hosting: Hunet
r40
  cikkekfotók        
beszámoló [koncert]  2001. december 25. kedd   10:26
nincsen hozzászólás

szerző: mily
Bandi a hegyről lemezbemutató
Részletek egy titkos naplóból 2001 december 12, szerda, Trafó Klub Gödöllő

   „Drága, drága Naplóm!
  
   Tegnap volt Lovasi András szólóestje!
   Végre végre! Már úgy vártam, pedig szombaton voltunk Kispálon Gödöllőn, ami tök jó volt, mert ott volt az Ottó, meg a Timi is, meg a Betti, szóval anyu tök rendi volt, mert mindannyiunkat levitt kocsival, a nyaralónkban aludtunk, most már legalább nem szekál majd tovább, hogy meg akarja ismerni a barátaimat. Legalábbis ajánlom neki! Egyébként a Trafóban Gödöllőn nagyon-nagyon sokan voltak, de nem baj, mert így is előre mentem, és egészen a Lovi előtt táncoltam végig. Egyszer rám is nézett, és azt mondta: „Vigyázzatok egymásra, mert jó szűkös itt a hely!” de tudom, hogy igaziból rám értette, mert végig engem nézett. Mármint hogy rám vigyázzanak. Ott volt Lecsó is egyébként, meg persze a Kispál megint sokat cigizett, a Dióssy meg egyszer kiment a koncert közben valami hátsó ajtón, és a Lovi azt mondta, hogy biztos sz*pat. Egyébként nem tudom, hogy miért mond mindig ilyet, mert nem tudom elképzelni, hogy tényleg ilyent csinálnának. Úgysem csinálnak, csak mondják. Persze szerintem vicces. Mert a Lovi is olyan aranyos, megint a bordó póló volt rajta, amit úgy szeretek, persze ezt ő nem tudhatja, de mindig azt hiszem, hogy direkt miattam veszi fel. Ugye kedves Naplóm milyen buta vagyok? De azért vicces ezt gondolni, Te biztos megértesz.
   De miről is beszélek, hiszen a Lovi szólóestjét akartam Neked elmesélni! Hát az oltári volt! Alig tudtunk bejutni, és meg is ijedtem nagyon! Iszonyúan kiakadtam volna, ha nem tudok bemenni, mert már hetek óta ezt az estét vártam. Szóval nem tudtam jegyet venni hétfőn, mert már mind elfogyott, de felhívtam a Kispál szervezőjét, hogy ilyenkor mi van. Nagyon féltem egyébként, de a Timi mondta, hogy nyugodtan hívjam fel, de így is féltem azért. Aztán mikor felhívtam, mondta, hogy hívjam fel hétkor is, és egyre izgalmasabb lett, mert fél nyolckor már kezdődött a koncert. Aztán végül is úgy sikerült bejutni, hogy az Ottóék kicsempésztek nekem, meg a Dalmának már kezelt jegyeket, a lényeg, hogy bejutottam, de a szervező így is nagyon rendes volt, mert majdnem elintézte. És annyira jó volt, bár nagyon messze volt a színpad, és Lovin nem is a bordó volt, biztos mosásban van, de így is jó volt.
  
   Olyan szépen énekelt, és biztosan izgult, mert néha azért hamis volt, meg egyszer valamiért nem is szólt a basszusgitár, ami elég ciki volt, de végül is megoldották. Aztán Lovi beszélt arról, hogy eccer találkozott egy kakával a Balatonban, és először nem is vette észre, hogy az kaka, csak mikor meglátta benne a főtt kukorica darabokat. Ilyen már velem is volt, és szegény Lovinak annyira rossz lehetett ez, mert nekem is az volt, amikor velem történt, de olyan viccesen adta elő, hogy mindenki nevetett. És képzeld kedves Naplóm, hogy az jó sok ember volt, mert tele volt az egész nézőtér! A TV meg fel is vette, de nem volt ám tapsgép, hanem mindenki magától tapsolt. Ja, és szegény Kispál nem cigizhetett, nagyon sajnáltam, bár nem tudom mi lehet annyira jó a cigizésben, igaz már én is próbáltam (remélem anya sose olvassa el a naplómat, mert akkor ezek mind kiderülnek). A hegedűs részek is tetszettek, meg az is, amikor az a piros inges szaxofonos szaxofonozott, egyébként pont miattuk volt más, mint egy normális koncert, egyébként ugyanolyan volt, csak mindenki ült, meg kicsit olyan megszeppent volt az egész, biztos azért, mert ez a Lovi első szólóalbuma, azért nagyon jó volt. Ja, azt le sem írtam, hogy a koncert előtt meg elmentünk a Marximba, ahol a Timitől kaptam egy szál cigit, mert ő már 23 éves, ez volt a hetedik szál cigi életemben, de nem is volt jó.
   Na, vissza a koncerthez, volt egy szünet, de már alig vártam, hogy végre folytatódjon, csak egy hülye fiú meg egy hülye lány elfoglalták a helyünket. Olyan bunkók voltak, hogy csak na. A Timi próbálta őket meggyőzni, hogy az a mi helyünk, aztán feladtuk, és előre ültünk a földre. Kicsit izgultam, hogy ránk szólnak, de nem szóltak. És így sokkal közelebb voltunk a Loviékhoz ! Drága Naplóm! Ugye megérted mennyire fontos nekem ez! Olyan jó volt ott ülni, és hallgatni azokat a dalokat! Szinte már mindnek tudom a szövegét, mármint az új daloknak de szerencsére a Timi mellett ültem, aki viszont egyáltalán nem tudja a szövegeket, de még a Kispál és a Borz szövegeket sem, úgyhogy annyira nem volt ciki, hogy én csak kicsit nem tudtam, mert még így is jobban tudtam, mint a Timi. Egyébként nem is értem, hogy így hogy lehet valaki Kispálos. Na most már nagyon álmos vagyok, muszáj aludnom. Lovi©! Köszi ezt az estét, szuper volt, és még mindig nagyon szeretlek! Lécci pénteken a bordó pólódat vedd fel! Addigra biztosan megszárad!
   Jó éjt drága Naplóm!”
  
  (a cikkben szereplő személyek kitaláltak, bármilyen hasonlóság valós személyekkel csakis a véletlen műve lehet)



Szólj hozzá!
azonosító (nem kötelező):ellenőrző kód:gépeld be ide:

új hozzászólás írása:




 Hozzászólások:
 nincsen hozzászólás


 programajánló: 
2024. április 30.
Glenn Hughes: Deep Purple - Burn lemez 50 éves jubileumi turné budapesti állomással!
2024. május 9.
Esti Kornél a Budapest Parkban
2024. május 12.
Budapest Garden Party: Zenei - Gasztrofesztivál
 a rovat legfrissebb cikkei: 
Akik házibulit csaptak az MVM Dome-ban: a Depeche Mode
Suicidal Angels, Fusion Bomb, Crimson Fire
A Normandie lenyűgözte Budapestet a Dopamine turné keretében
Cattle Decapitation, Signs Of Swarm
Fesztiválhangulat a Dürer kertben- Halflives és az Inferno Turné
Amaranthe, DragonForce, Infected Rain
Meshuggah, Avatar, The Halo Effect
Két zenekar, egy este a Dead Poet Society és a Ready the Prince lángoló show-ja az Akvárium színpadán
 kiemelt 
Berúgja az évet a Dead Daises: új dal, album és koncert novemberben
  
November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt, és pár nap múlva eléhető címadó dalt is elhozza majd a hazai közönségnek

Il Divo koncert szeptemberben: 20 éves jubileumi turnéjukon sem hagyják ki Budapestet
The Amity Affliction, Infected Rain: csomagban olcsóbb a jegy a nyár két ütős bulijára
Esti Kornél a Budapest Parkban
Mike Portnoy-jal koncertezik Budapesten a Dream Theater
 friss hozzászólások 

Nulladik Változat az Almássy klubban (1)
Wolfheart, Before The Dawn, Hinayana (1)
Új Falcongate LP: Blood Red Roses (1)
Böngésző
rovatok
hírek
fotó
videó
előzetes
beszámoló
interjú
lemezajánló
magazin
kultúra
előadó
napló
alrovat ajánló
asztaltársaság
blog
botrány
dalszöveg
díjátadó
életrajz
építészet
festészet
film
gasztronómia
háttér
internet
kis pipa
médiaművészet
mese
posztumusz
próza
retro
rizikófaktor
skandalum
szobrászat
tévématiné
vers
PlayDome ajánló
PlayDome magazin

Partnerek
Concerto
Live Nation
Livesound
Tukker Booking
New Beat

Impresszum
Médiaajánlat
Adatvédelem

 címkefelhő
 radics béla    marduk    talking heads    nicia    superhero    think again    g.m.t.    normandie    piggy d    alcohol    over the rainbow    jack    vicky sunday    anaal nathrakh    hupikék törpike    jena malone    halloween    molotov solution    disztraktor    haggard    artifact     j.j. abrams    ahad & fujak & hautzinger    uriah heep    brutally deceased  

r44
Copyright 2000-2024 Underground Magazin
Minden jog fenntartva! A lap bármely része csak engedéllyel használható fel!