 10.)
  
  20.00-01.00 Nyitott Műtermek a szentendrei régi művésztelepen Bogdányi u. 51.
  
  20.00 Nyitott Templomok Éjszakája
  Templomi körséta ingyenes idegenvezetéssel Szentendrén Ha szeretné Ön is jobban megismerni városunk felekezeteit, templomait, tartson velünk ezen a kb. másfél órás körsétán augusztus 29-én pénteken este. A túra során bemutatjuk templomainkat, beszélünk a gyülekezetekről, s egy-egy kulturális produkcióval is készülünk szinte minden helyszínen. Találkozó a Dumtsa Jenő utca elején, az evangélikus templomnál a Bükkös patak parton este 8 órakor. A túra útvonala: evangélikus templom római katolikus plébániatemplom görögkeleti (ortodox) püspöki székesegyház baptista imaház református templom
  
  20.00 Latin varázs: Samba de la Noche
  A Samba de la Noche nagy sikerű júniusi koncertje után tér vissza Szentendrére. Mihók Anita ezúttal is saját szerzeményeire épülő műsorát hozza el, de természetesen újra felcsendülnek a latin muzsika örökzöldjei is.
  Művész Étterem (Dumtsa Jenő u.)
  
  20.00 Hawk and the Hackshaw etno music koncert
  (Café Rodin, Ady E. u. 6.)
  
  20.00 Rorschach - koncert
  Arató pódium, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  Keresztény irodalmi estek a városháza udvarán
  20.30 Csak egy éjszakára! - képzeletbeli utazás 70 percben. Hit, humor és hallgatás a XX. század első felének magyar irodalmából. A felhangzó művek szerzői: Reményik Sándor, Tompa László, Áprily Lajos, Wass Albert és Nyírő József A szereplők: Takaró Mihály irodalomtörténész, Juhász Róza színművész (Madách Színház), Gados Béla színművész (Bárka Színház), Oberfrank Pál színművész (Vígszínház). Jegyek a helyszínen előadás előtt 1 órával vagy a Szent András Könyvesboltban válthatók augusztus 18-tól. A teljes bevétel a Péter-Pál Alapítvány számára kerül felajánlásra.
  
  21.00 Karen Caroll koncert Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  21.00 24.00 Salsa mindenkinek a könyvtár teraszán
  Pest Megyei Könyvtár (Pátriárka u. 7.)
  
  21.00 Józsa Tamás Blues Trió
  Arató Pódium: Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  22.00 24.00 L. Kecskés András és együttese - Reneszánsz táncok Dumtsa Jenő utca
  
  22.00 Afterparty: Dj Nemcsók (Hajóállomás épülete, Czóbel sétány)
  
  23.00 G - Beer koncert Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  Augusztus 30. Szombat
  
  10.00 18.00 Ökumenikus családi nap a főtéren
  A színpadon egész nap változatos műsorral várjuk a látogatókat. Fellépők: a Szent András Óvoda kicsinyei, a Szent András Iskola diákjai, Bárány Kommandó baptista fiatalokból álló együttes, református népzenei együttes, a Zeneiskola tanárai, a Péter-Pál énekkar, Vedres Csaba és Gyermán Júlia, Felső Vezeték evangélikus könnyűzenei formáció, Sütő Melinda vezetésével meditációs tánc. Valamint 4 korosztálynak (kicsi gyerekeknek, iskolásoknak, felnőtteknek és nyugdíjasoknak) szervezett egyéni programok. Játékokkal, meghívott vendégekkel várunk minden érdeklődőt. Lélekmelegítő kávéházunkban kávéval, teával, pogácsával várjuk a beszélgetni vágyókat.
  
  10.00 18.00 Játsszma Múzeumi képkereső játék
  a Barcsay, a Czóbel és a Ferenczy Múzeumban, valamint a Szentendrei Képtárban. A helyes megfejtők múzeumi kiadványokat kapnak ajándékba. Benevezés és Sétáló jegy váltás: a Fő téri információs pultnál.
  
  10.00 - 13.00 Játékos vetélkedők, manuális foglalkozások a Gyermekkönyvtárban (Pest Megyei Könyvtár, Pátriárka u. 7.)
  
  10.00 -13.00 Kézműves foglalkozás gyermekeknek
  Pásztohy Panka mese illusztátor vezetésével. A Csiribí és Panka mesefigurák életrekeltője, ezen a délelőttön együtt készít az érdeklődő gyerekkel néhány „tündéri apróságot, melyekkel felidézik az általa illusztrált mesekönyvek kedvesebbnél-kedvesebb szereplőit. Tündérellátó, (Paprikabíró u. 2.)
  
  12.00 19.00 II . Borsostokány főzőverseny - Bors családi nap Szentendrén Szentendre Bükkös-part, a Bükkös Hotel előtt.
  Zsűrizés várhatóan 16 órakor, eredményhirdetés várhatóan 17 órakor a verseny helyszínén. Zsűri tagjai: Pallagi Ferenc, Bors vezérigazgató-főszerkesztő, Charles Kovács a Hídrádió Zrt elnöke, Lang Györgyi és Falusi Mariann Pa-dö-dő együttes.
  Borsválogató vetélkedő a főzőverseny közben, díja: 5 db mozijegy az I.T.Cinema Kft. Imax 3D filmszínházba az Arena Plázában. A főzőverseny díja egy db 20 000 Ft. -os kupon a SIR LANCELOT étterembe / Bp. VI .ker. Podmaniczky u. 14. / valamint ,,BORS ajándékcsomag .
  Programok: 17.30-tól a készlet erejéig ingyenes, alkoholmentes borsmenta koktél kóstolás a Duna-korzón a Promenade étteremben .
  Citroen Ciwoo Kft. autóbemutatója és tesztvezetésre felhívás a Bükkös-parton.
  Tiger Média Kft. Cocaine energiaital bevezető kampánya hosstessekkel és versenyautóval a Dunakorzón a Promenade étterem előtt.
  A főzőversenyre nevezés: Maximum 5 fős csapatokkal /a speciális fűszereket, fakanalat, kést, vágódeszkát, stb. a csapatok saját maguk biztosítják/, a hozzávalókat a helyszínen a nevezés ellenében kapják a résztvevők. Jelentkezés negyedéves ,,BORS előfizetéssel, a napilap terjesztési osztályán a 06 / 1 469-76-35 sz .telefonon /5 745,- Ft. /csapat/. A rendezvény a Prímagáz Hungária Zrt. támogatásával jött létre
  
  14.00 24.00 Felnőttmegőrző Társasjátékos Klub (stratégiai játékok) Pest Megyei Könyvtár (Pátriárka u. 7.) Barcsay és Szántó terem
  
  14 17.30 Építsd fel álmaid házát!
  Játékbemutató és építkezés Teifoc mini téglákból. A délután folyamán az alkotni szerető gyerekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy felépítsék álmaik házát, vagy akár egy csodálatos várat. A legjobb alkotásokat névvel ellátva a Tündérellátó játékbolt polcain állítjuk ki. Tündérellátó (Paprikabíró u. 2.)
  
  15.00 -18.00 Láthatatlan Színház - Labirintusjáték felnőtteknek Futó utca
  
  16.00 Meersburgi fúvósok koncertje a Főtéren
  
  16.00-tól Borkóstoló Nemes Nedűk Borszaküzlet, Paprikabíró u. 2. udvarán
  
  17.00-24.00 Ringasd el magad! Alternatív Pihenő
  2008 a Játék éve a Skanzenben A szabadtéri múzeum egy éjszakára betelepül a városba: fából, óriási méretben készített paraszti gyermekbútorokat (bölcső, etetőszék, állóka, asztal, székek), valamint óriás babzsákokat helyeznek egy sátor alá, amelyeket felnőttek (is) használhatnak, hogy újra megtapasztalják a gyermekkor dimenzióit. A sátorba lehet kapni a Skanzen pékségének és borozójának termékeiből. A vendégek a kóstolás közben csörgőt rázhatnak, társasjátékozhatnak, vagy csak tutujgathatják egymást gyertyafényben.
  Duna parti Művelődési Ház udvara (Duna-korzó 11/a.)
  
  17.59 KÓSA Reneszánsz Kerámia Stúdió kiállítást és vásárt rendez a reneszánsz év és Beatrix Királyné névünnepe alkalmából a Clockhouse Galériában és kertjében (Szentendre Bogdányi u. 18.) zenével és sok meglepetéssel
  
  18.00 Kind Off Beat koncert Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  Arató Pódium pop-rock-tól a blues lüktetésén át, a jazz dallamokig
  18.00 Korcs Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2. (A program szervezője az Arató Hangszer kft.)
  
  18.00 Trio Montana és vendégei Kovács Bálint gitározása több latin muzsikát játszó zenekarból is jól ismert, ezúttal régi zenésztársait hívja forró hangulatú latin muzsikálásra Művész Étterem (Dumtsa Jenő utca)
  
  19.00 Vendégek a Triznya Kocsmából Rakott krumpli mellett Szőnyi Zsuzsa és vendégei a Triznya Kocsma egykori és mai törzstagjai felelevenítik a legendás római irodalmi szalont. A hagyományos rakott krumplit Eckensberger Attila és a Korona Étterem önköltséges áron biztosítja. Kmetty-Kerényi Múzeum (Fő tér 21.)
  
  19.15 Kreatív Színházi Stúdió Éjszaka a Múzeumban (néma játék) Rendezte: Kertész Kata Az előadás a Lettországi Rezekben 2008-ban megrendezett Europen Peoples Fesztivál díjnyertes darabja.
  Barcsay udvar (Dumtsa J. u. 10.)
  
  20.00 Blues Tér 10. - Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  20.00-01.00 Nyitott Műtermek a Szentendrei Régi Művésztelepen Bogdányi u. 51.
  
  20.00 Maszkura és a Tücsökraj
  Maszkura, a különleges költő-rapper és kiváló jazz-muzsikát játszó csapata a szentendrei nyarat lezáró rendezvényen is bemutatkozik, hogy különleges hangulatú verseit és harmonikázását is megismerhessük Művész Étterem (Dumtsa J. u.)
  
  20.00 ST. Adonis Cemetery
  Arató Pódium, Vuk Karadzsis tér-Paprikabíró u. 2.
  
  20.30 Nyárbúcsúztató Vujicsics-koncert a könyvtár előcsarnokában (Pest Megyei Könyvtár, Pátriárka u. 7.)
  
  21.00-02.00 Neoneon Fényfőtér
  21.00 Dj Phos & Ferko Ferrari (omkamra)
  22.00 NEO koncert
  23.30 Dj Pryus (ninjabreakz.com)
  Visual: Kiégő izzók, neoneon Fő tér
  
  21.00 Zenit
  Arató Pódium, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  22.00 Bereznai Endre és a Dzsin - Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  Augusztus 31. vasárnap
  
  8.00 Pestmegyei Streetball Bajnokság (Casino parkoló)
  
  10.00 18.00 játsszma Múzeumi képkereső játék
  az Ámos Anna, a Barcsay, a Czóbel és a Ferenczy Múzeumban, valamint a Szentendrei Képtárban. A helyes megfejtők múzeumi kiadványokat kapnak ajándékba. Benevezés és Sétáló jegy váltás a Fő téri információs pultnál.
  
  10.30-13.00 Csiribí és Panka mesekönyv dedikálás
  Berg Judit meseíró és Pásztohy Panka meseillusztrátor, a Csiribí és Panka történeteiről szóló könyvek alkotói, dedikálnak. A program ideje alatt lehetőség nyílik az alkotók könyveinek, illetve az „életre kelt” mesefigurák megvásárlására is. Tündérellátó (Paprikabíró u. 2.)
  
  11.00 Irodalmi vetélkedő
  Városunkkal kapcsolatos versek, próza: ki ismer föl több szerzőt, művet? Nevezni lehet egyénileg vagy csoportosan a helyszínen. Díjak: választható könyvek, CD-k. Ismerjük meg a magyar rovásírást! Pastinszky Antikvárium (Dumtsa Jenő u. Ignátovity u. sarok)
  
  12.00-tól Görög Nap - Néptáncosok, zenészek, görög ételek, Lázár cár tér
  
  16.00 Ismerjük meg a magyar rovásírást!
  Ki ne szeretett volna gyermekkorában saját titkosírást? Ősi, egyszerű, könnyen megtanulható, és a miénk! Friedrich Klára és Szakács Gábor kutatók előadása Pastinszky Antikvárium (Dumtsa Jenő u. Ignátovity u. sarok)
  
  16.00-tól Borkóstoló - Nemes Nedűk Borszaküzlet, Paprikabíró u. 2. udvarán
  
  16.00-tól Wahorn András: Párnák kiállítás
  A tavalyi év művészeti szenzációja volt a WAHORN PÁRNÁK megszületése melyekbe a művész természetének maszkulin vonásait a feminin párnákra helyezve harmonikus egységgé rendezve tárta elénk az Univerzumot a Jin-Jang tökéletességével. Ezekből a párnákból látható egy válogatás villámkiállítás keretében 2008.08.31.vasárnap 16-22 óra között a Dalmát Kávézóban (Szentendre Bartók B u -Iskola u sarok, Kmetty tér 06-20-4331946), ahol a művész is jelen lesz.
  
  16.00 The Alien Drivers Local Experience - Művésztelep
  Írta és rendezte: Juhász Kristóf és a társulat Színházi produkció a Szentendrei Könyvklub támogatásával (Dumtsa Jenő utca Apor híd)
  
  17.00 Interaktív Turisztikai kiállítás környezeti játékokkal Napórásház (Halász u.1., bejárat a korzó felől)
  
  18.00 Lucia second local bye (BÁJ)
  Second hand kollekció bemutatása, helybéli szép lányok, asszonyok, úrhölgyek részvételével. Dumtsa Jenő utca
  
  18.00 3DO+ koncert - Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  19.00 Metman Metallica Tribute - koncert
  Arató Pódium, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  20.00 Kugli koncert - Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  20.00 Vatnajöküll koncert
  Arató Pódium, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  20.00 22.00 (Dumtsa Jenő utca)
  Kobza Vajk Group
  Vendég: Thomas Guundermann marokkói duda
  A magyar zene keleti gyökerei
  
  Keresztény irodalmi estek a Városháza udvarán
  20.30 Az igazat mondd, ne csak a valódit! - Eperjes Károly estje
  Zenés, rendhagyó irodalmi est a XX. század Istenkereső költőitől, Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész tolmácsolásában. (Ady, Babits, József Attila, Nemes Nagy Ágnes, Szabó Lőrinc, Pilinszky)
  Közreműködik Négyessy Katalin gordonkaművész
  Jegyek a helyszínen előadás előtt 1 órával vagy a Szent András Könyvesboltban válthatók augusztus 18-tól. A teljes bevétel a Péter-Pál Alapítvány számára kerül felajánlásra.
  
  21.00 Józsa Tamás blues trió
  Arató Színpad, Vuk Karadzsics tér-Paprikabíró u. 2.
  
  22.00 Roots Kompakt koncert - Korzó Szabadszínpad (Duna korzó)
  
  22.00, Fő tér Shakespeare: Szentivánéji álom
  a Szentendrei Nagyon Amatőr Színjátszók próbálkozásában Rendező: Györe Zsófia Helyettes rendező és díszlet: Kyrú
  Támogatja az Ulcisia (a szentendrei sör), Mediator Kft.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 decapitated    fates warning    periphery    first blood    mobilmánia    a pale horse named death    oliva    sziget 2010    coreleoni    killchain    tony allen    john frusciante    public image ltd.    bruital orgasme    sentinels     jackie chan    lyapis trubetskoy    sebkha-chott    judie jay    the young punx    sin of god    agnostic front    firewind    flynn    james franco  

r42
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!