hosting: Hunet
r34
  cikkekfotók        
magazin [program]  2008. május 9. péntek   10:58
nincsen hozzászólás

szerző: Pjotr
Manu Chao és Cypress Hill a VOLT Fesztiválon!
2008. Július 2-5., VOLT Fesztivál - Sopron

  A néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra hozott programkínálat után újabb világsztárok részvételét jelentették be a VOLT Fesztivál szervezői. Július 2-3-4-5-én 250 hazai és nemzetközi produkció között a Soproni Nagyszínpad vendége lesz a Manu Chao Radio Bemba Sound System és a Cypress Hill is!
  
  Az elmúlt hetekben több hazai- és nemzetközi fellépő részvételét jelentette be a 16. Soproni VOLT Fesztivált jegyző Sziget Szervezőiroda. Mára majdnem teljessé vált a VOLT kínálata, amelyben az idén 250 fellépő között naponta több világsztárral is találkozhat a közönség.
  
  Sokáig kérdéses volt, hogy a tavalyi világsiker után 2008-ban ismét színpadra lép-e Manu Chao és csapata. A spanyol-baszk származású világsztár a jelek szerint nem tudott ellenállni a legnagyobb európai fesztiválok felkéréseinek. Július 4-én, pénteken este egy igazán energikus produkcióra számíthatnak a VOLT Fesztivál vendégei.
  
  Manu Chaoról köztudott, hogy a legnagyobb aprólékossággal, minden részletre odafigyelve, személyesen választja ki a fellépései helyszíneit. A VOLT szervezőivel is hosszú hetes tárgyalások után jutottak megállapodásra, miután a fesztivál technikai feltételeiről, a többi fellépőről és az esemény szponzori köréről is elegendő információhoz jutott. A VOLT számára igazi szakmai elismerést jelent, hogy végül néhány európai fesztivál között a soproni esemény is a turnéállomások közé kerülhetett. A koncert keretében minden bizonnyal a klasszikusnak számító megaslágerek ugyanúgy megszólalnak majd, mint az aktuális toplistás Manu Chao-dalok.
  
  A csütörtöki kínálat igazán eklektikusnak és minden igényt kielégítőnek ígérkezik, hiszen a Nagyszínpadon a brit drum and bass legenda, Roni Size Reprazent elnevezésű élő, nagyzenekaros produkcióját Goran Bregovic balkáni bulija követi. 11 órakor sokak örömére minden idők legsikeresebb latin hip-hop csapata, a kaliforniai Cypress Hill érkezik a Hűség Városába. Nehéz a Cypress Hillhez hasonló, igazán klasszikus csapatot találni, amely túlélt évtizedeket, nemzedékek himnuszait alkotta meg, és máig képes arra, hogy világszerte tízereket táncoltasson meg ezúttal a VOLT Fesztivál nézőterén
  
  A 15. VOLT Fesztivál elsöprő sikere után érezhető volt, hogy magasra tettük a mércét Szerettük volna már jóval korábban nyilvánosságra hozni a VOLT idei headlinereit, sajnos azonban velünk egy időben egyre több feszivált rendeznek Nyugat-Európában, így nem volt egyszerű megállapodni a világsztárokkal. A jelenlegi felhozatal ismeretében - amely keretében Manu Chao és a Cypress Hill mellett olyan nevekkel találkozhatunk majd, mint az Offspring a Dreadzone, Tosca, Frank Popp, Shantel, Tiga , vagy éppen a Nouvelle Vague - , a tavalyihoz hasonló sikerre számítunk. Mindemellett 10 színpadon naponta számos hazai zenekar adja továbbra is a fesztivál gericét. Az idei évben négynapos színházfesztivállal és több kiállítással, gyerekprogramokkal is várjuk vendégeinket. A részletes program a következő hetekben a VOLT honlapján lesz megtalálható mondták el a VOLT főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.
  
  Jegyek már kaphatók az ismert irodákban, a VOLT honlapján, és a budapesti Klauzál téri VOLT BOLT-ban. A kijelölt jegyirodákban Üdülési csekket, Sodexho Kultúra és Ajándék-, valamint Accor utalványt is elfogadnak. (Részletek a www.volt.hu oldalon.)



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 kapcsolódó linkek: 

VOLT

 programajánló: 
2024. április 4.
Leaves’ Eyes´, Northtale, Catalyst Crime Budapesten
2024. április 7.
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
2024. április 12.
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Amikor a zenész tollat ragad - Tod A első regénye hamarosan magyarul is kapható lesz!
Promptmonsters.tv: Az AI-forradalom új szereplője a magyar kreatív iparban
Közel 100 nyeremény vár gazdára az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozatban
FolkAréna2024 - Minden Magyarok Tánca a 43. Országos Táncháztalálkozón
Ernelláék Kálmánéknál – színház és mozi a B32 Galériában
Jazzfest Budapest 2024
Al Di Meola Electric Band Budapesten
Tudatosság, vibrálás és színkavalkád
A BFZ 2024–25-ös évada
 kiemelt 
Mr BIG: áprilisban érkezik a búcsúturné Budapestre
  
Budapest is szerepel a Mr BIG búcsúturnéjának tavaszi állomásai között: április 7-én a Barba Negrában lép fel Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan és Nick D’Virgilio

Sting újra Budapesten
Crypta: brazil death metal a Barba Negra-ban
Republic 35
Búcsúkoncertet ad Budapesten a Buena Vista Social Club sztárja
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 kárpátia    bam margera    hugh jackman    zaják és társa    amputated    világgödör    hst stúdió    macbook pro    sacha baron cohen    sodom    irie maffia    coliseum    brad pitt    ion dissonance    apey    hour of penance    ian astbury    mundruczó kornél    volbeat    till we drop    star trek 2    jag panzer    kisssonic boom    tintás barnes    church of misery  

r48
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!