hosting: Hunet
r32
  cikkekfotók        
magazin [gyermekprogramok]  2008. július 4. péntek   15:39
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
„… viszontlátásra, Pajtások!” - e hétvégén is Gyerek Sziget
2008. július 5- 6. Óbudai- sziget - Budapest

  Mindenképpen a Hajógyári-szigeten a helye annak, aki még ki szeretné élvezni a T-Com Gyerek Sziget adta pazar és határtalan lehetőségeket a mókázásra, szórakozásra, játékra és tombolásra, július 5-én és 6-án. Az ingyenes rendezvénysorozat utolsó szombatján lesz pl. Alma koncert, Bartha Antal Bábszínházában Paprika Jancsi, a Kacagó réten Mollini bűvészműsora, vasárnap pedig Méhek, Zene-cirkusz Madárijesztővel, A János vitéz és Mátyás király szárnyai a Márkuszínház előadásában. Emellett természetesen lesz kézműveskedés, sportolás, okosodás és okosítás, tánc és társasjáték, lehet majd állatot simogatni és pólót festeni is. A Víz-szigeten újra találkozhatnak a lurkók a WET Projecttel, ahonnan nem csak élményeket és információkat, hanem a környezettudatos és vízkímélő gondolkodást is magukkal vihetik a látogatók.
  
  Ezen a hétvégén a Vándor Vurstliban az igen népszerű Csúzlizda és Lovagi Játékok mellett lehet memóriajátékot játszani pajzsokkal, apró tárgyakból képet készíteni és üvegre festett faliképet alkotni. A Madzag Színház előadásában a Buda Visszafoglalása című darabot láthatja a nagyérdemű, amelyben elmeséltetik két herceg küzdelme és megválasztatik Óbuda hercegnője is. A Hajlék Kézműves Játszóházban szövés-fonással, papírmerítéssel, a Mézeskalács és Pálcikababa Műhelyben pedig a mézeskalács- díszítéssel ismerkedhetnek meg a gyerekek.
  A Kaleidoszkóp Palotában a Segíts Tanulni Alapítvány szakemberei által szervezett programokon vehetnek részt a szülők és képezhetik magukat tovább tanulássegítésből , hogy a szünidő után a suli is sok örömet tartogathasson gyereknek, szülőnek egyaránt. Tanulhatnak stresszoldó tornát is, amely egy igen egyszerű módszer az iskolai stressz és kudarcok okozta szorongás káros hatásainak enyhítésére. Persze fontosabb ennek megelőzése, ebben segít a családnak ez a programhelyszín.
  A Kacagó réten a bohócok és bűvészek műsorai mellett lesz Kamarezene-bona és Kis esti tratatata is, emellett a Szedte-vette-teremtetteműhelyben kavicsból és termésből lehet majd készíteni csodákat
  
  A Marczi- sátorban ez a hétvége az újjászületésé: a reneszánsz korral ismerkedhetnek meg az érdeklődők és tapasztalhatják meg, milyen is lehetett egy Vígasság Mátyás udvarában.
  Azt, aki nem csak kapni, hanem adni is szeret, várja a Magyar Vöröskereszt sátra, ahol 12 órától minden nap szeretettel várják a véradókat. Személyi igazolvány, lakcím- és tb- kártya szükséges.
  
  A Ford KRESZ Parkban KRESZpályán ismerkedhetnek meg a gyerkőcök a szabályos közlekedéssel. A Játsszunk Csodavilágot! sátorban gyermekjátékdrámát tartanak gyerekeknek és szülőknek, s itt nem csak előadások, hanem csodák is születhetnek majd. .Az utolsó hétvégén is teljes erővel üzemel a Mese Posta, ahol egyedi, a helyszínen készült bélyegekkel adhatják fel sajátkészítésű képeslapjaikat a gyerekek. A rendezvényen most is ingyenes csomagmegőrző működik.
  
  Továbbra is szorgalmazzák a szervezők, hogy a kilátogatók vegyék igénybe hajójáratot, amely 0-14 éves korúak számára ingyenes. Már a hajón érdemes igényelni a k-id up karkötőt amire rá lehet írni a gyerek nevét és a saját vagy kísérő telefonszámát. A hajó részletes menetrendje a www.sailor.hu oldalon található. A rendezvény programja és egyéb, a rendezvénnyel kapcsolatos információk a www.gyereksziget.hu weboldalon találhatók.



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
Sabbath, Dio, Jethro Tull dalokat is előad májusban az Electric Guitarlands 4 gitárhőse
2024. május 19.
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Idén is a fesztiválszezon egyik unikuma lesz a Denagyvilág, amit második alkalommal rendeznek meg Szigetmonostoron
Kultúrák találkozása a zenében - María Toro, Daniele di Bonaventura és Mogyoró Kornél koncertje
Falra fel! plakátaukció és pop-art kiállítás Marczibányin
HangFeszt – Minden, ami zene, minden, ami érték
Egy este, egy koncert, három barokk orgona
Különleges játékélményt nyújt az autista gyerekeknek a Hot Wheels® új kisautója
Erdős Virág, Háy János, Krusovszky Dénes, Puzsér Róbert, Szentesi Éva és Vecsei H. Miklós májusban a Tavaszi Margón
7. DADABÁNYA Underground Művészeti Fesztivál
 kiemelt 
Megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze, a SEMMI
  
A most megjelenő ötödik Elefánt nagylemez, a SEMMI az előző két albummal együtt alkot egy univerzumot, miközben zeneileg és szövegében is minden eddiginél jobban elrugaszkodik a zenekar “megszokott” világától

Palaye Royale a Barba Negrában!
Rockmaraton 2024
Vonósnégyesre átdolgozott heavy metal himnuszokkal érkezik Anneke van Giersbergen
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 i divine    verge    ozirisz    scooter    how do you know    sziládi mónika    partyzan    paranormal activity    turunen    óriásgonzó    vomit the soul    a perfect circle    utódomra ütök    sights & sounds    scooter    spread eagle    keep of kalessin    felemelkedés    factorial-x    chuck schuldiner    van még remény    complette failure    heaven steet seven    keith richard    crimson shadows  

r43
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!